• LISTERINE 500ml - (ADVANCED WHITE)
  • LISTERINE 500ml - (ADVANCED WHITE)

LISTERINE 500ml - (ADVANCED WHITE)

50063
3574661491790
3,84 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΜΠΑΛA LED BARBIE (52203)

Το ΜΠΑΛΑ LED BARBIE (52203) είναι το απόλυτο αξεσουάρ για κάθε μικρή πριγκίπισσα που αγαπά το φως και τη λάμψη. Με τις λαμπερές LED μπάλες και το μοναδικό σχέδιο της Barbie, το δωμάτιό της θα μετατραπεί σε ένα μαγικό παραμύθι. Αποκτήστε το ΜΠΑΛΑ LED BARBIE (52203) τώρα και δώστε στη μικρή σας την ευκαιρία να ζήσει τη δική της Barbie εμπειρία!
Τιμή 3,69 €

ΚΥΚΛΩΨ ΒΟΥΡΤΣΑ ΠΑΤΩΜΑΤΟΣ ΞΥΛΙΝΗ

Η ξύλινη βούρτσα πατώματος Κύκλωψ θα σας βοηθήσει να κρατήσετε το σπίτι σας καθαρό και λαμπερό. Με τις απαλές της τρίχες, αφαιρεί αποτελεσματικά τη σκόνη και τις βρωμιές από τα ξύλινα δάπεδα, δίνοντάς τους ένα φρέσκο και φωτεινό χρώμα. Η εργονομική σχεδίασή της και η εύκολη χρήση της την καθιστούν το ιδανικό εργαλείο καθαρισμού για κάθε σπίτι. Αποκτήστε την σήμερα και απολαύστε ένα λαμπερό και καθαρό σπίτι!
Τιμή 1,72 €
Αχνoριχτης 280ml Αχνoριχτης 280ml
Περιορισμένη προσφορά!

Αχνoριχτης 280ml

Η Αχνoριχτης 280ml είναι μια από τις καλύτερες επιλογές για την αναζωογόνηση και ενυδάτωση του δέρματος σας. Με μια μοναδική φόρμουλα που περιέχει φυσικά συστατικά όπως αλόη βέρα, η Αχνoριχτης 280ml θα σας χαρίσει μια αίσθηση δροσιάς και ενυδάτωσης που διαρκεί όλη μέρα. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε την απαλή και λαμπερή επιδερμίδα που πάντα ονειρευόσασταν!
Κανονική τιμή 1,89 € Τιμή 1,82 €
  • -0,07 €
  • -0,07 €

Κορυφαία προϊόντα

Ποτήρι σφηνάκι πλαστικό crystal 4cl 50τεμ

Αναβαθμίστε την εμπειρία σας στα πάρτι με αυτά τα υπέροχα πλαστικά ποτήρια σφηνάκι! Κομψό design, υψηλής ποιότητας υλικό και μοναδική λάμψη που θα κλέψει τις εντυπώσεις σε κάθε εκδήλωση. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε το ποτό σας με στυλ και φινέτσα! Αποκτήστε τα τώρα και ξεχωρίστε!
Τιμή 2,35 €

Enlegend mini highlighters animal neon 6τεμ

Τα Enlegend mini highlighters animal neon 6τεμ είναι το απόλυτο αξεσουάρ για το γραφείο ή το σχολείο! Με έντονα χρώματα και χαριτωμένα ζωάκια στο design τους, θα φωτίσουν κάθε σας σημείωση και θα δώσουν ζωντάνια στα κείμενά σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτά τα μοναδικά highlighters που θα κλέψουν τις εντυπώσεις!
Τιμή 2,84 €
  • Με έκπτωση!

Hellmann's μαγιονέζα light 450ml

Η Hellmann's Light περιέχει λιγότερες από τις μισές θερμίδες και τα λιπαρά της real Μαγιονέζας και μόνο 41 θερμίδες ανά κουταλιά. Για όσους προσέχουν τη γραμμή τους, αλλά δεν θέλουν να στερηθούν τις αγαπημένες τους συνήθειες.

Τιμή 4,44 €

Tulip καραμέλες με ούζο 400gr

Οι καραμέλες Tulip με ούζο είναι γλυκά που περιέχουν το γνωστό αλκοολούχο ποτό ούζο στη γεύση τους. Το ούζο είναι ένα ανισόμερο ποτό με έντονη γεύση ανηθίληκης και ανταγωνιστικών αρωμάτων, και χρησιμοποιείται ευρέως στην ελληνική και μεσογειακή κουζίνα.

Τιμή 2,80 €

Endless χαρτί υγείας rich & soft 4φυλλο 10x110gr

Χαρτί υγείας της εταιρίας Endless, ρολό εξαιρετικά ανθεκτικό και απορροφητικό, 4 φύλλων με επιφάνεια που βελτιώνει την αίσθηση της αφής και την απορροφητικότητα του. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με βάσεις και θήκες για ρολά τουαλέτας.

Τιμή 3,74 €