• ΚΥΚΛΩΨ ΒΟΥΡΤΣΑ ΠΑΤΩΜΑΤΟΣ ΞΥΛΙΝΗ
  • ΚΥΚΛΩΨ ΒΟΥΡΤΣΑ ΠΑΤΩΜΑΤΟΣ ΞΥΛΙΝΗ

ΚΥΚΛΩΨ ΒΟΥΡΤΣΑ ΠΑΤΩΜΑΤΟΣ ΞΥΛΙΝΗ

Η ξύλινη βούρτσα πατώματος Κύκλωψ θα σας βοηθήσει να κρατήσετε το σπίτι σας καθαρό και λαμπερό. Με τις απαλές της τρίχες, αφαιρεί αποτελεσματικά τη σκόνη και τις βρωμιές από τα ξύλινα δάπεδα, δίνοντάς τους ένα φρέσκο και φωτεινό χρώμα. Η εργονομική σχεδίασή της και η εύκολη χρήση της την καθιστούν το ιδανικό εργαλείο καθαρισμού για κάθε σπίτι. Αποκτήστε την σήμερα και απολαύστε ένα λαμπερό και καθαρό σπίτι!
41073
5202707991482
1,72 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΚΑΠΑΚΙ ΠΙΠΙΛΑ 14-16oz (100τεμ.) - (D90-1) (ΛΕΥΚΗ) (ΕΛΛΗΝΙΚΗ)

Το ΚΑΠΑΚΙ ΠΙΠΙΛΑ 14-16oz (100τεμ.) - (D90-1) (ΛΕΥΚΗ) (ΕΛΛΗΝΙΚΗ) είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ποιότητα και λειτουργικότητα. Με το λευκό χρώμα του και την ελληνική ποιότητα κατασκευής, αποτελεί την τέλεια προσθήκη στην καθημερινότητά σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο προϊόν που θα σας διευκολύνει στις καθημερινές σας δραστηριότητες.
Τιμή 1,76 €

Rat kat δολωμα κυβοι 300gr ποντικια

Οι δολώματα κυβοί Rat kat 300gr είναι η ιδανική λύση για την εξάλειψη των ποντικιών στον χώρο σας. Με την ισχυρή τους σύνθεση, εξασφαλίζουν αποτελεσματική εξόντωση των ενοχλητικών εντόμων, χωρίς να αφήνουν κανέναν επιζήμιο. Αποκτήστε τα τώρα και διατηρήστε τον χώρο σας ασφαλή και υγιή.
Τιμή 4,77 €

TNS ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΟ ΡΟΛΟ - (30x100cm) (ΔΙΧΤΥ) (32-950-0457)

Ανακαλύψτε την τέλεια λύση για να αποφύγετε τους κινδύνους των ατυχημάτων στο σπίτι σας με το TNS ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΟ ΡΟΛΟ! Με τις διαστάσεις 30x100cm και ειδικό δίχτυ για μεγαλύτερη αντοχή, αυτό το προϊόν είναι η ιδανική επιλογή για την ασφάλεια και την προστασία σας. Μην το χάσετε! Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια ασφαλή και άνετη καθημερινότητα!
Τιμή 0,87 €

ΚΑΤΣΕΛΗΣ ΚΛΑΜΠ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ 1000gr. - (ΣΤΑΡΕΝΙΟ)

Απολαύστε τον πλούσιο και γευστικό Κατσελή Κλαμπ Σάντουιτς 1000gr. (Σταρένιο) και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα! Με την πρώτη μπουκιά θα νιώσετε την απαλή υφή και την αυθεντική γεύση που θα σας ταξιδέψει σε νέες γευστικές εμπειρίες. Απολαύστε το σε κάθε γεύμα και αφήστε τις αισθήσεις σας να απογειωθούν!
Τιμή 2,72 €

Κορυφαία προϊόντα

Nescafe gold toffee nut latte στιγμιαίος καφές 8x18,6gr

Απολαύστε την πλούσια γεύση του Nescafe gold toffee nut latte, τον τέλειο συνδυασμό καφέ με γεύση τόφι και καρύδας. Με την ευκολία του στιγμιαίου καφέ, απολαύστε μια εκλεπτυσμένη εμπειρία γεύσης όποτε τη χρειάζεστε. Αποκτήστε τώρα το Nescafe gold toffee nut latte και ανακαλύψτε τον κόσμο των απολαύσεων!
Τιμή 3,51 €

Nuvoletta υγρό πλυντηρίου ρούχων marsiglia muschio verde 3lt

Υγρό απορρυπαντικό ρούχων Nuvoletta με σαπούνι Μασσαλίας . Έχει προσεγμένη σύνθεση με βασικό συστατικό το σαπούνι Μασσαλίας για απαλό καθαρισμό, ώστε να είναι κατάλληλο για πλύσιμο στο πλυντήριο ρούχων αλλά και στο χέρι. Κατάλληλο για χρωματιστά και ευαίσθητα ρούχα.

Τιμή 3,61 €

3άλφα ρεβύθια χονδρά 500gr

Από τα νοστιμότερα ψυχανθή της ελληνικής κουζίνας χωρίς φλούδα. Ιδανικά για σούπα ή παραδοσιακές συνταγές. Τα ρεβύθια είναι πλούσια σε φώσφορο, μαγνήσιο, ασβέστιο και σίδηρο καθώς και βιταμίνες Β, Κ, Ε, και C.

Τιμή 3,22 €

Scotch-brite σφουγγαράκι κουζίνας delicate μπλε

Το Scotch-Brite σφουγγαράκι κουζίνας delicate σε μπλε χρώμα είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε νοικοκυρά! Με τη μοναδική του σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά τους λεκέδες και τη βρωμιά από την κουζίνα σας, αφήνοντας τις επιφάνειες λαμπερές και καθαρές. Η εργονομική του σχεδίαση και η ανθεκτικότητά του το καθιστούν ανθεκτικό και εύκολο στη χρήση. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει από το να έχετε την τέλεια κουζίνα που πάντα ονειρευόσασταν, με
Τιμή 1,06 €