• QLUX ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΣΠΑΤΟΥΛΑ ΤΡΥΠΗΤΗ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ
  • QLUX ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΣΠΑΤΟΥΛΑ ΤΡΥΠΗΤΗ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ

QLUX ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΣΠΑΤΟΥΛΑ ΤΡΥΠΗΤΗ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ

50484
8693395003828
1,66 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Toshiba λαμπα led n_std α60 e27 4,7w 4000k

Η λάμπα LED Toshiba n_std α60 e27 4,7w 4000k είναι η ιδανική επιλογή για να φωτίσετε το χώρο σας με φυσικό και φιλικό προς το περιβάλλον φως. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και την εξαιρετική απόδοση, αυτή η λάμπα θα σας προσφέρει φωτεινότητα και εξοικονόμηση ενέργειας για πολλά χρόνια. Αποκτήστε την τώρα και δώστε νέα ζωή στον χώρο σας!
Τιμή 1,99 €

SCOTCH BRITE ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΙΑ INOX - (2+1τεμ.)

Τα Scotch Brite σφουγγαράκια INOX είναι η ιδανική επιλογή για την καθαριότητα του ανοξείδωτου χώρου σας. Με την υψηλή ποιότητα και αποτελεσματικότητα τους, αφαιρούν εύκολα τους λεκέδες και τη βρωμιά, αφήνοντας την επιφάνεια λαμπερή και γυαλιστερή. Μην αφήνετε να περάσει άλλη μέρα χωρίς να αποκτήσετε αυτά τα εκπληκτικά σφουγγαράκια INOX και δώστε λάμψη στο χώρο σας!
Τιμή 1,08 €

OFF MAX SPRAY ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ 100ml

Ανακαλύψτε τον τελευταίο σύμμαχό σας ενάντια στα κουνούπια με το OFF MAX SPRAY 100ml. Προστατεύστε τον εαυτό σας και την οικογένειά σας με αυτό το αποτελεσματικό προϊόν που θα αλλάξει τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τα ενοχλητικά κουνούπια. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε έναν καλοκαιρινό ύπνο χωρίς ενοχλήσεις!
Τιμή 3,06 €

Κορυφαία προϊόντα

Trata γαύρος ριγανάτος σε φυτικό λάδι 100gr

Ο γαύρος TRATA συνιστά μια ιδανική πρόταση για ισορροπημένη διατροφή, πλούσια σε ιχνοστοιχεία, ασβέστιο και Ω3. Ο αγαπημένος ελληνικός μεζές αποτελεί ένα πεντανόστιμο ορεκτικό, αλλά και μια θρεπτική πρώτη ύλη για γευστικές σαλάτες και σνακ, χωρίς συντηρητικά. Η ελληνική ρίγανη και το «απαλό» φυτικό λάδι συνοδεύουν άψογα τα φυσικά αρωματικά συστατικά του φρέσκου γαύρου και δημιουργούν ένα απολαυστικό πιάτο.

Τιμή 1,67 €

Καγιά grillo μείγμα για κοτόπουλο 50gr

Το μείγμα Καγιά grillo για κοτόπουλο 50gr είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε νόστιμη γεύση στα φαγητά σας. Με τη μοναδική συνταγή της εταιρίας Καγιά μπαχαρικά, αυτό το μείγμα θα κάνει το κοτόπουλό σας ακόμα πιο νόστιμο και γευστικό. Απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία με το μείγμα Καγιά grillo για κοτόπουλο 50gr!
Τιμή 1,40 €

Madona αποχνουδωτής ρολό με ανταλλακτικό

Η Madona αποχνουδωτής ρολό είναι το απόλυτο αξεσουάρ για το μπάνιο σας. Με το ανταλλακτικό της εταιρίας Madona, θα αποχνουδώνετε το ρολό σας με ευκολία και άνεση. Ξεχάστε τις μυρωδιές και τη βρωμιά - με τον Madona αποχνουδωτήρα ρολό, το μπάνιο σας θα είναι πάντα καθαρό και φρέσκο. Αποκτήστε τον σήμερα και απολαύστε την αίσθηση της απόλυτης καθαριότητας σε κάθε χρήση!
Τιμή 2,10 €

Roshen yogurtini mix καραμέλες 1kg

Απολαύστε τη μοναδική γεύση του Roshen yogurtini mix καραμέλες 1kg. Ένα προϊόν που θα σας κάνει να αισθανθείτε ότι βρίσκεστε σε έναν κόσμο γεμάτο γλυκές απολαύσεις. Απολαύστε το μόνοι σας ή μοιραστείτε το με αγαπημένα πρόσωπα. Αγοράστε τώρα το Roshen yogurtini mix καραμέλες 1kg και ζήστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 5,95 €

Milka σοκολάτα caramel 100gr

Η Milka σοκολάτα caramel 100gr είναι η τέλεια επιλογή για να ικανοποιήσετε την ανάγκη σας για γλυκό. Με τη μοναδική της γεύση καραμέλας και την απαλή υφή της σοκολάτας Milka, θα σας κάνει να νιώσετε σαν να λιώνετε στην ευχαρίστηση. Απολαύστε την μόνοι σας ή μοιραστείτε την με αγαπημένα πρόσωπα. Αγοράστε τώρα τη Milka σοκολάτα caramel 100gr και αφήστε τη γεύση της να σας ταξιδέψει!
Τιμή 1,11 €