• Always ultra normal σερβιέτες 18τεμ Always - 1
  • Always ultra normal σερβιέτες 18τεμ Always - 2
  • Always ultra normal σερβιέτες 18τεμ Always - 3
  • Always ultra normal σερβιέτες 18τεμ Always - 4
  • Always ultra normal σερβιέτες 18τεμ Always - 5
  • Always ultra normal σερβιέτες 18τεμ Always - 6
  • Always ultra normal σερβιέτες 18τεμ Always - 1
  • Always ultra normal σερβιέτες 18τεμ Always - 2
  • Always ultra normal σερβιέτες 18τεμ Always - 3
  • Always ultra normal σερβιέτες 18τεμ Always - 4
  • Always ultra normal σερβιέτες 18τεμ Always - 5
  • Always ultra normal σερβιέτες 18τεμ Always - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAlways

Always ultra normal σερβιέτες 18τεμ

Σερβιέτες με φτερά Ultra Normal από την εταιρεία Always, κατασκευασμένες από απορροφητικό υλικό ώστε να προσφέρουν ασφάλεια κατά τις δύσκολες μέρες της περιόδου. Χάρη στα φτερά που διαθέτουν, αποτρέπουν τη μετακίνηση της σερβιέτας και προστατεύουν από τυχόν διαρροές.

με Φτερά

Ποσότητα: 18τμχ

17533
8006540598078
2,82 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

O.B. ταμπόν pro comfort super 16τεμ

Ταμπόν με Dynamic Fit™ technology για απόλυτη άνεση & αξιόπιστη προστασία.

Η τεχνολογία Dynamic Fit™ με τρισδιάστατη δομή εξασφαλίζει την άριστη προσαρμογή στο σχήμα του σώματος και συμβάλλει στην αποτελεσματική απορρόφηση και μεταφορά του υγρού προς το επάνω τμήμα του ταμπόν χάρη στα αλληλοσυνδεόμενα αυλάκια.

Με κάλυμμα SilkTouch™ για εύκολη τοποθέτηση.

Κατάλληλo για μέρες με μέτρια έως μεγάλη ροή.

Τιμή 2,77 €

Every Day σερβιετάκια extra dry large 30τεμ

Ανατομικά σχεδιασμένα σερβιετάκια, 15% μεγαλύτερα σε μήκος και πλάτος, σε σχέση με τα σερβιετάκια EveryDay Normal. Με έξτρα στεγνό κάλυμμα και εκχύλισμα χαμομηλιού. Με πυρήνα από ίνες φυτικής προέλευσης και πιστοποίηση FSC™ (Κωδικός αδείας FSC™ C118785). Διαθέτουν διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100, για απουσία βλαβερών ουσιών.

Δερματολογικά ελεγμένα.

Τα προϊόντα EveryDay ακολουθούν υπεύθυνες περιβαλλοντικές πρακτικές.

Xαρτοκιβώτια 100% ανακυκλώσιμα και περιέχουν κατά 100% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Σακούλες συσκευασίας 100% ανακυκλώσιμες και περιέχουν κατά 30% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Προϊόντα που δεν δοκιμάζονται σε ζώα.

Τιμή 2,05 €

ALWAYS ΣΕΡΒΙΕΤΑ MAXI NORMAL 9PCS (ΧΥΜΑ)

Η ALWAYS ΣΕΡΒΙΕΤΑ MAXI NORMAL 9PCS (ΧΥΜΑ) είναι η ιδανική επιλογή για κάθε γυναίκα που αναζητά την απόλυτη προστασία και άνεση κατά τη διάρκεια των κρίσιμων ημερών του μήνα. Με την απαλή της υφή και την απορροφητικότητα που προσφέρει, θα νιώθετε πάντα φρέσκες και ασφαλείς. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει από το να απολαμβάνετε κάθε στιγμή της ζωής σας. Αγοράστε τώρα την ALWAYS ΣΕΡΒΙΕΤΑ MAXI NORMAL 9PCS (ΧΥΜΑ) και ανακαλύψτε τη διαφορά!
Τιμή 1,43 €

Tampax compak ταμπόν super plus 16τεμ

Τα Tampax Compak ταμπόν super plus 16τεμ είναι η ιδανική επιλογή για τις γυναίκες που αναζητούν αξιόπιστη προστασία και άνεση κατά τη διάρκεια της περιόδου τους. Με την πρωτοποριακή τεχνολογία Compak, αυτά τα ταμπόν προσφέρουν μέγιστη προστασία και απόλυτη άνεση, επιτρέποντας στις γυναίκες να αισθάνονται ασφαλείς και άνετες όλη μέρα. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει από το να απολαύσετε κάθε στιγμή της ζωής σας, επιλέγοντας τα Tampax Compak ταμπόν super
Τιμή 2,98 €

Κορυφαία προϊόντα

My popcorn ποπ κορν με ελαιόλαδο & θαλασσινό αλάτι 200gr

Η απόλαυση του καλύτερου ποπ κορν είναι εδώ! Το My Popcorn με ελαιόλαδο & θαλασσινό αλάτι 200gr θα σας καταπλήξει με τη μοναδική του γεύση. Απολαύστε το κάθε δευτερόλεπτο και αφήστε τις αισθήσεις σας να ταξιδέψουν. Αποκτήστε το My Popcorn τώρα και ανακαλύψτε τη γεύση της τελειότητας!
Τιμή 3,32 €

Evripos αφέψημα τίλιο 10x1gr

Το Evripos αφέψημα τίλιο 10x1gr της εταιρίας Evripos είναι ένα προϊόν που θα σας κάνει να νιώσετε ανανεωμένοι και δροσεροί κάθε φορά που το καταναλώνετε. Με τη μοναδική του σύνθεση και την υψηλή ποιότητα των συστατικών του, το Evripos αφέψημα τίλιο θα σας χαρίσει μια απόλυτα ευχάριστη αίσθηση και θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε τη μέρα σας με αισιοδοξία και ενέργεια. Αποκτήστε το Evripos τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης και ευεξίας!
Τιμή 1,40 €

7 Days κρουασάν με κακάο 70gr

Η πιο κλασική επιλογή για κάθε μέρα. 7DAYS Croissant με αφράτη ζύμη και πλούσια γέμιση που σε χορταίνει με τον πιο απολαυστικό τρόπο. Αυτό που θες όταν πεινάς!

Τιμή 0,73 €

17 delicatessen μουστάρδα απαλή 4kg

Η ποικιλία γεύσεων και η εξαιρετική ποιότητα της Μουστάρδας 17 Delicatessen εξασφαλίζει μοναδική και πλούσια γεύση στα φαγητά που εσείς παρασκευάζετε. Μπορεί να συνοδεύσει το κρέας, το κοτόπουλο, τα μπιφτέκια, τα σάντουιτς, τις τηγανιτές και τις ψητές πατάτες, ικανοποιώντας κάθε γευστική προτίμηση.

Τιμή 5,10 €