• Diana μαντηλάκια ντεμακιγιαζ μπλε 25τεμ
  • Diana μαντηλάκια ντεμακιγιαζ μπλε 25τεμ

Diana μαντηλάκια ντεμακιγιαζ μπλε 25τεμ

Η DIANA Υγρά Μαντηλάκια Αφαίρεσης Μακιγιάζ 25 τεμαχίων σε μπλε χρώμα είναι η ιδανική λύση για να αφαιρέσετε εύκολα και γρήγορα το μακιγιάζ σας. Με εξαιρετική ποιότητα και αποτελεσματικότητα, αυτά τα μαντηλάκια θα σας κάνουν να αισθανθείτε φρέσκοι και καθαροί. Αγοράστε τα τώρα και ανακαλύψτε την διαφορά που μπορούν να κάνουν για την καθημερινή σας ρουτίνα ομορφιάς.
40283
8690879905029
0,95 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Johnson's gel καθαρισμού προσώπου με ροδόνερο 150ml

Το Johnsons gel καθαρισμού 150ml ροδόνερο είναι μια εξαιρετική επιλογή για τη φροντίδα του προσώπου σας. Η μοναδική σύνθεσή του με ροδόνερο αναζωογονεί την επιδερμίδα σας και την αφήνει απαλή και λαμπερή. Μην χάσετε την ευκαιρία να το αποκτήσετε τώρα με έκπτωση 50%!
Τιμή 3,12 €

Septona δίσκοι ντεμακιγιάζ διπλής όψεως 40+25τεμ

Οι απλοί οβάλ δίσκοι ντεμακιγιάζ είναι ιδανικοί για την αποτελεσματική περιποίηση του προσώπου σας, καθώς προσφέρουν μεγαλύτερη ευκολία και ευελιξία στο καθάρισμα της επιδερμίδας σας χάρη στη μεγάλη επιφάνειά τους!

Τιμή 2,21 €

Cotonet δίσκοι ντεμακιγιάζ 80τεμ

100% φυσικό νήμα βαμβακερού πλέγματος συλλαμβάνει κάθε είδους μακιγιάζ, ακόμη και μακρόχρονη και αδιάβροχη σύνθεση. Η λεία πλευρά εξαλείφει απαλά τις ακαθαρσίες και τα υπολείμματα.

Τιμή 0,83 €

Septona μαντηλάκια ντεμακιγιάζ άνθρακα 2x20τεμ

Μαύρα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ SEPTONA Daily Clean με ενεργό άνθρακα, ειδικά σχεδιασμένα για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Η σύνθεση τους ενυδατώνει την επιδερμίδα και προσφέρει Detox αποτέλεσμα.

Τιμή 2,69 €

Garnier micellar water καθαρισμού για ξηρές επιδερμίδες 400ml

Το Garnier micellar water καθαρισμού είναι η ιδανική λύση για τις ξηρές επιδερμίδες. Με τη μοναδική του σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά το μακιγιάζ και τους ρύπους, ενώ παράλληλα ενυδατώνει και θρέφει την επιδερμίδα. Αφήνει την επιδερμίδα σας απαλή, λαμπερή και αναζωογονημένη. Αποκτήστε το Garnier micellar water και αισθανθείτε τη διαφορά στην επιδερμίδα σας!
Τιμή 5,49 €

Κορυφαία προϊόντα

Παπαδοπούλου μπισκότα γεμιστά με φράουλα 58gr

Τα Παπαδοπούλου μπισκότα γεμιστά με φράουλα 58gr είναι ο ιδανικός συνοδός για τον απογευματινό καφέ σας. Με την γλυκιά γεύση της φράουλας και την τραγανή υφή του μπισκότου, θα σας κάνουν να τα λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε μια γευστική εμπειρία που θα σας κερδίσει!
Τιμή 0,64 €

Overlay express λιποκαθαριστής με λεμόνι 650ml

Το Overlay ultra Λιποκαθαριστής χάρη στη νέα του συμπυκνωμένη σύνθεση δρα άμεσα και εξαφανίζει και την πιο δύσκολη βρωμιά, όπως τα καμένα και ξεραμένα λίπη. Η νέα του ενισχυμένη σύνθεση για εύκολο ξέβγαλμα είναι ιδανική για εστίες κουζίνας, απορροφητήρες, γκριλ, πάγκους και ντουλάπια κουζίνας, φούρνους, θήκες για μαχαιροπίρουνα, ψυγεία, πλακάκια, νεροχύτες, πλαστικές καρέκλες και τραπέζια. Ακόμα, το Overlay ultra Λιποκαθαριστής δίνει λάμψη με ένα πέρασμα και αφήνει ένα ευχάριστο άρωμα λεμονιού.

Τιμή 2,98 €

Ωμέγα φακές ψιλές 500gr

Οι ψιλές φακές είναι πλούσια πηγή σιδήρου και είναι ιδανικές για παραδοσιακές συνταγές όπως οι γνωστές σε όλους μας Φακές Κοκκινιστές.

Πλούσιο σε πρωτείνες και βιταμίνες, με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη και χωρίς γλουτένη

Τιμή 1,70 €

Dermomed καθαριστικό για την ευαίσθητη περιοχή calendula με β5 με αντλία 300ml

Αποκτήστε την αίσθηση απαλότητας και φρεσκάδας που χρειάζεστε με το Dermomed καθαριστικό για την ευαίσθητη περιοχή calendula με β5. Η μοναδική σύνθεσή του με αντλία 300ml θα σας χαρίσει την απόλυτη περιποίηση που αξίζετε. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση ευεξίας κάθε μέρα.
Τιμή 1,24 €

Softcare χαρτί κουζίνας giga 3φυλλο 800gr

Το Softcare χαρτί κουζίνας giga 3φυλλο 800gr είναι το ιδανικό προϊόν για κάθε νοικοκυριό. Με την υψηλή ποιότητα και απόδοση του, θα σας βοηθήσει να κάνετε τις καθημερινές σας εργασίες με άνεση και αποτελεσματικότητα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα κάνει τη ζωή σας ευκολότερη και πιο άνετη.
Τιμή 2,47 €