• Νέο
  • ΒΟΥΡΤΣΑ ΠΑΤΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΛΑΒΗ (ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ)
  • ΒΟΥΡΤΣΑ ΠΑΤΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΛΑΒΗ (ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ)

ΒΟΥΡΤΣΑ ΠΑΤΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΛΑΒΗ (ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ)

50899
5203963538220
1,05 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΚΑΠΑΚΙ PC ΓΙΑ ΔΟΧΕΙΟ INOX 1/4 GN - (ΔΙΑΦΑΝΟ) (GNPLSS-14)

Αναβαθμίστε την κουζίνα σας με το καπάκι PC για δοχείο inox 1/4 GN - (διαφανο) (GNPLSS-14) και δώστε στα πιάτα σας μια εντυπωσιακή παρουσία. Η υψηλή ποιότητα και η αντοχή του σε υψηλές θερμοκρασίες θα σας ενθουσιάσουν. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία για ένα προϊόν που θα κάνει τη ζωή σας στην κουζίνα πιο εύκολη και πιο στιλάτη.
Τιμή 3,49 €

Σχαρα ψησιματος ισια μικρη μεσσαια

Η σχάρα ψησίματος ισιά μικρή είναι η ιδανική λύση για ψήσιμο κρεάτων και λαχανικών με εξαιρετικά αποτελέσματα. Με τη σχάρα αυτή, μπορείτε να απολαύσετε το αγαπημένο σας φαγητό με τον πιο υγιεινό τρόπο, διατηρώντας τη γεύση και τα θρεπτικά συστατικά του. Είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας για όλους τους λάτρεις του ψησίματος. Αποκτήστε τη σήμερα και ανακαλύψτε τη γεύση της τέλεια ψημένης τροφής!
Τιμή 4,12 €

Κορυφαία προϊόντα

Bonora γκοφρέτα με κρέμα λεμονιού 180gr

Η Bonora γκοφρέτα με κρέμα λεμονιού 180gr είναι το τέλειο γλυκό για να απολαύσετε σε κάθε σας διάθεση. Η λεμονάδα ξυπνά τις αισθήσεις σας και σας ταξιδεύει σε έναν κόσμο γεύσεων και αρωμάτων. Απολαύστε την Bonora γκοφρέτα με κρέμα λεμονιού 180gr και αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει την μοναδική γεύση της!
Τιμή 1,19 €

Scents ανταλλακτικό αρωματικό χώρου japanese blossom 250ml

Το Scents ανταλλακτικό αρωματικό χώρου Japanese Blossom 250ml της εταιρίας Scents θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο αισθήσεων και αρωμάτων. Αφήστε το Japanese Blossom να γεμίσει τον χώρο σας με τη φρεσκάδα και την εξωτική ομορφιά των ανθισμένων ανθών. Απολαύστε μια μοναδική εμπειρία αισθήσεων και αναζωογόνησης με το Scents Japanese Blossom!
Τιμή 1,76 €

Klinex hygiene υγρό καθαριστικό πατώματος λεμόνι 1lt

Το Klinex Hygiene Καθαριστικό Πατώματος Λεμόνι απολυμαίνει σε βάθος χωρίς χλώριο και αφήνει υπέροχο άρωμα φρεσκάδας που διαρκεί σε μικρές και μεγάλες επιφάνειες! Πιο συγκεκριμένα, η ειδική σύνθεσή του χωρίς χλώριο, εξουδετερώνει το 99,9% των βακτηρίων και τις αιτίες αλλεργιών και το καθιστά ιδανικό ακόμα και για καθημερινή χρήση. Με τα Klinex Hygiene Καθαριστικά Πατώματος, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι χαρίζετε υγιεινή καθαριότητα σε κάθε επιφάνεια και έτσι, να απολαμβάνετε το σπίτι σας κάθε στιγμή ξέγνοιαστα.

Τιμή 2,14 €

Podravka γκούλας με βοδινό κρέας 300gr

Το πικάντικο γκούλας βοείου κρέατος της εταιρείας Podravka είναι έτοιμο πιάτο. Πριν την κατανάλωση του είναι απαραίτητο να ζεσταθεί σε ήπια θερμοκρασία. Μπορεί να σερβιριστεί ως κυρίως πιάτο ή σε συνδυασμό με πατάτες, ρύζι, πολέντα και διάφορα είδη ζυμαρικών

Τιμή 3,32 €

Cricket σπίρτα ασφαλείας 10τεμ

Τα Cricket σπίρτα ασφαλείας 10τεμ της εταιρίας Cricket είναι το ιδανικό προϊόν για κάθε νοικοκυριό. Με την υψηλή ποιότητα και την αξιοπιστία της εταιρίας Cricket, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα σπίρτα αυτά θα καίνε γρήγορα και εύκολα, χαρίζοντας σας την απαραίτητη άνεση και ασφάλεια σε κάθε χρήση. Μην αφήνετε τίποτα στην τύχη, επιλέξτε τα Cricket σπίρτα ασφαλείας για τις καθημερινές σας ανάγκες!
Τιμή 0,53 €