• QLUX BIO ΤΑΠΕΡ 300ML
  • QLUX BIO ΤΑΠΕΡ 300ML

QLUX BIO ΤΑΠΕΡ 300ML

50478
8693395016835
1,23 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Taft gel 250ml no 04 extreme

Το Taft gel 250ml no 04 extreme είναι το απόλυτο εργαλείο για το styling των μαλλιών σας. Με τη δυνατή κράτηση που προσφέρει, θα μπορείτε να δημιουργήσετε τα πιο τέλεια χτενίσματα που θα κλέψουν τις εντυπώσεις. Η μοναδική φόρμουλα του Taft gel δεν αφήνει κατάλοιπα και διαρκεί όλη μέρα, χωρίς να κολλάει ή να βαραίνει τα μαλλιά σας. Ανακαλύψτε τη δύναμη του Taft gel και απογειώστε το στυλ σας!
Τιμή 4,73 €

Κορυφαία προϊόντα

Agrifreda μαρμελάδα βερίκοκο 400gr

Η "Agrifreda μαρμελάδα βερίκοκο 400γρ" φαίνεται να είναι ένα βαζάκι μαρμελάδας βερίκοκου με συνολικό βάρος 400 γραμμάρια. Η μαρμελάδα βερίκοκου είναι ένα γλυκό προϊόν που παρασκευάζεται από την βραστερή επεξεργασία των βερίκοκων μαζί με ζάχαρη, με σκοπό να διατηρηθεί η φυσική γεύση και αρώματα του φρούτου.

Τιμή 1,40 €

Natura μανιτάρια τεμαχισμένα 400gr

Μανιτάρια τεμαχισμένα που μπορούν να συνοδεύσουν κάθε πιάτο. Τα μανιτάρια έχουν υψηλή θρεπτική αξία. Είναι υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτείνη και χαμηλής περιεκτικότητας σε κορεσμένο λίπος και νάτριο. 

Τιμή 1,35 €

Endless χαρτοπετσέτες plus λευκές 30x30cm 160 φύλλα

Οι λευκές χαρτοπετσέτες Endless είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε σας στιγμή. Με τα 160 φύλλα τους και το μέγεθος 30x30cm, προσφέρουν ατελείωτη απορρόφηση και απαλότητα. Αποκτήστε τις τώρα και απολαύστε την άνεση και την ποιότητα της Endless σε κάθε σας χρήση.
Τιμή 1,28 €

Farcom arlem κρεμοσάπουνο καρύδα με αντλία 500ml

Το Farcom arlem κρεμοσάπουνο καρύδα 500ml είναι ένα προϊόν που θα σας ταξιδέψει στον κόσμο της φρεσκάδας και της απαλότητας. Η μοναδική του φόρμουλα με καρύδα θα αφήσει το δέρμα σας ενυδατωμένο και μεταξένιο. Απολαύστε την πολυτέλεια του Farcom arlem κρεμοσάπουνου και αφήστε τις αισθήσεις σας να ξεδιπλωθούν.
Τιμή 1,27 €

Svim μαντολίνο πλαστικό

Το Svim μαντολίνο πλαστικό της εταιρίας Svim είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε λάτρη της μουσικής! Με το μοναδικό σχεδιασμό του και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, το μαντολίνο αυτό θα σας ενθουσιάσει με τον ήχο του και την άνεση που προσφέρει κατά την παιξίματος. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τη μουσική εμπειρία σας!
Τιμή 4,35 €