• LENOR ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ 40μεζ. - (840ml) (GOLD ORCHID) (JOY)
  • LENOR ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ 40μεζ. - (840ml) (GOLD ORCHID) (JOY)

LENOR ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ 40μεζ. - (840ml) (GOLD ORCHID) (JOY)

49939
8700216316699
4,08 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Papoutsanis karavaki αφρολουτρο 750ml γιασεμι & περγαμοντο αντλια

Ζήστε μια μοναδική εμπειρία αναζωογόνησης και ανακάλυψτε το Papoutsanis karavaki αφρολουτρο 750ml με γιασεμί και περγαμόντο. Η αρωματική αυτή σύνθεση θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο αισθήσεων και χαλάρωσης. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε την πολυτέλεια της περιποίησης με το Papoutsanis karavaki αφρολουτρο.
Τιμή 2,48 €

Μπουκαλι νερου κυματιστο με inox καπακι 1lt ε2510

Ανανεωτικό, κομψό και πρακτικό, το μπουκάλι νερού κυματιστό με inox καπάκι 1lt ε2510 είναι ο τέλειος σύντροφος για τις καθημερινές σας δραστηριότητες. Με μοντέρνο design και υψηλή ποιότητα κατασκευής, αυτό το μπουκάλι θα σας συνοδεύει παντού, ενώ η χωρητικότητά του 1lt είναι ιδανική για να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας σε υγρά κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και τη λειτουργικότητά του!
Τιμή 1,54 €

Κορυφαία προϊόντα

Snapy σακούλες απορριμμάτων με κορδόνι 70x95cm 10τεμ

Οι Snapy σακούλες απορριμμάτων με κορδόνι 70x95cm 10τεμ είναι ο ιδανικός τρόπος για να διατηρήσετε τον χώρο σας καθαρό και οργανωμένο. Με ανθεκτικό υλικό και εύκολο κλείσιμο, αυτές οι σακούλες θα κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη. Αποκτήστε τις Snapy σακούλες τώρα και απολαύστε άνετη και καθαρή καθημερινότητα!
Τιμή 0,95 €

El-Ef σακούλες τροφίμων μικρές 17x24cm 40τεμ

Οι σακούλες τροφίμων Elef μικρού μεγέθους έχουν διαστάσεις 17x24cm και περιλαμβάνουν 40 τεμάχια. Αυτές οι σακούλες είναι ιδανικές για την αποθήκευση και τη μεταφορά μικρύν τροφίμων, όπως σνακ, φρούτα, τυριά και άλλα. Είναι πολύ βολικές και πρακτικές για καθημερινή χρήση στο σπίτι, στο γραφείο ή στο σχολείο. Επιπλέον, οι σακούλες αυτές είναι ασφαλείς για επαφή με τρόφιμα και πλήρως ανακυκλώσιμες.
Τιμή 0,38 €

AIM οδοντόβουρτσα classic fresh μέτρια

Οδοντόβουρτσα με στρογγυλεμένες ίνες, ανισοϋψές προφίλ για καλύτερο μεσοδόντιο καθαρισμό και εύχρηστη επιφάνεια καθαρισμού γλώσσας.

Είναι σχεδιασμένη να απομακρύνει από τη γλώσσα βακτήρια, που αποτελούν μια από τις βασικές αιτίες κακοσμίας του στόματος.

Τιμή 1,90 €

Famiglia fusilli τριβελάκι 500gr

Μακαρόνια τριβελάκι απο την εταιρία Famiglia, φτιαγμένα από 100% ελληνικά στάρια. Κατάλληλα για διάφορες συνταγές, από τις πιο απλές έως και τις πιο πρωτότυπες.

Τιμή 0,81 €