• Luxury κουτι bakery no 4 10kg grey design
  • Luxury κουτι bakery no 4 10kg grey design

Luxury κουτι bakery no 4 10kg grey design

Το Luxury κουτί bakery no 4 10kg grey design είναι η τέλεια επιλογή για την αποθήκευση και προβολή των αγαπημένων σας γλυκών δημιουργιών. Με το μοντέρνο γκρι design του, θα προσθέσει μια πολυτέλεια αίσθηση στον χώρο σας και θα εντυπωσιάσει τους πελάτες σας. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε τον επαγγελματισμό και την ποιότητα των προϊόντων σας!
32944
3294432944
16,75 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tns πιατο ρηχο επιγ, 10,5'' σχεδιο c din/10,5''/c

Αποκτήστε το εντυπωσιακό πιάτο ρηχό επιγ, 10,5'' σχεδιο c din/10,5''/c από την εταιρία Tns και ανανεώστε την τραπεζαρία σας με στυλ και κομψότητα. Ιδανικό για καθημερινή χρήση ή ειδικές περιστάσεις, αυτό το πιάτο θα κλέψει την παράσταση και θα δώσει λάμψη στο τραπέζι σας. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας συντροφεύει για πολλά χρόνια.
Τιμή 2,14 €

Tns γλαστρακι με πλαστικο λουλουδι μπονζαι eva5688

Ανακαλύψτε το μοναδικό γλαστράκι με πλαστικό λουλούδι bonsai eva5688 από την εταιρία Tns και δώστε νέα ζωή στον χώρο σας. Με το μοντέρνο design και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, αυτό το προϊόν θα δώσει έναν αέρα φρεσκάδας και κομψότητας στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Αποκτήστε το τώρα και αφήστε το να σας εντυπωσιάσει με την ομορφιά του!
Τιμή 1,07 €

ZERO CANDIES ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ 32G ΚΕΡΑΣΙ COOL ACTION

Ανακαλύψτε την απόλαυση των ZERO CANDIES καραμέλων χωρίς ζάχαρη 32g με γεύση κεράσι Cool Action! Ένα απολαυστικό σνακ που θα σας ενθουσιάσει με την ανεπανάληπτη γεύση του. Απολαύστε τις καραμέλες μας και αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει με την απολαυστική γεύση τους!
Τιμή 0,93 €

Rice up τσιπς ολικης 60gr, ketchup

Οι Rice up τσιπς ολικής 60gr με κέτσαπ γεύση είναι η τέλεια επιλογή για ένα νόστιμο σνακ που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα συνηθισμένα τσιπς. Απολαύστε την τραγανή υφή και την εκρηκτική γεύση τους και αφεθείτε στην απόλαυση χωρίς ενοχές. Αγοράστε τώρα και απολαύστε τη μοναδική εμπειρία γεύσης των Rice up τσιπς!
Τιμή 0,95 €

ΖΑΚΟΜΑ ΣΑΚΟΣ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ ΑΡΩΜ.ΜΕ ΚΟΡΔΟΝΙ 10τεμ. - (54x73cm) (ΣΑΠΟΥΝΙ)

Αποκτήστε τώρα το ΖΑΚΟΜΑ ΣΑΚΟΣ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ ΑΡΩΜ.ΜΕ ΚΟΡΔΟΝΙ 10τεμ. - (54x73cm) (ΣΑΠΟΥΝΙ) και δώστε λύση στο πρόβλημα της απόρριψης των απορριμμάτων με ένα προϊόν υψηλής ποιότητας και αρωματικό. Με τον πρακτικό κορδόνι, είναι εύκολο να το κρεμάσετε και να το χρησιμοποιήσετε σε κάθε χώρο. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και αρωματικό χώρο σας!
Τιμή 0,74 €

Κορυφαία προϊόντα

Scents ανταλλακτικό αρωματικό χώρου flower sensation 250ml

Ζήσε τη μαγεία των αρωμάτων με το Scents ανταλλακτικό αρωματικό χώρου flower sensation 250ml. Μια μοναδική εμπειρία που θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο αισθήσεων και ονείρων. Αφήστε το άρωμα των λουλουδιών να γεμίσει τον χώρο σας και να δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα ηρεμίας και χαλάρωσης. Αφεθείτε στη μαγεία των αρωμάτων και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία αισθήσεων.
Τιμή 1,76 €

Alufix διαφανής μεμβράνη 20m x29cm

Η διαφανής μεμβράνη Alufix διασφαλίζει ότι τα τρόφιμά σας παραμένουν φρέσκα και προστατευμένα από την υγρασία και τον αέρα. Με διαστάσεις 20m x 29cm, αυτή η μεμβράνη προσφέρει εξαιρετική προστασία και ευελιξία στη χρήση της. Αποκτήστε την Alufix τώρα και απολαύστε μακροχρόνια φρεσκάδα για τα τρόφιμά σας!

Τιμή 0,80 €

Endless σακούλες απορριμμάτων μαύρη με κορδόνι 52x75cm 10τεμ

Οι Endless σακούλες απορριμμάτων μαύρες με κορδόνι 52x75cm 10τεμ είναι η ιδανική λύση για την απόρριψη των απορριμμάτων σας με άνεση και ασφάλεια. Με ανθεκτικό υλικό και πρακτικό κορδόνι, θα λύσουν κάθε πρόβλημα απόρριψης στον καθημερινό σας χώρο. Αποκτήστε τις τώρα και απολαύστε την άνεση που σας προσφέρουν!
Τιμή 1,16 €

Adoro γάλα ελαφρύ 1,5% 1lt

Είναι πλούσιο σε ασβέστιο, καταναλώνεται ζεστό ή κρύο, είναι ιδανικό για τον καφέ αλλά και για μαγειρική και ζαχαροπλαστική χρήση.

Τιμή 1,36 €