• Χαρτ/λες κραφτ καφε ατυπωτη 9x19cm 10kg
  • Χαρτ/λες κραφτ καφε ατυπωτη 9x19cm 10kg

Χαρτ/λες κραφτ καφε ατυπωτη 9x19cm 10kg

Ανακαλύψτε τη μοναδική ποιότητα και την πρακτικότητα των χαρτικών κραφτ καφέ ατύπωτων 9x19cm 10kg. Ιδανικά για κάθε χρήση, αυτά τα προϊόντα θα σας βοηθήσουν να οργανώσετε τη ζωή σας με άνεση και στυλ. Μην χάσετε την ευκαιρία να τα αποκτήσετε σήμερα!
33072
3307233072
30,79 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

The lttlies μολυβι δεινοσαυρος rubber 4χρωμ

Το μολυβί δεινόσαυρος rubber 4χρωμ της εταιρίας The lttlies είναι ένα μοναδικό και χαριτωμένο προϊόν που θα ενθουσιάσει κάθε παιδί. Με τις ζωηρές χρωματιστές επιλογές και το διασκεδαστικό σχέδιο του δεινόσαυρου, το μολυβί αυτό θα κάνει τη γραφή πολύ πιο διασκεδαστική. Είναι η ιδανική επιλογή για δώρο σε κάθε παιδί που αγαπά τα ζωάκια και το χρώμα. Αποκτήστε το τώρα και δώστε στα παιδιά τη χαρά της δημιουργικότητας και της φαντασίας!
Τιμή 2,03 €

Tns σετ βαφης μαλλιων πλαστικο 2 χρωματα 32-950-1280

Το Tns σετ βαφής μαλλιών πλαστικό 2 χρωμάτων 32-950-1280 της εταιρίας Tns είναι η ιδανική επιλογή για εκείνους που επιθυμούν λαμπερά και ζωντανά μαλλιά. Με αυτό το σετ, μπορείτε εύκολα να ανανεώσετε το χρώμα των μαλλιών σας στο σπίτι σας, με αποτελέσματα που ξεπερνούν κάθε προσδοκία. Αποκτήστε το τώρα και απογειώστε το look σας!
Τιμή 1,07 €

Pampers premium care νο 4 52τεμ 8-14kg jumbo

Η Pampers premium care νο 4 52τεμ 8-14kg jumbo είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα του μωρού σας. Με υψηλή ποιότητα και άνεση, το Pampers premium care προσφέρει ασφάλεια και προστασία στο μωρό σας κάθε μέρα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση της βελούδινης μαλακότητας για το μωρό σας! Μην χάσετε την ευκαιρία να προσφέρετε στο μωρό σας την καλύτερη περιποίηση με το Pampers premium care!
Τιμή 17,29 €

Κορυφαία προϊόντα

Σωσάκι με καπάκι 180ml 6oz 50τεμ

Το σωσάκι με καπάκι 180ml 6oz 50τεμ είναι το ιδανικό προϊόν για να διατηρήσετε τα τρόφιμα σας φρέσκα και ασφαλή κατά τη μεταφορά τους. Με το εύκολο κλείσιμο και το ανθεκτικό υλικό, αυτό το σωσάκι θα γίνει η αγαπημένη σας επιλογή για την αποθήκευση των τροφίμων σας. Αποκτήστε το τώρα και διατηρήστε τα τρόφιμά σας φρέσκα για περισσότερο χρόνο!
Τιμή 3,78 €

Long chips από πουρέ πατάτας με τυρί 75gr

Οι Long Chips είναι οι νόστιμες πατατοτσιπς που θα σας κάνουν να ξεχάσετε τις συνηθισμένες τσιπς! Με την απαλή γεύση του πουρέ πατάτας και τον πλούσιο τυρί, αυτό το συνδυασμό θα σας καταπλήξει. Απολαύστε τα Long Chips σε κάθε διάθεση και ανακαλύψτε τη νέα εμπειρία γεύσης!
Τιμή 1,22 €

Agrino ρεβύθια χονδρά 500gr

Πλούσια σε φυτικές πρωτεϊνες, φυτικές ίνες και μαγνήσιο, τα Χονδρά Ρεβίθια Agrino προσφέρουν καθημερινά γεύση και θρέψη.

Τιμή 2,63 €

Milka σοκολάτα oreo choco brownie 100gr

Η Milka σοκολάτα oreo choco brownie 100gr είναι ένα απόλαυστικό γλυκό που σίγουρα θα σας κάνει να το λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Η συνδυασμένη γεύση της σοκολάτας Milka, των Oreo και του choco brownie είναι μοναδική και απολαυστική. Αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει ένα γλυκό ταξίδι με κάθε δόση από αυτή την υπέροχη σοκολάτα. Μην αφήσετε την ευκαιρία να διαφύγει, αποκτήστε τη Milka σοκολάτα oreo choco brownie 100gr τώρα και ανακαλύψτε μια νέα εμπειρία γεύσης που θα σας
Τιμή 1,09 €

Βίκος σόδα 6x330ml

Μετά από έρευνες δύο ετών, έχοντας διασφαλίσει τη δυνατότητα παραγωγής, και διαθέτοντας τα απαραίτητα επενδυτικά κεφάλαια, η ΒΙΚΟΣ αποφάσισε την είσοδό της στα αναψυκτικά, παρουσιάζοντας τη μοναδική σειρά της κατηγορίας με φυσικό μεταλλικό νερό.

Τιμή 1,69 €