• POM PON ΔΙΣΚΟΙ ΝΤΕΜΑΚΙΓΙΑΖ (60+60τεμ ΔΩΡΟ)
  • POM PON ΔΙΣΚΟΙ ΝΤΕΜΑΚΙΓΙΑΖ (60+60τεμ ΔΩΡΟ)

POM PON ΔΙΣΚΟΙ ΝΤΕΜΑΚΙΓΙΑΖ (60+60τεμ ΔΩΡΟ)

50014
5201263027215
2,02 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 4-10 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

LARIPLAST ΚΑΠΑΚΙΑ ΓΙΑ 12ΟΖ. ΣΤΑΥΡΟΣ 100ΑΔΑ

Τα καπάκια ΛΑΡΙΠΛΑΣΤ για 12 ουγκιές είναι η τέλεια επιλογή για να διατηρήσετε το ποτό σας φρέσκο και απολαυστικό. Με την ποιότητα και την αξιοπιστία της εταιρίας ΣΤΑΥΡΟΣ, αυτά τα καπάκια θα κάνουν την κάθε σας ποτήρια να λάμπουν. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την εμπειρία του άριστου ποιοτικού προϊόντος!
Τιμή 1,23 €

Ματινα κρακερ ρυζιου τσιλι 70gr,

Το Matina κράκερ ρυζιού τσίλι 70gr είναι ένα προϊόν που θα σας ενθουσιάσει με την απίστευτη γεύση του. Με την τέλεια ισορροπία μεταξύ της αλμυρής γεύσης του ρυζιού και της καυτερής νότας του τσίλι, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να το λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το μοναδικό και γευστικό κράκερ ρυζιού τσίλι από την Matina!
Τιμή 1,98 €

TNS ΒΟΥΡΤΣΑ ΜΑΛΛΙΩΝ - (6 ΧΡΩΜΑΤΑ) (YH-086)

Η TNS βούρτσα μαλλιών είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για τη φροντίδα των μαλλιών σας. Με τις 6 διαφορετικές αποχρώσεις που προσφέρει, μπορείτε να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στο στυλ σας. Η εργονομική σχεδίαση της βούρτσας εξασφαλίζει άνετη χρήση και εύκολο χειρισμό, ενώ οι μαλακές τρίχες περιποιούνται τα μαλλιά σας χωρίς να τα τραβούν. Αποκτήστε την TNS βούρτσα μαλλιών τώρα και απολαύστε όμορφα και λαμπερά μαλλιά κάθε μέρα!
Τιμή 1,80 €

Κορυφαία προϊόντα

Gruppe φραπεδιέρα χειρός ρεύματος 30W με 2 ταχύτητες μαύρη PDH007

Η φραπεδιέρα χειρός ρεύματος 30W της εταιρίας Gruppe είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε λάτρη του φρέσκου χυμού φραπέ! Με τις 2 ταχύτητες λειτουργίας της, μπορείτε να προσαρμόσετε την παρασκευή του φραπέ ακριβώς όπως σας αρέσει. Η μαύρη απόχρωση της PDH007 προσθέτει μια διακριτική πινελιά στην κουζίνα σας. Αποκτήστε τη δική σας φραπεδιέρα τώρα και απολαύστε τον αγαπημένο σας φραπέ κάθε μέρα!
Τιμή 11,78 €

Melissa σπαγγέτι με παντζάρι 400gr

Σπαγγέτι με παντζάρι από σιμιγδάλι σκληρού σιταριού και 30% πολτό παντζαριού.

Αποτελούν πηγή πρωτεϊνών και είναι χαμηλά σε λιπαρά ενώ είναι κατάλληλα και για vegan.

Τιμή 1,43 €

Swiffer υγρά ανταλλακτικά πανάκια για το πάτωμα 24τεμ

Τα Swiffer υγρά ανταλλακτικά πανάκια για το πάτωμα 24τεμ της εταιρίας Swiffer είναι ο τέλειος τρόπος να κρατήσετε το σπίτι σας καθαρό και λαμπερό. Με την υψηλή ποιότητα και την αποτελεσματικότητά τους, τα Swiffer υγρά ανταλλακτικά πανάκια είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυριό. Απλά τοποθετήστε ένα πανάκι στο Swiffer σκουπότραπεζα και αφήστε το να κάνει τη δουλειά του. Αποκτήστε τα Swiffer υγρά ανταλλακτικά πανάκια σήμερα και απολαύστε ένα καθαρό
Τιμή 10,23 €

Amita motion φυσικός χυμός 1lt

100% φυσικός χυμός με 7 βιταμίνες και χυμούς από 9 φρούτα που σε γεμίζει με θετική ενέργεια. Mε υπέροχη γεύση με συνδυασμό χυμών μήλου, ροδάκινου, πορτοκαλιού, σταφυλιού, ανανά, γκρέιπφρουτ, ακτινίδιου, πάσιον και μάνγκο. Πλούσιος σε βιταμίνες C, B6, B12, βιοτίνη, E, νιασύνη, και φολικό οξύ. Σε ανακυκώσιμη συσκευασία.

Τιμή 2,62 €