• -0,43 €
  • ROSHEN ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ 85gr.
  • ROSHEN ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ 85gr.

ROSHEN ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ 85gr. - (ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΜΕΝΑ ΑΜΥΓΔΑΛΑ)

50224
4823077632532
1,41 €
1,84 €
Έκπτωση -0,43 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα


Περιορισμένη ειδική προσφορά! Λήγει σε:
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΜΠΑΛΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 200mm - (CLASSIC 2 PEARL)

Η μπάλα ποδοσφαίρου 200mm - (CLASSIC 2 PEARL) είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε λάτρη του αθλήματος. Με το κλασικό της design και την ποιότητα κατασκευής, αυτή η μπάλα θα σας ενθουσιάσει από την πρώτη στιγμή που θα την αγγίξετε. Απολαύστε το παιχνίδι με φίλους και οικογένεια και δείξτε τις ικανότητές σας στο γήπεδο με αυτήν την εξαιρετική μπάλα ποδοσφαίρου. Αγοράστε τώρα και απολαύστε το παιχνίδι!
Τιμή 8,52 €

POLMIX ΣΑΚΟΥΛΑ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ ΜΠΛΕ 48 MICRON 90LT (72*95) 10ΤΕΜ

Η σακούλα απορριμάτων POLMIX σε χρώμα μπλε με πάχος 48 micron και χωρητικότητα 90 λίτρων είναι η ιδανική λύση για την αποτελεσματική διαχείριση των απορριμάτων σας. Με τις διαστάσεις 72*95 και τη συσκευασία 10 τεμαχίων, αυτή η σακούλα θα καλύψει όλες σας τις ανάγκες. Πρακτική, ανθεκτική και εύκολη στη χρήση, η σακούλα POLMIX είναι η τέλεια επιλογή για κάθε σπίτι ή επιχείρηση. Μην χάνετε χρόνο, αποκτήστε τώρα τη δική σας συσκευασία και απολαύστε την άρ
Τιμή 0,85 €

Ιωνια ιτεα πιατελα οβαλ 35cm λευκο

Η Ιωνία ιτέα πιατέλα οβάλ 35cm λευκό είναι ένα προϊόν που ξεχωρίζει για την κομψότητα και τη λειτουργικότητά του. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, αυτή η πιατέλα προσφέρει μια εκλεπτυσμένη λύση για τη σερβιρίσματος των πιάτων σας. Με το λευκό χρώμα του να δίνει μια διακριτική πινελιά στο τραπέζι σας, αυτή η πιατέλα είναι ιδανική για κάθε περίσταση. Αποκτήστε την Ιωνία ιτέα πιατέλα οβάλ 35cm λευκό και αναβαθμίστε την τραπεζαρία ?
Τιμή 17,38 €

Κορυφαία προϊόντα

Βίκος φυσικό μεταλλικό νερό 12x0,5lt

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό "Βίκος" εμφιαλώνεται κατευθείαν στην ομώνυμη πηγή, στα παρθένα και προστατευόμενα Ζαγοροχώρια. Έχει αναγνωρισθεί σαν φυσικό μεταλλικό νερό κατάλληλο για δίαιτα πτωχό σε νάτριο, με χαμηλή περιεκτικότητα σε άλατα. Χάρη στην ισορροπημένη σύστασή του (με χαμηλή περιεκτικότητα σε άλατα και υψηλή σε ασβέστιο) θεωρείται ότι συμβάλλει στην καλή λειτουργία του οργανισμού.

Πηγή υδροληψίας: ΒΙΚΟΣ

Τιμή 1,61 €

Agrino ρυζογκοφρέτα κλασική 100gr

Η κλασική ρυζογκοφρέτα στα καλύτερά της, φρέσκια και τραγανή από ελληνικό καστανό ρύζι, ελαφρώς αλατισμένη με αλάτι Μεσολογγίου.

Χωρίς γλουτένη, πηγή φυτικών ινών.

Τιμή 1,58 €

Septona calm n care μωρομάντηλα sensitive baby 9x60τεμ

Τα Septona calm n care μωρομάντηλα sensitive baby είναι η ιδανική επιλογή για την απαλή φροντίδα του μωρού σας. Με εξαιρετική ποιότητα και ευαισθησία προς το δέρμα, αυτά τα μωρομάντηλα θα κάνουν την αλλαγή πάνας μια ευχάριστη εμπειρία τόσο για εσάς όσο και για το μωρό σας. Αποκτήστε τα τώρα και δώστε στο μωρό σας την απαλότητα και την προστασία που του αξίζει.
Τιμή 9,05 €
  • Πακέτο

Ristora ζαχαρίνη light 60τεμ

Η ζαχαρίνη "Ristora Light" 60 τεμάχια πιθανόταν να είναι ένα είδος τεχνητού γλυκαντικού που παράγεται από την εταιρεία Ristora. Η ζαχαρίνη είναι ένα γνωστό τεχνητό γλυκαντικό που χρησιμοποιείται για να προσδώσει γλυκό γεύση σε τρόφιμα και ποτά χωρίς να περιέχει θερμίδες.

Τιμή 1,34 €