• PHILIPS ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΑΛΚΑΛΙΚΗ AA (6+4τεμ) - (ΜΕ ΦΟΡΟ 0,20€)
  • PHILIPS ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΑΛΚΑΛΙΚΗ AA (6+4τεμ) - (ΜΕ ΦΟΡΟ 0,20€)

PHILIPS ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΑΛΚΑΛΙΚΗ AA (6+4τεμ) - (ΜΕ ΦΟΡΟ 0,20€)

50452
4895229106901
3,52 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Μπωλ σαλατας pet μαυρο 1050ml 50τεμ sb-1050 prepac

Το μαύρο μπολ σαλάτας 1050ml είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε γεύμα. Με την κομψή του σχεδίαση και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, θα κάνει το τραπέζι σας να λάμψει. Είναι ιδανικό για κάθε είδους σαλάτες, φρούτα, αλλαντικά και πολλά άλλα. Μην χάσετε την ευκαιρία να απογειώσετε την σερβιριστική εμπειρία σας με αυτό το εκπληκτικό μπολ σαλάτας.
Τιμή 8,47 €

PRACTIC ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΟ ΛΟΣΙΟΝ 410ml 95ο

Η PRACTIC ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΟ ΛΟΣΙΟΝ 410ml 95ο είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν ένα προϊόν υψηλής ποιότητας και αποτελεσματικότητας. Με τη συνδυασμένη δράση του αλκοόλ και του λοσιόν, αυτή η μοναδική φόρμουλα θα σας προσφέρει αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας που διαρκεί. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας ρουτίνα φροντίδας του σώματος!
Τιμή 1,76 €

Luxury κουτι bakery no 4 10kg grey design

Το Luxury κουτί bakery no 4 10kg grey design είναι η τέλεια επιλογή για την αποθήκευση και προβολή των αγαπημένων σας γλυκών δημιουργιών. Με το μοντέρνο γκρι design του, θα προσθέσει μια πολυτέλεια αίσθηση στον χώρο σας και θα εντυπωσιάσει τους πελάτες σας. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε τον επαγγελματισμό και την ποιότητα των προϊόντων σας!
Τιμή 16,75 €

Miglior γατοτροφη pate 100gr κοτοπουλο & κουνελι

Η Miglior γατοτροφή pate 100gr κοτόπουλο & κουνέλι της εταιρίας Morando Miglior προσφέρει μια λαχταριστή γεύση που θα ενθουσιάσει τον τετράποδο φίλο σας. Με φρέσκο κοτόπουλο και αφράτο κουνέλι, αυτή η γατοτροφή περιέχει όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται ο γάτος σας για μια ισορροπημένη διατροφή. Απολαύστε την ποιότητα και τη γεύση της Miglior με κάθε μπουκιά!
Τιμή 0,49 €

Κορυφαία προϊόντα

Bio paper χάρτινα καλαμάκια freddo ίσια μαύρα 20cm 40τεμ

Τα χάρτινα καλαμάκια Bio paper Freddo είναι κατασκευασμένα από ποιοτικό βιοδιασπώμενο χαρτί και είναι ιδανικά για να αντικαταστήσουν τα πλαστικά καλαμάκια. Έχουν μήκος 20cm και είναι σε μαύρο χρώμα, με ίσια σχεδίαση. Το πακέτο περιέχει 40 τεμάχια και είναι κατάλληλα για χρήση σε καφετέριες, μπαρ, εστιατόρια και άλλα καταστήματα εστίασης. Επιπλέον, τα χάρτινα καλαμάκια είναι φιλικά προς το περιβάλλον και βοηθούν στη μείωση των πλαστικών αποβλήτων.

Τιμή 0,47 €

Μάκβελ σπαγγέτι λαζανάκι 675gr

Λαζάνια της εταιρίας Μακβελ, για να φτιάξετε ένα γρήγορο γεύμα ή ένα έδεσμα γαστρονομίας!

Γνωστό ως αγαπημένο ζυμαρικό του Garfield, τα λαζάνια προέρχονται από τη Νάπολη και διαθέτουν μακρύ, επίπεδο, ορθογώνιο σχήμα με κυματιστές άκρες. Είναι πιο συχνά μαγειρεμένα ως πιάτο ψημένο σε κατσαρόλα. Γίνεται με στρώματα λαζάνια διάσπαρτα με διάφορες σάλτσες, τυριά και άλλα συστατικά. Είναι ιδανικά για συνταγές στο φούρνο, για παράδειγμα με μπεσαμέλ και λαχανικά, με κιμά και ντομάτα ή με μανιτάρια και κρέμα γάλακτος. Επίσης, ταιριάζουν ιδιαίτερα σε ραγού με σάλτσα μπολονέζ. Τα πράσινα λαζάνια, ειδικότερα, αναδεικνύονται σε συνταγές όπου πρωταγωνιστεί το κόκκινο ραντίτσιο, με το οποίο δημιουργούν μια ενδιαφέρουσα γευστική αρμονία και χρωματική αντίθεση.

Τιμή 1,14 €

El-Ef σακούλες τροφίμων μεγάλες 28x43cm 40τεμ

Οι σακούλες τροφίμων Elef με διαστάσεις 28x43cm είναι η ιδανική λύση για την αποθήκευση και την διατήρηση των τροφίμων σας. Με το συγκεκριμένο προϊόν, μπορείτε να διατηρήσετε τα τρόφιμα σας φρέσκα και αναλλοίωτα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, ενώ παράλληλα προστατεύετε το περιβάλλον χρησιμοποιώντας ανακυκλώσιμο υλικό. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το πρακτικό και λειτουργικό προϊόν για το σπίτι σας!
Τιμή 0,64 €

Καραμολέγκος αξιαγάπιτες πίτες μικρές 10τεμ 450gr

Οι πίτες Καραμολέγκος αξιαγάπιτες είναι η τέλεια επιλογή για όλους τους λάτρεις της πίτας. Με τη μοναδική τους γεύση και την αφράτη υφή, σίγουρα θα σας κερδίσουν από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τις σε κάθε γεύμα, σαν σνακ ή ως συνοδευτικό πιάτο. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τις απολαυστικές Καραμολέγκος πίτες τώρα!
Τιμή 2,28 €