• Nektar ice tea λεμόνι με στέβια 1,5lt Nektar - 1
  • Nektar ice tea λεμόνι με στέβια 1,5lt Nektar - 2
  • Nektar ice tea λεμόνι με στέβια 1,5lt Nektar - 3
  • Nektar ice tea λεμόνι με στέβια 1,5lt Nektar - 4
  • Nektar ice tea λεμόνι με στέβια 1,5lt Nektar - 5
  • Nektar ice tea λεμόνι με στέβια 1,5lt Nektar - 6
  • Nektar ice tea λεμόνι με στέβια 1,5lt Nektar - 1
  • Nektar ice tea λεμόνι με στέβια 1,5lt Nektar - 2
  • Nektar ice tea λεμόνι με στέβια 1,5lt Nektar - 3
  • Nektar ice tea λεμόνι με στέβια 1,5lt Nektar - 4
  • Nektar ice tea λεμόνι με στέβια 1,5lt Nektar - 5
  • Nektar ice tea λεμόνι με στέβια 1,5lt Nektar - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςNektar

Nektar ice tea λεμόνι με στέβια 1,5lt

Το αναζωογονητικό άρωμα λεμονιού σε συνδυασμό με την υπέροχη γεύση του τσαγιού θα σου δώσουν τη δροσιά και την ενέργεια που αναζητάς.

Ατελείωτη γεύση δροσιάς!

2716
5202200010161
1,25 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Χωρίς Ζάχαρη

Νερό, Μέσο Οξίνισης: Κιτρικό Οξύ, Εκχύλισμα Τσαγιού 0,14%, Άρωμα Λεμόνι, Γλυκαντικές Ύλες: Κυκλαμικό Νάτριο, Ακετοσουλφαμικό Κάλιο & Γλυκοζίτες Στεβιόλης, Συντηρητικό: Σορβικό Κάλιο & Βενζοϊκό Νάτριο, Αντιοξειδωτικό: Ασκορβικό Οξύ

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Fuze tea τσάι με φρούτα του δάσους 500ml

Αφεθείτε στη φυσική αίσθηση της γεύσης των δασικών φρούτων με το FUZE TEA ΜΑΥΡΟ 500ml. Ένα ροφημα γεμάτο από φρεσκάδα και αυθεντική γεύση που θα σας ταξιδέψει στη μαγεία του δάσους. Απολαύστε τη δροσιά και τη γεύση των δασικών φρούτων με κάθε γουλιά και ανακαλύψτε έναν κόσμο γεύσεων που θα σας καταπλήξει. Απλά απολαύστε το και αφήστε τη γεύση να σας οδηγήσει σε μια μοναδική εμπειρία γεύσης και απόλαυσης.

Τιμή 0,96 €

Fuze tea τσάι με λεμόνι & λουίζα 500ml

Ανακαλύψτε τη φρεσκάδα του καλοκαιριού με το Fuze tea τσάι με λεμόνι & λουίζα 500ml. Ένα απολαυστικό ρόφημα που θα σας ταξιδέψει σε νέες γεύσεις και αισθήσεις. Απολαύστε το κρύο ή ζεστό και ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση με κάθε γουλιά. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης!
Τιμή 0,96 €

Κορυφαία προϊόντα

Air Wick ανταλλακτικό αποσμητικό χώρου cool linen 250ml

Η ανταλλακτική λύση Air Wick 250ml Cool Linen θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο φρεσκάδας και ηρεμίας. Αφήστε το δροσερό άρωμα του Cool Linen να γεμίσει τον χώρο σας και να δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα ευεξίας και ηρεμίας. Απολαύστε μια μοναδική αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας που θα σας κάνει να νιώσετε ανανεωμένοι και αναζωογονημένοι.

Τιμή 3,15 €

Galaxy κρέμα βαλσάμικου με μέλι 250ml

Κρέμα βαλσάμικου της εταιρείας Galaxy, η οποία παρασκευάζεται από βαλσάμικο ξίδι στο οποίο έχουν προστεθεί βιομηχανικά σάκχαρα με σκοπό το τελικό μίγμα να έχει πιο γλυκιά γεύση. Είναι κατάλληλη για χρήση σε πράσινες σαλάτες, ιδιαίτερα σε όσες περιέχουν αλλαντικά ή λιπαρά τυριά, αλλά και για να δημιουργήσετε dressing. Βοηθάει στην καλή διατήρηση της υγείας του δέρματος, στη ρύθμιση του σακχάρου στο αίμα, προάγει την υγιή πέψη και συμβάλει στη ρύθμιση της χοληστερόλης. Καλό θα είναι να αποθηκεύεται σε δροσερό και σκοτεινό μέρος για να διατηρείται σε καλή κατάσταση.

Τιμή 2,42 €

Αλλατινη soft kings cookie 160gr, σοκολατα

Το Αλλατινη soft kings cookie 160gr, σοκολατα της εταιρίας Αλλατίνη είναι ένα απολαυστικό γλυκό που θα σας κάνει να το θέλετε ξανά και ξανά. Με την πλούσια γεύση της σοκολάτας και την τραγανή υφή του μπισκότου, αυτό το προϊόν θα σας κερδίσει αμέσως. Απολαύστε το μόνοι σας ή μοιραστείτε το με φίλους και οικογένεια για μια ακόμα πιο γλυκιά εμπειρία.
Τιμή 1,54 €

Toshiba μπαταρίες αλκαλικές AAA 6τεμ

Οι αλκαλικές μπαταρίες AAA της Toshiba είναι η ιδανική επιλογή για να διατηρήσετε τις συσκευές σας λειτουργικές για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Με μεγάλη αξιοπιστία και αντοχή, αυτές οι μπαταρίες θα σας εξασφαλίσουν αδιάλειπτη λειτουργία σε κάθε σας χρήση. Μην αφήσετε την ευκαιρία να αγοράσετε το προϊόν αυτό που θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη και άνετη.
Τιμή 2,22 €