Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

Tns πατακι μπανιου 100x60cm crp/60100

Το πατάκι μπάνιου Tns διαστάσεων 100x60cm είναι η ιδανική επιλογή για το μπάνιο σας. Με υψηλή ποιότητα κατασκευής από την εταιρία Tns, το πατάκι αυτό προσφέρει άνεση και ασφάλεια στον χώρο του μπάνιου σας. Με μοντέρνο σχεδιασμό και αντοχή στη χρήση, το πατάκι μπάνιου Tns θα σας εντυπωσιάσει με την ποιότητά του. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε το μπάνιο σας με στυλ και πρακτικότητα.
32982
5204558462401
5,35 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κορυφαία προϊόντα

Καγιά πιπέρι ανάμεικτο 50gr

Το Καγιά πιπέρι ανάμεικτο 50gr της εταιρίας Καγιά μπαχαρικά είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα αναβαθμίσει τις γεύσεις σας. Με μια μοναδική συνταγή που συνδυάζει διάφορα είδη πιπεριού, το Καγιά πιπέρι ανάμεικτο θα προσθέσει έναν εκρηκτικό χαρακτήρα σε κάθε πιάτο σας. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε τη μαγεία των γεύσεων!
Τιμή 1,20 €

Soupline αρωματικά φακελάκια ρούχων για ντουλάπες με φρεσκάδα εξοχής 3τεμ

Φακελάκια για ντουλάπες. Εξουδετερώνουν τις οσμές και χαρίζουν στα ρούχα σας φρεσκάδα εξοχής που διαρκεί 6 εβδομάδες.

H συσκευασία περιέχει 3 αρωματικά φακελάκια (με 7 γραμ. αρωματικές πέρλες έκαστο) και 3 γαντζάκια.

Τιμή 4,65 €

Καραμολέγκος αξιαγάπιτες πίτες μικρές 10τεμ 450gr

Οι πίτες Καραμολέγκος αξιαγάπιτες είναι η τέλεια επιλογή για όλους τους λάτρεις της πίτας. Με τη μοναδική τους γεύση και την αφράτη υφή, σίγουρα θα σας κερδίσουν από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τις σε κάθε γεύμα, σαν σνακ ή ως συνοδευτικό πιάτο. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τις απολαυστικές Καραμολέγκος πίτες τώρα!
Τιμή 2,28 €

Fissan baby essentials σαμπουάν & αφρόλουτρο 400ml

Βρεφικό σαμπουάν και αφρόλουτρο με 0% αλκοόλ, για την ολοκληρωμένη υγιεινή περιποίηση του νεογέννητου. Καθαρίζει απαλά κεφαλάκι και σώμα, χωρίς να ερεθίζει την ευαίσθητη βρεφική επιδερμίδα. Ιδανικό για καθημερινή χρήση.

Τιμή 3,97 €

Ajax υγρά πανάκια καθαρισμού pant based 50τεμ

Τα Ajax υγρά πανάκια καθαρισμού plant based 50τεμ της εταιρίας Ajax είναι το ιδανικό προϊόν για να διατηρήσετε τον χώρο σας καθαρό και λαμπερό. Με φυτική σύνθεση και εξαιρετική απόδοση καθαρισμού, αυτά τα υγρά πανάκια είναι η τέλεια λύση για κάθε νοικοκυριό. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και αρωματικό χώρο σας με τα Ajax υγρά πανάκια καθαρισμού plant based 50τεμ!
Τιμή 4,37 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού