Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

TNS ΚΟΥΠΑ ΠΟΡΣΕΛΑΝΗΣ (8.4x9.5cm) - (4 ΣΧΕΔΙΑ) (03-950-4092)

50746
5204558004007
1,80 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Toshiba c απλη r14kg sp-2tge με φορο 0,04€

Ζήστε την εμπειρία της τεχνολογίας στα καλύτερα της! Αποκτήστε το απίστευτα ελαφρύ και λεπτό Toshiba c απλη r14kg sp-2tge και απολαύστε την απόδοση που πάντα ονειρευόσασταν. Με φορολογικά ευνοϊκό κόστος μόλις 0,04€, αυτό το προϊόν της Toshiba θα αλλάξει τον τρόπο που βιώνετε την τεχνολογία. Μην χάσετε την ευκαιρία να το αποκτήσετε τώρα!
Τιμή 1,01 €

Κορυφαία προϊόντα

Agrino ρυζογκοφρέτα επτάσπορη 110gr

Ρυζογκοφρέτες Agrino επτάσπορες, έχουν χαμηλά λιπαρά και είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες. Αποτελούν σημαντική πηγή ψευδαργύρου και έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε φώσφορο, μαγνήσιο και μαγγάνιο. Χωρίς γλουτένη κατάλληλες για vegan, τo πακέτο περιλαμβάνει 15 τεμάχια.

Τιμή 1,58 €

Μακεδονικό ξύδι special 360ml

Ξίδι της εταιρείας Μακεδονικό, το οποίο παράγεται από κόκκινο κρασί και είναι ιδανικό για σαλάτες, όσπρια ή χοιρινό κρέας. Το οξικό οξύ που περιέχει το ξίδι επιβραδύνει την πέψη των υδατανθράκων και αυξάνει την απορρόφηση της γλυκόζης. Η διαδικασία έχει ως αποτέλεσμα μικρότερες ποσότητες γλυκόζης στο αίμα και διατήρηση υγιών επιπέδων σακχάρου. Είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά που προστατεύουν το σώμα από βλάβες του δέρματος και μολύνσεις. Επίσης ωφελεί την υγεία της καρδιάς και μειώνει τα επίπεδα χοληστερόλης, προλαμβάνει τη φλεγμονή και τη δημιουργία θρόμβων και ρυθμίζει την αρτηριακή πίεση.

Τιμή 0,35 €

Renkli μωρομάντηλα με καπάκι αλόη 72τεμ

Τα Renkli μωρομάντηλα με καπάκι αλόη 72τεμ είναι η τέλεια επιλογή για την προστασία και τη φροντίδα του μωρού σας. Με τη μοναδική σύνθεσή τους που περιέχει αλόη, προσφέρουν απαλότητα και ενυδάτωση στο ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας. Επιπλέον, η εξαιρετική ποιότητά τους εξασφαλίζει αποτελεσματική και ασφαλή χρήση. Αγοράστε τα τώρα και προσφέρετε στο μωρό σας την προστασία και τη φροντίδα που αξίζει.
Τιμή 0,60 €

Arion food καρύδα τριμμένη αποξηραμένη 500gr

Η Arion food καρύδα τριμμένη αποξηραμένη 500gr είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα. Με την απολαυστική γεύση της καρύδας και την εξαιρετική ποιότητα που προσφέρει η Arion food, δεν θα μπορείτε παρά να την απολαύσετε και να την αγαπήσετε. Αποκτήστε την τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία γεύσης και ποιότητας που προσφέρει η Arion food.
Τιμή 3,38 €

Every Day σερβιετάκια all cotton large 30τεμ

Ανατομικά σχεδιασμένα σερβιετάκια 15% μεγαλύτερα σε μήκος και πλάτος, σε σχέση με τα σερβιετάκια EveryDay Normal, για καθημερινή προστασία, άνεση και σιγουριά. Τα πρώτα στην Ελλάδα με 100% βαμβακερό κάλυμμα. Με πυρήνα από ίνες φυτικής προέλευσης και πιστοποίηση FSC™ (Κωδικός αδείας FSC™ C118785). Διαθέτουν διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100, για απουσία βλαβερών ουσιών.

Δερματολογικά ελεγμένα.

Τα προϊόντα EveryDay ακολουθούν υπεύθυνες περιβαλλοντικές πρακτικές.

Xαρτοκιβώτια 100% ανακυκλώσιμα και περιέχουν κατά 100% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Σακούλες συσκευασίας 100% ανακυκλώσιμες και περιέχουν κατά 30% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Προϊόντα που δεν δοκιμάζονται σε ζώα.

Τιμή 2,21 €