LA GRANDE PASTA ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ 500ΓΡ ΚΟΧΥΛΙ

48725
5201013010061
0,76 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Πιατα επαναχρησιμοποιουμενα 17cm 40τεμ lariplast

Τα Πιατα επαναχρησιμοποιουμενα 17cm 40τεμ lariplast είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σας εκδήλωση! Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά, αυτά τα πιάτα είναι ανθεκτικά και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ξανά και ξανά. Με το μοντέρνο σχεδιασμό τους και το μέγεθος 17cm, θα εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους σας. Αποκτήστε τα τώρα και δημιουργήστε μια μοναδική εμπειρία φιλοξενίας!
Τιμή 2,53 €

Κορυφαία προϊόντα

Lux-Plast σακούλες απορριμμάτων economy 80x110cm 10τεμ

Οι σακούλες απορριμμάτων Lux-Plast economy 80x110cm 10τεμ είναι η ιδανική επιλογή για την καθημερινή σας χρήση. Κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας υλικά, είναι ανθεκτικές και αξιόπιστες. Με μεγάλη χωρητικότητα και ασφαλές κλείσιμο, σας εξασφαλίζουν την άνεση και την ευκολία που χρειάζεστε στην καθαριότητα του χώρου σας. Αποκτήστε τώρα τις Lux-Plast σακούλες απορριμμάτων και απολαύστε την αξιοπιστία και την απόδοσή τους!
Τιμή 1,19 €

Jannis παστέλι με σουσάμι 70gr

Υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες

Πηγή πρωτεΐνης

Χωρίς γλουτένη

Κατάλληλο για χορτοφάγους

Χαμηλή περιεκτικότητα σε αλάτι

Χωρίς λακτόζη

Χωρίς συντηρητικά

Τιμή 0,84 €

My planet υγρό απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων πορτοκάλι 42μεζ 2,1lt

Η My planet baby υγρό πλυντηρίου ρούχων πορτοκάλι 42μεζ 2,1lt είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα των ρούχων του μωρού σας. Με το εκλεπτυσμένο άρωμά του πορτοκαλιού, αφήνει τα ρούχα απαλά και φρέσκα, ενώ παράλληλα προστατεύει το ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας. Αποκτήστε το My planet baby υγρό πλυντηρίου τώρα και κάντε την καθημερινή φροντίδα των ρούχων του μωρού σας μια ευχάριστη εμπειρία!
Τιμή 9,93 €

Soft υγρό απορρυπαντικό ρούχων για μαύρα ρούχα 16μεζ 900ml

Το υγρό απορρυπαντικό ρούχων της Soft μαλακώνει τις ίνες των ρούχων και δεν αφήνει υπολείμματα. Χρησιμοποιείται για λιπαρούς λεκέδες, όπως λάδι, τρόφιμα. Μπορεί να εφαρμοστεί τοπικά, απευθείας πάνω σε λεκέδες πριν από την πλύση. Βρέχετε το ύφασμα, ρίχνετε ελάχιστη ποσότητα υγρού πάνω στο λεκέ, το αφήνετε μέχρι να μαλακώσει και μετά βάζετε το ρούχο στο πλυντήριο. Τοποθετείστε το στην ειδική θήκη ή κατευθείαν μέσα στον κάδο του πλυντηρίου σας. Διαρκεί για 16 πλύσεις με την δοσολογία να ορίζεται ως εξής, 1 μεζούρα, ή αλλιώς 1 καπάκι, για 4 με 5kg ρούχα, 1 1/2 καπάκι για 6 με 8kg ρούχα και 1/2 καπάκι είναι αρκετό για το πλύσιμο στο χέρι, σε κάθε πλύση.

Τιμή 1,71 €

Μακεδονικό σάλτσα λεμονιού 380gr

Η Μακεδονική σάλτσα λεμονιού 380gr είναι η ιδανική προσθήκη στην κουζίνα σας! Με τη φρεσκάδα του λεμονιού και την πλούσια γεύση της, αυτή η σάλτσα θα αναβαθμίσει κάθε γεύμα σας. Απολαύστε τη σε σαλάτες, κρέας, ψάρια και παστα! Αγοράστε τώρα και ανακαλύψτε τη μαγεία της Μακεδονικής σάλτσας λεμονιού!
Τιμή 0,26 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού