• Always fresh & protect normal σερβιετάκια 60τεμ Always - 1
  • Always fresh & protect normal σερβιετάκια 60τεμ Always - 2
  • Always fresh & protect normal σερβιετάκια 60τεμ Always - 3
  • Always fresh & protect normal σερβιετάκια 60τεμ Always - 4
  • Always fresh & protect normal σερβιετάκια 60τεμ Always - 5
  • Always fresh & protect normal σερβιετάκια 60τεμ Always - 6
  • Always fresh & protect normal σερβιετάκια 60τεμ Always - 1
  • Always fresh & protect normal σερβιετάκια 60τεμ Always - 2
  • Always fresh & protect normal σερβιετάκια 60τεμ Always - 3
  • Always fresh & protect normal σερβιετάκια 60τεμ Always - 4
  • Always fresh & protect normal σερβιετάκια 60τεμ Always - 5
  • Always fresh & protect normal σερβιετάκια 60τεμ Always - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAlways

Always fresh & protect normal σερβιετάκια 60τεμ

Τα Always fresh & protect normal σερβιετάκια 60τεμ της εταιρίας Always είναι η ιδανική επιλογή για να αισθάνεστε φρέσκια και προστατευμένη κάθε μέρα. Με υψηλή ποιότητα και απόλυτη προστασία, αυτά τα σερβιετάκια θα κάνουν την καθημερινότητά σας πιο άνετη και ευχάριστη. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την αίσθηση της φρεσκάδας και της ασφάλειας κάθε στιγμή της ημέρας!
26244
8001841685960
3,79 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Proson Emi Lady σερβιέτες extra 10τεμ

Η PROSON EMI LADY ΣΕΡΒΙΕΡΑ EXTRA 10TEM είναι η ιδανική επιλογή για να αναβαθμίσετε την κουζίνα σας με στυλ και λειτουργικότητα. Με την εκλεπτυσμένη σχεδίασή της και την ποιότητα κατασκευής, η σερβίρερα αυτή θα κλέψει τις εντυπώσεις σε κάθε σας φιλοξενία. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα σας διακρίνει και θα κάνει την καθημερινότητά σας πιο λειτουργική και ευχάριστη.
Τιμή 2,34 €

Bodycare σερβιέτα ελαφριάς ακράτειας super 40τεμ

Οι σερβιέτες ελαφριάς ακράτειας είναι υγιεινοί υγροαπορροφητικοί υγιεινοί ενδιάμεσοι δίσκοι που σχεδιάστηκαν για να αντιμετωπίσουν την ακράτεια ούρων και τις μικρές απώλειες ούρων που μπορεί να συμβούν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αυτοί οι δίσκοι διαθέτουν ειδικές υποαλλεργικές και ανθεκτικές επιφάνειες που παραμένουν ξηρές και αναζωογονημένες ακόμα και μετά από αναπνοή.

Τιμή 4,82 €

Always σερβιέτες maxi normal Νο1 μεμονωμένα 9τεμ

Οι Always σερβιέτες maxi normal Νο1 είναι το ιδανικό προϊόν για κάθε γυναίκα που αναζητά την προστασία και την άνεση κάθε μέρα. Με την υψηλή ποιότητα και την αξιοπιστία της εταιρίας Always, μπορείτε να νιώθετε σίγουρες και προστατευμένες όλη τη διάρκεια της ημέρας. Αποκτήστε τώρα τις Always σερβιέτες maxi normal Νο1 και απολαύστε την αίσθηση της απόλυτης προστασίας και άνεσης.
Τιμή 1,60 €

Always ultra secure night σερβιέτες 6τεμ

Η Always Ultra 6τεμ Secure Night είναι η ιδανική επιλογή για να αισθάνεστε ασφάλεια και προστασία καθόλη τη διάρκεια της νύχτας. Με την υψηλή ποιότητα και την αξιοπιστία της Always, μπορείτε να απολαύσετε έναν άνετο ύπνο χωρίς ανησυχίες. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει από το να απολαύσετε τις καθημερινές σας δραστηριότητες, επιλέγοντας την Always Ultra 6τεμ Secure Night για ασφάλεια και άνεση όλη τη νύχτα.
Τιμή 1,85 €

Every Day σερβιετάκια all cotton extra long 24τεμ

Extra μακριά σερβιετάκια για maximum προστασία, ανατομικά σχεδιασμένα. Τα πρώτα στην Ελλάδα με 100% βαμβακερό κάλυμμα. Με ultra απορροφητικό πυρήνα από ίνες φυτικής προέλευσης και πιστοποίηση FSC™ (Κωδικός αδείας FSC™ C118785). Συνδυάζουν την ενισχυμένη προστασία μίας σερβιέτας και τη διακριτικότητα που προσφέρει ένα σερβιετάκι.

Κατάλληλα και για τις ημέρες πριν ή μετά την περίοδο. Διαθέτουν διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100, για απουσία βλαβερών ουσιών.

Δερματολογικά ελεγμένα.

Τα προϊόντα EveryDay ακολουθούν υπεύθυνες περιβαλλοντικές πρακτικές.

Xαρτοκιβώτια 100% ανακυκλώσιμα και περιέχουν κατά 100% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Σακούλες συσκευασίας 100% ανακυκλώσιμες και περιέχουν κατά 30% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Προϊόντα που δεν δοκιμάζονται σε ζώα.

Τιμή 2,21 €

Κορυφαία προϊόντα

Farcom arlem κρεμοσάπουνο βασιλικός πολτός σακούλα 1lt

Ζωντανέψτε το δέρμα σας με το Farcom arlem κρεμοσάπουνο ανταλλακτικό σακούλα βασιλικός πολτός 1lt. Αποκτήστε μια αίσθηση πολυτέλειας και φρεσκάδας κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Αφήστε το άρωμα του βασιλικού πολτού να σας αγκαλιάσει και να σας χαρίσει μια μοναδική εμπειρία στο μπάνιο σας. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε την ομορφιά σας με το Farcom arlem κρεμοσάπουνο.
Τιμή 2,25 €

Soflan υγρό για πλύσιμο ρούχων στο χέρι 900ml

Το υγρό απορρυπαντικό ρούχων της Soflan μαλακώνει τις ίνες των ρούχων και δεν αφήνει υπολείμματα. Χρησιμοποιείται για λιπαρούς λεκέδες, όπως λάδι, τρόφιμα. Μπορεί να εφαρμοστεί τοπικά, απευθείας πάνω σε λεκέδες πριν από την πλύση.

Βρέχετε το ύφασμα, ρίχνετε ελάχιστη ποσότητα υγρού πάνω στον λεκέ, το αφήνετε μέχρι να μαλακώσει και μετά βάζετε το ρούχο στο πλυντήριο. Συνιστάται για πλύσιμο στο χέρι, διαλύεται εύκολα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε θερμοκρασίες κάτω των 30°C.

Διαρκεί για 18 πλύσεις με τη δοσολογία να ορίζεται ως εξής, 1 μεζούρα, ή αλλιώς 1 καπάκι, για 4 με 5kg ρούχα, 1 1/2 καπάκι για 6 με 8kg ρούχα και 1/2 καπάκι είναι αρκετό για το πλύσιμο στο χέρι, σε κάθε πλύση.

Τιμή 5,55 €

Tesori συμπυκνωμένο μαλλακτικό japanese 760ml

Το Tesori συμπυκνωμένο μαλλακτικό japanese 760ml είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά και μεταξένια μαλλιά. Η μοναδική του φόρμουλα είναι ειδικά σχεδιασμένη για να προσφέρει βαθιά θρέψη και ενυδάτωση, ενώ παράλληλα προστατεύει τα μαλλιά από τη θερμότητα και τη φθορά. Αφήνει τα μαλλιά απαλά, λεία και ευκολοχτένιστα, με μια μοναδική μυρωδιά που θα σας σαγηνεύσει. Αποκτήστε το Tesori συμπυκνωμένο μαλλακτικό japanese 760ml τώρα και απογειώστε την εμφάνισή ?
Τιμή 3,00 €

Bref μπλοκ WC power active roses 2x50ml

Η Bref power active μπλοκ τουαλέτας roses 2x50ml θα μεταμορφώσει την τουαλέτα σας σε ένα αρωματικό κήπο γεμάτο ρόδα. Με την ισχυρή του σύνθεση, απομακρύνει τις ακαθαρσίες και αφήνει ένα μακράς διάρκειας άρωμα που θα κάνει το μπάνιο σας να αναζωογονηθεί. Αποκτήστε το Bref power active μπλοκ τουαλέτας roses 2x50ml τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και αρωματικό χώρο κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την τουαλέτα.
Τιμή 2,35 €