• KNORR SNACK POT (ΓΡΗΓΟΡΟ ΓΕΥΜΑ) 61GR ASIA NOODLES DUCK TASTE
  • KNORR SNACK POT (ΓΡΗΓΟΡΟ ΓΕΥΜΑ) 61GR ASIA NOODLES DUCK TASTE

KNORR SNACK POT (ΓΡΗΓΟΡΟ ΓΕΥΜΑ) 61GR ASIA NOODLES DUCK TASTE

49795
8720182365507
1,67 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

TNS ΓΛΑΣΤΡΑ ΠΛΑΣΤΙΚΗ 7,5lit - (ΚΑΦΕ)

Η πλαστική γλάστρα 7,5 λίτρων σε καφέ χρώμα από την εταιρία Tns είναι η ιδανική επιλογή για τον κήπο σας. Με ανθεκτικό πλαστικό υλικό και όμορφο χρώμα, αυτή η γλάστρα θα δώσει ένα μοναδικό στυλ στον χώρο σας. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε τον κήπο σας με έναν οικονομικό και πρακτικό τρόπο.
Τιμή 1,42 €

Κορυφαία προϊόντα

Pizza color κουτιά συσκευασίας 33x33x4cm 100τεμ

Τα Pizza color κουτιά συσκευασίας 33x33x4cm 100τεμ είναι η ιδανική επιλογή για την αποθήκευση και τη μεταφορά των αγαπημένων σας προϊόντων. Με ποικίλα χρώματα και ανθεκτική κατασκευή, αυτά τα κουτιά θα κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη και οργανωμένη. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την ποιότητα και τη λειτουργικότητα της συσκευασίας Pizza Color! Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία!
Τιμή 22,07 €

Diana μαντηλάκια ντεμακιγιαζ μπλε 25τεμ

Η DIANA Υγρά Μαντηλάκια Αφαίρεσης Μακιγιάζ 25 τεμαχίων σε μπλε χρώμα είναι η ιδανική λύση για να αφαιρέσετε εύκολα και γρήγορα το μακιγιάζ σας. Με εξαιρετική ποιότητα και αποτελεσματικότητα, αυτά τα μαντηλάκια θα σας κάνουν να αισθανθείτε φρέσκοι και καθαροί. Αγοράστε τα τώρα και ανακαλύψτε την διαφορά που μπορούν να κάνουν για την καθημερινή σας ρουτίνα ομορφιάς.
Τιμή 0,95 €

Agrifreda μαρμελάδα φράουλα 400gr

Η "Agrifreda μαρμελάδα φράουλα 400γρ" φαίνεται να είναι ένα βαζάκι μαρμελάδας φράουλας με συνολικό βάρος 400 γραμμάρια. Η μαρμελάδα φράουλας παρασκευάζεται συνήθως με την επεξεργασία των φράουλων μαζί με ζάχαρη, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα γλυκό προϊόν με τη φυσική γεύση και άρωμα του φρούτου.

Τιμή 1,40 €

Eurolamp δοκιμαστικό κατσαβίδι μικρό

Το "Eurolamp δοκιμαστικό κατσαβίδι μικρό" φαίνεται να είναι ένα μικρό κατσαβίδι που χρησιμοποιείται για δοκιμές σε ηλεκτρικά κυκλώματα ή για τον έλεγχο της παρουσίας ηλεκτρικής τάσης. Τα δοκιμαστικά κατσαβίδια είναι συνήθως εξοπλισμένα με μια λαβή και ένα μεταλλικό άκρο που χρησιμοποιείται για να ελέγξει την παρουσία ή την έλλειψη ηλεκτρικής τάσης σε κυκλώματα.

Τα δοκιμαστικά κατσαβίδια είναι πολύ χρήσιμα εργαλεία για επαγγελματίες ηλεκτρολόγους και τεχνίτες, καθώς επιτρέπουν τον έλεγχο των ηλεκτρικών συσκευών και κυκλωμάτων για ασφάλεια και λειτουργία.

Το μικρό δοκιμαστικό κατσαβίδι είναι συνήθως πιο συμπαγές και κατάλληλο για εργασίες που απαιτούν λεπτομέρεια, όπως η δοκιμή μικρών ηλεκτρικών κυκλωμάτων ή συσκευών.

Παρακαλώ, να πάντα τηρείτε τις ασφαλείς πρακτικές και τις οδηγίες του κατασκευαστή κατά τη χρήση αυτού του εργαλείου για να αποφευχθούν ατυχήματα και εξασφαλιστεί η ασφαλής λειτουργία.

Τιμή 0,90 €

El Greco τσάι πράσινο κεϋλάνης 20x1,3gr

Πράσινο τσάι με πλούσια αντιοξειδωτική δράσης που συμβάλει στη μείωση του σωματικού βάρους. Το πράσινο τσάι Κεϋλάνης προέρχεται από μία εξαιρετική ποικιλία, ιδανικό για ένα ζεστό ή κρύο ρόφημα με 100% φυσικά συστατικά. Προτιμήστε το με προσθήκη μελιού.

Τιμή 2,33 €