• WAVES ΣΑΚ. ΑΠΟΡ. 58X72 ΜΕ ΧΕΡΟΥΛΙ (20ΤΜΧ/ΡΟΛΟ)
  • WAVES ΣΑΚ. ΑΠΟΡ. 58X72 ΜΕ ΧΕΡΟΥΛΙ (20ΤΜΧ/ΡΟΛΟ)

WAVES ΣΑΚ. ΑΠΟΡ. 58X72 ΜΕ ΧΕΡΟΥΛΙ (20ΤΜΧ/ΡΟΛΟ)

50322
5201326224070
1,44 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

SENSODYNE 75ml EXTRA FRESH GEL

Η SENSODYNE 75ml EXTRA FRESH GEL είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν μια αναζωογονητική εμπειρία κατά την καθημερινή περιποίηση των δοντιών τους. Η μοναδική φόρμουλα της προσφέρει έναν αναζωογονητικό καθαρισμό, ενώ παράλληλα προστατεύει την ευαίσθητη επιφάνεια των δοντιών από την πόνο της υπερευαισθησίας. Αποκτήστε την SENSODYNE 75ml EXTRA FRESH GEL σήμερα και απολαύστε έναν μοναδικό συνδυασμό φρεσκάδας και προστασίας για τα δόντια σας.
Τιμή 2,82 €

Ρuf πηκτικό για μαρμελάδες 2x25gr ΒΑΡΟΣ

Το Ρuf πηκτικό για μαρμελάδες 2x25gr ΒΑΡΟΣ είναι το ιδανικό προϊόν για όσους αγαπούν να φτιάχνουν τις δικές τους μαρμελάδες στο σπίτι. Με τη βοήθεια αυτού του προϊόντος, μπορείτε να δημιουργήσετε νόστιμες μαρμελάδες με φυσική γεύση και τέλεια υφή. Απλά προσθέστε το Ρuf πηκτικό στα φρούτα σας και απολαύστε το αποτέλεσμα. Μην χάσετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε τις πιο νόστιμες μαρμελάδες ποτέ!
Τιμή 2,50 €

Κορυφαία προϊόντα

Χιών αλάτι ψιλό 200gr

Ψιλό θαλασσινό αλάτι της εταιρείας Χιών σε συσκευασία 200 γραμμαρίων. Η συγκομιδή του γίνεται από την εξάτμιση θαλασσινού νερού και είναι σχετικά πιο χοντρό από το επιτραπέζιο αλάτι. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι περιέχει (ανάλογα με τη θάλασσα από την οποία προέρχεται) και διαφορετικά μέταλλα όπως ψευδάργυρο, σίδηρο κάλιο κ.λπ. Αυτή η περιεκτικότητα οδηγεί και στη διαφορετική και χαρακτηριστική γεύση που έχει το θαλασσινό αλάτι.

Τιμή 0,57 €

Haribo MAOAM ζαχαρωτά μιξ γεύσεων 50x22gr

Τα MAOAM ζαχαρωτά μιξ γεύσεων 50x22gr της εταιρίας Maoam θα σας ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεύσεων και απολαύσεων. Απολαύστε την ποικιλία γεύσεων και αφήστε τα να σας κατακτήσουν με την γλυκιά τους γεύση. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την γεύση τους σε κάθε μπουκιά.
Τιμή 9,50 €

Tesori αφρόλουτρο muschio bianco 500ml

Αφροντούς, με έντονα αρώματα από μόσχο και κεχριμπάρι να δένουν αρμονικά, χαϊδεύει το δέρμα αφήνοντας μια μεθυστική αίσθηση που διαρκεί.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει ωραίο άρωμα.

Τιμή 3,84 €

Flamingo πετσέτα κουζίνας 100% βαμβάκι 30x50cm

Η πετσέτα κουζίνας της εταιρείας Flamingo είναι κατάλληλη για να σκουπίζετε τα πιάτα, απορροφά την υγρασία, καθαρίζει επιφάνειες, στεγνώνει βότανα και λαχανικά και σας βοηθάει να κρατάτε με ασφάλεια ζεστά πιάτα και μαγειρικά σκεύη. Είναι από βαμβάκι, ένα υλικό μαλακό, ιδιαίτερα απορροφητικό και ανθεκτικό στη χρήση και τις επαναλαμβανόμενες πλύσεις.

Φροντίδα: Συνιστάται πλύσιμο με ζεστό νερό για την εξάλειψη των βακτηρίων και να στεγνώνει φυσικά, καθώς η χρήση στεγνωτηρίου μπορεί να αλλοιώσει την υφή του υφάσματος. Αποφύγετε τη χρήση μαλακτικού, καθώς το μαλακτικό δημιουργεί ένα στρώμα στις ίνες του υφάσματος, καθιστώντας έτσι πιο δύσκολη την απορρόφηση της υγρασίας. Δεν ενδείκνυται η χρήση χλωρίου ή λευκαντικού.

** Συμβουλευτείτε πάντα τις οδηγίες του κατασκευαστή.

Σύνθεση: 100% Βαμβάκι

Διαστάσεις:

Μήκος: 50cm

Πλάτος: 50cm

Τιμή 1,09 €