• PANTENE CONDITIONER TUBE 200ml MORBIDI&SETOSI (SILK&SOFT)
  • PANTENE CONDITIONER TUBE 200ml MORBIDI&SETOSI (SILK&SOFT)

PANTENE CONDITIONER TUBE 200ml MORBIDI&SETOSI (SILK&SOFT)

49835
8006540611708
2,89 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΚΑΠΑΚΙ PP ΔΙΑΦΑΝΟ GN1/4 GNPPL-14

Αυτό το καπάκι PP διαφανές GN1/4 είναι ιδανικό για την αποθήκευση τροφίμων και τη διατήρηση τους φρέσκα. Με τη διαφάνεια του, μπορείτε εύκολα να δείτε το περιεχόμενο του κάθε δοχείου χωρίς την ανάγκη να το ανοίξετε. Είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά και είναι ανθεκτικό στη χρήση και στις υψηλές θερμοκρασίες. Αποκτήστε το τώρα και βεβαιωθείτε ότι τα τρόφιμά σας παραμένουν φρέσκα και ασφαλή!
Τιμή 2,03 €

Tns διακοσμητικο μπουκετο λουλουδια 4 χρωματα 0055-3/7flw

Ζωηρά χρώματα και μοναδικός σχεδιασμός που θα δώσουν έναν αέρα φρεσκάδας στον χώρο σας. Το μπουκέτο λουλούδια της Tns είναι ο τέλειος τρόπος για να διακοσμήσετε το σπίτι σας με στυλ και κομψότητα. Αποκτήστε το τώρα και ανανεώστε τον χώρο σας με ένα μοναδικό τρόπο!
Τιμή 1,07 €

Κορυφαία προϊόντα

Klinex χλωρίνη gold παχύρρευστη 1200ml

Η Χλωρίνη KLINEX Ultra Protection Gold προσφέρει προστασία από τα μικρόβια και αξεπέραστη απολύμανση χάρις στην ενισχυμένη σύνθεσή της με τη μοναδική και κατοχυρωμένη τεχνολογία C-Tac. Λίγες μόνο σταγόνες εχουν τη δύναμη να λευκανουν, να καθαρίσουν τη βρωμιά και να απολυμάνουν σε όλο το σπίτι. Η απολυμαντική δράση της Χλωρίνης® KLINEX Ultra Protection διαρκεί περισσότερο καθώς προσκολλάται καλύτερα στις επιφάνειες, όταν χρησιμοποιείται αδιάλυτη. και κάθε της σταγόνα σκοτώνει όλους τους τύπους ιών, βακτηριδίων και μικροβίων.

Τιμή 2,87 €

Nektar ice tea λεμόνι με στέβια 1,5lt

Το αναζωογονητικό άρωμα λεμονιού σε συνδυασμό με την υπέροχη γεύση του τσαγιού θα σου δώσουν τη δροσιά και την ενέργεια που αναζητάς.

Ατελείωτη γεύση δροσιάς!

Τιμή 1,25 €

Μάκβελ βίδες τρικολόρε 3kg

Οι Μάκβελ βίδες τρικολόρε 3kg είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε εργασία! Με την αξιοπιστία και την αντοχή τους, θα κάνουν τη ζωή σας ευκολότερη και τη δουλειά σας πιο αποτελεσματική. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε τις Μάκβελ βίδες τρικολόρε 3kg και να βελτιώσετε τις εργασίες σας άμεσα!
Τιμή 7,58 €