• SOFT ΣΥΜΠ/ΜΕΝΟ ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ 95ΜΕΖ/2L SOGNI DI PASSIONE
  • SOFT ΣΥΜΠ/ΜΕΝΟ ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ 95ΜΕΖ/2L SOGNI DI PASSIONE

SOFT ΣΥΜΠ/ΜΕΝΟ ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ 95ΜΕΖ/2L SOGNI DI PASSIONE

47997
8003640033287
3,06 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΣΕΣΟΥΛΑ ΣΤΡΟΓΓ.ΠΛΑΣΤ. 136/42CM

Η σεσούλα στρογγυλή πλαστική 136/42cm είναι η ιδανική επιλογή για την ανανέωση του χώρου σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της και το μοντέρνο design της, θα προσδώσει στον χώρο σας μια αίσθηση πολυτέλειας και στυλ. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο προϊόν που θα αναβαθμίσει τον χώρο σας και θα σας κάνει να ξεχωρίσετε. Αποκτήστε τώρα τη σεσούλα στρογγυλή πλαστική 136/42cm και απολαύστε τη νέα σας αγορά!
Τιμή 4,26 €

TNS ΚΡΕΜΑΣΤΡΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΠΛΑΣΤΙΚΗ - (LF-4)

Η TNS ΚΡΕΜΑΣΤΡΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΠΛΑΣΤΙΚΗ - (LF-4) είναι η ιδανική λύση για την οργάνωση της κουζίνας σας. Κατασκευασμένη από ανθεκτικό πλαστικό υλικό, η κρεμάστρα αυτή είναι λειτουργική και στυλάτη. Με την TNS κρεμάστρα κουζίνας LF-4 μπορείτε να κρεμάσετε τα σκεύη και τα εργαλεία σας με άνεση και ευκολία, κρατώντας έτσι την κουζίνα σας τακτοποιημένη και οργανωμένη. Αποκτήστε τώρα την TNS ΚΡΕΜΑΣΤΡΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΠΛΑΣΤΙΚΗ - (LF-4) και αναβαθμίστε την κουζίνα σ?
Τιμή 1,43 €

Κορυφαία προϊόντα

Γιώτης μπέικιν πάουντερ 3x20gr

Το Baking Powder ΓΙΩΤΗΣ εξασφαλίζει ομοιόμορφο φούσκωμα και υπέροχη αφράτη υφή στα κέικ, στα γλυκά και στις διάφορες ζύμες. Για σίγουρη επιτυχία και τέλειο αποτέλεσμα σε κάθε συνταγή, το Baking Powder ΓΙΩΤΗΣ αποτελεί το απαραίτητο βοήθημα ζαχαροπλαστικής, που εδώ και χρόνια χρησιμοποιούν χιλιάδες καταναλωτές. Εμπιστευτείτε και εσείς το Βaking Powder Γιώτης για κάθε γλυκιά ή αλμυρή δημιουργία και η επιτυχία είναι σίγουρη!

Τιμή 0,44 €

Magic σφουγγαρίστρα οικολογική λευκή & καρώ πράσινη 2τεμ

Σφουγγαρίστρα η οποία θα πρέπει να χρησιμοποιείται αφού έχει πρώτα προηγηθεί ένα καλό καθάρισμα στον χώρο, αλλιώς θα μεταφέρονται σκόνες και ακαθαρσίες. Αναμίξτε ένα διάλυμα καθαρισμού με νερό και στη συνέχεια ξεκινήστε το καθάρισμα. Η πρόσθετη υγρασία είναι απαραίτητη για να απομακρυνθούν τα αποξηραμένα υγρά από το δάπεδο. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο ολίσθησης καλό θα ήταν να μη χρησιμοποιήσετε πάρα πολύ νερό. Η σφουγγαρίστρα θα πρέπει να πλένεται μετά από κάθε χρήση ώστε να είναι καθαρή για τον επόμενο καθαρισμό.

Τιμή 2,26 €

Tns μπουκάλι γυάλινο νερού με λουλούδια 1lt

Το μπουκάλι γυάλινο νερού με λουλούδια 1lt της εταιρίας Tns είναι ένα προϊόν που θα σας μαγέψει με την φρεσκάδα και την απίστευτη γεύση του. Κάθε σταγόνα νερού σε αυτό το μπουκάλι είναι γεμάτη με την αγνότητα των λουλουδιών που θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο ονειρώξεων. Απολαύστε το και αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει με κάθε γουλιά.
Τιμή 1,11 €

Karuzo κρουασάν τιραμισού 82gr

Απολαύστε τον απολαυστικό συνδυασμό γεύσεων με το Karuzo κρουασάν τιραμισού 82gr. Ένα λαχταριστό γλυκό που θα σας κάνει να το θέλετε ξανά και ξανά. Απολαύστε την πλούσια γεύση του τιραμισού σε κάθε δαγκωματάκι και αφήστε τις αισθήσεις σας να ταξιδέψουν. Αποκτήστε το Karuzo κρουασάν τιραμισού 82gr της εταιρίας Karuzo τώρα και ανακαλύψτε την απόλαυση!
Τιμή 0,76 €