• Ποτήρι σφηνάκι πλαστικό crystal 4cl 50τεμ
  • Ποτήρι σφηνάκι πλαστικό crystal 4cl 50τεμ

Ποτήρι σφηνάκι πλαστικό crystal 4cl 50τεμ

Αναβαθμίστε την εμπειρία σας στα πάρτι με αυτά τα υπέροχα πλαστικά ποτήρια σφηνάκι! Κομψό design, υψηλής ποιότητας υλικό και μοναδική λάμψη που θα κλέψει τις εντυπώσεις σε κάθε εκδήλωση. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε το ποτό σας με στυλ και φινέτσα! Αποκτήστε τα τώρα και ξεχωρίστε!
20446
5206492001647
2,35 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Lux-Plast ποτήρι φραπέ λευκό 330ml 50τεμ

Κατάλληλο για όλους τους χώρους εστίασης, με χωρητικότητα 330ml. Διατίθενται σε λευκό χρώμα και σε συσκευασία των 50 τεμαχίων.

Χωρητικότητα: 330ml

Συσκευασία: 50τμχ

Τιμή 1,12 €

Lariplast ποτήρι νερού διαφανές No503 50τεμ

Πλαστικό ποτήρι μιας χρήσης της εταιρείας Lariplast κατάλληλο για όλους τους χώρους εστίασης, με χωρητικότητα 250ml. Διατίθενται σε διάφανο χρώμα και σε συσκευασία των 50 τεμαχίων.

Χωρητικότητα: 250ml

Συσκευασία: 50τμχ

Τιμή 0,82 €

Thrace group ποτήρι freddo διάφανο 300ml 50τεμ

Το διαφανές ποτήρι freddo 300ml της εταιρίας Thrace group είναι ιδανικό για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας κρύο ρόφημα με στυλ και άνεση. Κάντε την κάθε σας πόση απολαυστική και δροσιστική με αυτά τα ποιοτικά ποτήρια που θα σας κερδίσουν με την αισθητική τους και την αντοχή τους. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στον καφέ!

Τιμή 1,50 €

Lux-Plast ποτήρι ελληνικού καφέ No501 διαφανές 130ml 50τεμ

Το Lux-Plast ποτήρι ελληνικού καφέ No501 είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε τον αγαπημένο σας ελληνικό καφέ με στυλ και ποιότητα. Με διαφανές σχεδιασμό και χωρητικότητα 130ml, αυτά τα 50 ποτήρια θα κάνουν την κάθε σας παραγγελία μια απόλαυση. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στον καφέ!

Τιμή 0,44 €

Ποτήρι σφηνάκι πλαστικό 6cl 10τεμ

Ποτήρι σφηνάκι πλαστικό 6cl 10τεμ - Οι τέλειοι συνοδοί για κάθε περίσταση! Αυτά τα πλαστικά ποτήρια σφηνάκι 6cl είναι ιδανικά για κάθε είδους εκδηλώσεις και πάρτι. Με την ανθεκτική κατασκευή τους και την ευκολία στη χρήση, θα σας ενθουσιάσουν με την πρακτικότητά τους. Αποκτήστε τα τώρα και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας με στυλ και ποιότητα!
Τιμή 0,76 €

Κορυφαία προϊόντα

Tns πετσέτα θαλάσσης με κρόσια άγκυρα 90x170cm

Η Tns πετσέτα θαλάσσης με κρόσια άγκυρα 90x170cm είναι ο ιδανικός σύντροφος για τις καλοκαιρινές σας εξορμήσεις! Με την υψηλή ποιότητα και την κομψή σχεδίασή της, θα σας κάνει να ξεχωρίσετε στην παραλία. Αφεθείτε στην απαλότητα και την άνεση που προσφέρει και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και χαλάρωσης. Αποκτήστε τώρα την Tns πετσέτα θαλάσσης και αναβαθμίστε τις καλοκαιρινές σας διακοπές!
Τιμή 12,29 €

7 Days bake rolls με αλάτι 80gr

Τα 7DAYS Bake Rolls παρασκευάζονται από ψωμί, κομμένο σε λεπτές φέτες και διπλοφουρνισμένο για έξτρα τραγανότητα. Εμπλουτίζονται με υπέροχες γεύσεις και καρυκεύματα ποιότητας που διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία μοναδικών αρωμάτων για καθημερινή απόλαυση σε διαφορετικές περιστάσεις.

Τιμή 0,68 €

Nuvoletta μαλακτικό blue classic 3lt

Το μαλακτικό ρούχων Blue Classic της Nuvoletta εισχωρεί και μαλακώνει τις ίνες των υφασμάτων, με αποτέλεσμα να μην τσακίζουν, μειώνει το στατικό ηλεκτρισμό, προσφέρει απαλά ρούχα, διευκολύνει τη διαδικασία του σιδερώματος και συμβάλλει στη διατήρηση των υφασμάτων.

Τιμή 2,87 €

Τριαντάφυλλος πτι φουρ πέταλο με πραλίνα τρούφα 400gr

Ζήστε μια μοναδική γευστική εμπειρία με το Τριαντάφυλλο πτι φουρ πέταλο με πραλίνα τρούφα 400gr! Αφήστε τις αισθήσεις σας να ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεμάτο γλυκές απολαύσεις και απολαύστε κάθε μπουκιά με την πλούσια γεύση του προϊόντος μας. Αποκτήστε το τώρα και απογειώστε την καθημερινότητά σας με γεύσεις που δεν ξεχνιούνται!

Τιμή 3,87 €

Αμπέλου φως αγιωργίτικο ροζέ οίνος 750ml

Ο Αμπέλου Φως Αγιωργίτικο ροζέ οίνος σε συσκευασία 750ml είναι μια εκλεκτή επιλογή για όσους αναζητούν έναν απολαυστικό ροζέ οίνο. Κατασκευάζεται από την ποικιλία Αγιωργίτικο, μια ελληνική ποικιλία που προσφέρει εξαιρετικό ροζέ κρασί με φρουτώδη χαρακτήρα.

Τιμή 4,87 €