• Φαγητοδοχείο Must 950ml PP Πλαστικό με πιρούνι και κουτάλι 20,8x13x7,6 εκ
  • Φαγητοδοχείο Must 950ml PP Πλαστικό με πιρούνι και κουτάλι 20,8x13x7,6 εκ
  • Φαγητοδοχείο Must 950ml PP Πλαστικό με πιρούνι και κουτάλι 20,8x13x7,6 εκ
  • Φαγητοδοχείο Must 950ml PP Πλαστικό με πιρούνι και κουτάλι 20,8x13x7,6 εκ

Φαγητοδοχείο Must 950ml PP Πλαστικό με πιρούνι και κουτάλι 20,8x13x7,6 εκ

49787
5205698688294
3,91 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

VAPONA ΕΝΤΟΜOΠΩΘΗΤΙΚΟ ΥΓΡΟ REFILL (2x18ml) - (1+1 ΔΩΡΟ)

Το VAPONA ΕΝΤΟΜOΠΩΘΗΤΙΚΟ ΥΓΡΟ REFILL είναι η ιδανική λύση για να προστατεύσετε το σπίτι σας από ενοχλητικά έντομα. Με τη δύναμη της φόρμουλας του VAPONA, τα έντομα δεν έχουν καμία ελπίδα επιβίωσης. Αποχαιρετήστε τα ενοχλητικά κουνούπια, μύγες και άλλα ενοχλητικά έντομα με το VAPONA ΕΝΤΟΜOΠΩΘΗΤΙΚΟ ΥΓΡΟ REFILL. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε ένα ήσυχο και άνετο περιβάλλον στο σπίτι σας.
Τιμή 3,56 €
Mentos 40τεμ fruit κουτι
Περιορισμένη προσφορά!

Mentos 40τεμ fruit κουτι

Τα Mentos 40τεμ fruit είναι το ιδανικό σνακ για όλες τις ώρες της ημέρας. Με μια μεγάλη ποικιλία γεύσεων φρούτων, αυτά τα κουτιά Mentos θα σας κάνουν να νιώσετε αναζωογονημένοι και δροσεροί. Απολαύστε την εμπειρία των Mentos 40τεμ fruit και ανακαλύψτε τη γλυκιά γεύση τους που θα σας κερδίσει αμέσως. Αγοράστε τώρα και απολαύστε ένα νόστιμο σνακ που δε θα μπορείτε να αντισταθείτε!
Κανονική τιμή 29,37 € Τιμή 23,36 €
  • -6,01 €
  • -6,01 €

Παιδικό αφρόλουτρο 700ml Sleep Easy Proderm Kids - 900gr

Το παιδικό αφρόλουτρο Sleep Easy Proderm Kids σας χαρίζει μια απαλή και χαλαρωτική εμπειρία μπάνιου για τα μικρά σας αγγελούδια. Με τη μοναδική του φόρμουλα, πλούσια σε ενυδατικά συστατικά, το αφρόλουτρο αυτό θα αγκαλιάσει το δέρμα τους με φροντίδα και τρυφερότητα. Η ευχάριστη μυρωδιά του θα τους χαλαρώσει και θα τους βοηθήσει να ηρεμήσουν πριν τον ύπνο τους. Αφήστε τους μικρούς σας να απολαύσουν ένα απόλυτα ασφαλές και απολαυστικό μπάνιο με το
Τιμή 4,67 €

Vellis σφουγγαριστρα microfibra επαγγελματικη μαυρη

Η Vellis σφουγγαρίστρα microfibra επαγγελματική μαύρη είναι το ιδανικό εργαλείο για να κάνετε τον καθαρισμό στο σπίτι σας γρήγορα και εύκολα. Με την υψηλή ποιότητα και απορροφητικότητα της microfibra, αυτή η σφουγγαρίστρα θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε αποτελεσματικά όλες τις επιφάνειες χωρίς να αφήνει ίχνη ή να καταστρέφει τα υλικά. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε ένα καθαρό και λαμπερό σπίτι χωρίς πολύ κόπο!
Τιμή 4,98 €

Κορυφαία προϊόντα

Ινδία πιπέρι της γεύσης 35gr

Το πιπέρι της γεύσης είναι ένα παραδοσιακό μπαχαρικό που χρησιμοποιείται ευρέως στη μαγειρική. Έχει μια ελαφρώς πικάντικη, αλλά πιο γλυκιά γεύση σε σχέση με το καυτερό πιπέρι. Είναι ιδανικό για να προσθέσετε μια αρωματική νότα στα φαγητά σας χωρίς την έντονη πικάντικη επίπτωση του μαύρου πιπεριού.

Το πιπέρι της γεύσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλά διάφορα φαγητά, συμπεριλαμβανομένων σαλατών, σάλτσων, σουπών, ψητών κρεάτων, λαχανικών, και ακόμη και σε γλυκά όπως σοκολάτα. Είναι ιδανικό για τα φαγητά όπου επιθυμείτε να προσθέσετε ένα ευχάριστο αρωματικό στοιχείο χωρίς να τα κάνετε πικάντικα.

Τιμή 1,61 €

Rummo bucatini no6 500gr

Το Rummo bucatini no6 500gr είναι το τέλειο προϊόν για να δημιουργήσετε νόστιμα και νόστιμα πιάτα με πάστα. Με τη μοναδική του γεύση και ποιότητα, θα εντυπωσιάσετε τους φίλους και την οικογένειά σας. Αποκτήστε το Rummo bucatini no6 500gr σήμερα και απολαύστε μια αξέχαστη γευστική εμπειρία!
Τιμή 1,42 €

Φρέσκα αυγά large 6τεμ

Φρέσκα αυγά, πλούσια σε θρεπτικά συστατικά και γεύση, ιδανικά για νόστιμα γεύματα και γλυκά επιδόρπια. Απολαύστε τη φρεσκάδα και την ποιότητα των αυγών μας, και δώστε μια υγιεινή νότα στις γεύσεις σας. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την αγνή γεύση τους κάθε μέρα!

Τιμή 2,19 €

Vileda classic σφουγγαράκι κουζίνας 3τεμ

Το ισχυρό και ανθεκτικό σφουγγαράκι της Vileda είναι ιδανικό για όλες τις δουλειές. Διαθέτει υψηλής ποιότητας φίμπρα και υδρόφιλο σπόγγο, ενώ χάρη στην αντιβακτηριδιακή επεξεργασία στη φίμπρα, προλαμβάνεται η ανάπτυξη των βακτηριδίων.

Τιμή 1,03 €