• Κουβας ιταλιας 14lt με μυτη  - 1
  • Κουβας ιταλιας 14lt με μυτη  - 1

Κουβας ιταλιας 14lt με μυτη

Το Κουβάς Ιταλίας 14lt με μυτη της εταιρίας είναι η ιδανική επιλογή για το σπίτι ή τον επαγγελματικό χώρο σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και το μοντέρνο design του, θα σας εντυπωσιάσει από την πρώτη στιγμή. Ανθεκτικός, λειτουργικός και ευέλικτος, ο Κουβάς Ιταλίας 14lt θα σας διευκολύνει στις καθημερινές σας δραστηριότητες. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τόσο χρήσιμο προϊόν που θα σας διευκολύνει σε κάθε σας βήμα.
33373
5201856000007
2,43 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

SKIP ΥΓΡΟ 28μεζ. (1,40 lit) - (BLACK VELVET)

Το SKIP ΥΓΡΟ 28μεζ. (1,40 lit) - (BLACK VELVET) είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυρά που αναζητά την τέλεια φροντίδα των ρούχων της. Με τη μοναδική του φόρμουλα, αφήνει τα ρούχα σας απαλά και φρέσκα, ενώ παράλληλα προστατεύει τα υφάσματα από τη φθορά και την φθορά. Αποκτήστε το SKIP ΥΓΡΟ 28μεζ. (1,40 lit) - (BLACK VELVET) τώρα και απολαύστε την άριστη ποιότητα που προσφέρει!
Τιμή 5,28 €

Ωμεγα special 500gr, σιταρι

Η Ωμεγα special 500gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία γεύσης. Με τη φρεσκάδα και την πλούσια γεύση του, το σιτάρι αυτό θα γίνει η ιδανική επιλογή για το πρωινό σας ή για ένα υγιεινό σνακ κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αποκτήστε το Ωμεγα special 500gr τώρα και απολαύστε τη μοναδική του γεύση!
Τιμή 1,49 €

Κορυφαία προϊόντα

Ματίνα στραγάλι κίτρινο 170gr

Στραγάλια ψημένα της εταιρείας Ματίνα, τα οποία προέρχονται από το ρεβύθι, είναι πολύ ωφέλιμα για την υγεία μας. Είναι πλούσια πηγή τόσο διαλυτών όσο και διαιτητικών ινών, πολύ σημαντικών για τη διατήρηση ενός υγιούς πεπτικού συστήματος. Οι διαλυτές ίνες μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση της απορρόφησης της χοληστερόλης στην κυκλοφορία του αίματος και συμβάλλουν στη διατήρηση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα, γεγονός που μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο εμφάνισης καρδιακών παθήσεων και διαβήτη. Έχουν επίσης υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες και σίδηρο, γι'αυτό είναι ένα εξαιρετικό υποκατάστατο του κρέατος. Δεν περιέχει πρόσθετο αλάτι, κάτι που κάνει το προϊόν πιο υγιεινό.

Τιμή 1,36 €

Αποσμίνη υγρό πολυκαθαριστικό με άρωμα πεύκου 425ml

Η Αποσμίνη είναι υγρό αποσμητικό σκεύασμα. Χρησιμοποιείται στο σφουγγάρισμα, την λεκάνη, το νιπτήρα, το νεροχύτη, τα σιφώνια και όπου αλλού μπορεί να υπάρχει δυσοσμία. Αραιωμένο ή μη, αρκεί ελάχιστη ποσότητα ώστε να εξαφανίσει κάθε δυσοσμία και παράλληλα να αρωματίσει το χώρο, αφήνοντας ένα ευωδιαστό άρωμα πεύκου. Περιέχει μη ιονικούς γαλακτοματοποιητές και αρώματα, ενώ κατά το σφουγγάρισμα έχει και αντιστατική ιδιότητα.

Τιμή 3,29 €

Primo ταινία διπλής όψης 38mm x 5m

Η Primo ταινία διπλής όψης 38mm x 5m είναι ο τέλειος τρόπος για να κρατήσετε τα πάντα στη θέση τους. Με την αξιοπιστία και την αντοχή της Primo, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα αντικείμενά σας θα παραμείνουν σταθερά στη θέση τους. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει - επενδύστε στην ποιότητα της Primo ταινίας διπλής όψης και απολαύστε την ασφάλεια και την ευκολία που προσφέρει.
Τιμή 0,62 €