• OLD SPICES STICK TIGERCLAW 50ml
  • OLD SPICES STICK TIGERCLAW 50ml

OLD SPICES STICK TIGERCLAW 50ml

50166
8006540424612
3,21 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Lux-plast σακούλες απορριμμάτων με κορδόνι 70x95cm 10τεμ

Ανανεώστε τον χώρο σας με τις Lux-plast σακούλες απορριμμάτων με κορδόνι 70x95cm 10τεμ. Απολαύστε την ποιότητα και την αντοχή τους και διατηρήστε το περιβάλλον σας καθαρό. Αποκτήστε τις σήμερα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα που προσφέρουν.
Τιμή 1,00 €

ΚΑΠΑΚΙ PP ΔΙΑΦΑΝΟ GN1/1 GNPPL-11

Αναβαθμίστε την εμφάνιση και την οργάνωση της κουζίνας σας με το καπάκι PP διαφανές GN1/1 GNPPL-11. Αυτό το προϊόν υψηλής ποιότητας θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα τρόφιμα σας φρέσκα και ασφαλή από εξωτερικούς παράγοντες. Μην αφήσετε την ευκαιρία να αποδράσει, αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα που προσφέρει.
Τιμή 5,81 €

Κορυφαία προϊόντα

Flos black magic clean υγρό απορρυπαντικό για μαύρα ρούχα 1,5lt

Το υγρό απορρυπαντικό ρούχων Black Magic Clean της Flos μαλακώνει τις ίνες των ρούχων και δεν αφήνει υπολείμματα. Χρησιμοποιείται για λιπαρούς λεκέδες, όπως λάδι, τρόφιμα. Μπορεί να εφαρμοστεί τοπικά, απευθείας πάνω σε λεκέδες πριν από την πλύση.

Βρέχετε το ύφασμα, ρίχνετε ελάχιστη ποσότητα υγρού πάνω στον λεκέ, το αφήνετε μέχρι να μαλακώσει και μετά βάζετε το ρούχο στο πλυντήριο. Τοποθετήστε το στην ειδική θήκη ή κατευθείαν μέσα στον κάδο του πλυντηρίου σας.

Διαρκεί για 30 πλύσεις με τη δοσολογία να ορίζεται ως εξής, 1 μεζούρα, ή αλλιώς 1 καπάκι, για 4 με 5kg ρούχα, 1 1/2 καπάκι για 6 με 8kg ρούχα και 1/2 καπάκι είναι αρκετό για το πλύσιμο στο χέρι, σε κάθε πλύση.

Τιμή 4,98 €

Lux-plast σκεύος pet τετράγωνο με καπάκι 375gr 50τεμ

Το Lux-plast σκεύος PET τετράγωνο με καπάκι 375gr 50τεμ είναι η ιδανική επιλογή για την αποθήκευση των τροφίμων σας. Με την ανθεκτική του κατασκευή και το ασφαλές καπάκι, είναι η τέλεια λύση για την οργάνωση της κουζίνας σας. Αποκτήστε το τώρα και διατηρήστε τα τρόφιμά σας φρέσκα και ασφαλή!
Τιμή 1,61 €

Soft lavatrice υγρό απορρυπαντικό ρούχων με αργανέλαιο 32μεζ 2,25lt

Το υγρό απορρυπαντικό ρούχων της Soft με άρωμα Argan, μαλακώνει τις ίνες των ρούχων και δεν αφήνει υπολείμματα. Χρησιμοποιείται για λιπαρούς λεκέδες, όπως λάδι, τρόφιμα. Μπορεί να εφαρμοστεί τοπικά, απευθείας πάνω σε λεκέδες πριν από την πλύση. Βρέχετε το ύφασμα, ρίχνετε ελάχιστη ποσότητα υγρού πάνω στο λεκέ, το αφήνετε μέχρι να μαλακώσει και μετά βάζετε το ρούχο στο πλυντήριο. Τοποθετείστε το στην ειδική θήκη ή κατευθείαν μέσα στον κάδο του πλυντηρίου σας. Διαρκεί για 32 πλύσεις με την δοσολογία να ορίζεται ως εξής, 1 μεζούρα, ή αλλιώς 1 καπάκι, για 4 με 5kg ρούχα, 1 1/2 καπάκι για 6 με 8kg ρούχα και 1/2 καπάκι είναι αρκετό για το πλύσιμο στο χέρι, σε κάθε πλύση.

Τιμή 3,47 €

ΙΟΝ σοκοφρετάκια φουντουκιού μίνι σακούλα 210gr

Τη σοκοφρέτα της ΙΟΝ θα βρείτε και σε συσκευασία μίνι. Ανάλαφρες, τραγανές δόσεις απόλαυσης στο σχολείο, στην τηλεόραση, στο αυτοκίνητο ή ακόμα μαζί με τον καφέ και το τσάι σας. Οι Σοκοφρέτες μίνι διατίθενται σε φάκελο των 210 γραμμαρίων.

Τιμή 3,31 €

Jacobs καφές cappuccino 400gr

Ζεστός καφές cappuccino Jacobs, ιδανικός για να απολαύσετε μια στιγμή χαλάρωσης και απόλαυσης. Με γευστικό αρωματικό και εξαιρετική ποιότητα, αυτός ο καφές θα σας κάνει να αισθανθείτε σαν να βρίσκεστε σε ένα καφέ στο Μιλάνο. Αποκτήστε τον Jacobs cappuccino ins 400gr τώρα και απολαύστε τη μοναδική του γεύση!
Τιμή 7,70 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού