• VAPONA ΕΝΤΟΜOΠΩΘΗΤΙΚΟ ΥΓΡΟ REFILL (2x18ml) - (1+1 ΔΩΡΟ)
  • VAPONA ΕΝΤΟΜOΠΩΘΗΤΙΚΟ ΥΓΡΟ REFILL (2x18ml) - (1+1 ΔΩΡΟ)

VAPONA ΕΝΤΟΜOΠΩΘΗΤΙΚΟ ΥΓΡΟ REFILL (2x18ml) - (1+1 ΔΩΡΟ)

Το VAPONA ΕΝΤΟΜOΠΩΘΗΤΙΚΟ ΥΓΡΟ REFILL είναι η ιδανική λύση για να προστατεύσετε το σπίτι σας από ενοχλητικά έντομα. Με τη δύναμη της φόρμουλας του VAPONA, τα έντομα δεν έχουν καμία ελπίδα επιβίωσης. Αποχαιρετήστε τα ενοχλητικά κουνούπια, μύγες και άλλα ενοχλητικά έντομα με το VAPONA ΕΝΤΟΜOΠΩΘΗΤΙΚΟ ΥΓΡΟ REFILL. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε ένα ήσυχο και άνετο περιβάλλον στο σπίτι σας.
41523
5201395151338
3,56 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tns κρεμαστρες υφασματινες 3τεμ fm-3st

Οι Tns κρεμαστρες υφασματινες 3τεμ fm-3st είναι η ιδανική λύση για την οργάνωση των ρούχων σας με στυλ και λειτουργικότητα. Κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας υφασμάτινο υλικό, διαθέτουν ανθεκτικότητα και αισθητική που θα σας ενθουσιάσει. Με τις Tns κρεμαστρες υφασματινες 3τεμ fm-3st, κρεμάστε τα ρούχα σας με ευκολία και στυλ, κρατώντας τα τακτοποιημένα και εύκολα προσβάσιμα. Αποκτήστε τώρα τις Tns κρεμαστρες υφασματινες 3τεμ fm-3st και ανανεώσ
Τιμή 1,07 €

Κορυφαία προϊόντα

TESORI ΑΡΩΜΑ 100ml - (THALASSO THERAPY)

Ξεκινάτε το ταξίδι σας στην αίσθηση της απόλυτης φρεσκάδας και ηρεμίας με το TESORI ΑΡΩΜΑ 100ml - (THALASSO THERAPY). Η μοναδική σύνθεση αυτού του αρώματος σας ταξιδεύει στα γαλαζοπράσινα νερά της θάλασσας, αφήνοντας σας να αισθανθείτε αναζωογονημένοι και ανανεωμένοι. Αφεθείτε στη μαγεία του θαλάσσιου κόσμου και ανακαλύψτε την εσωτερική σας γαλήνη με το TESORI ΑΡΩΜΑ 100ml - (THALASSO THERAPY).
Τιμή 4,59 €

Agnella οδοντόβουρτσα medium e606

Η οδοντόβουρτσα Agnella medium e606 είναι μια μεσαία σκληρότητα οδοντόβουρτσας που παρέχει αποτελεσματικό καθαρισμό των δοντιών και των ούλων. Η σχεδίασή της είναι εργονομική και προσφέρει άνετη χρήση κατά το βούρτσισμα. Κατασκευάζεται από υψηλής ποιότητας υλικά και είναι ιδανική για καθημερινή χρήση.

Τιμή 0,40 €

Mr fist εντομοκτόνο spray για μύγες & κουνούπια 300ml

Το Mr Fist Spray είναι ένα εντομοκτόνο σπρέι που έχει σχεδιαστεί για να εξουδετερώνει ενοχλητικά έντομα στο σπίτι ή στον κήπο σας. Έχει υψηλή αποτελεσματικότητα και δρά γρήγορα ενάντια σε κουνούπια, μυγες, ακάρεα και άλλα ενοχλητικά έντομα. Η συσκευασία του είναι 300ml και είναι εύκολο στη χρήση. Να εφαρμόζετε με προσοχή και να ακολουθείτε τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία.

Τιμή 1,64 €

Τζούλια γεωργιάδη ροζέ ημίγλυκος οίνος 500ml

Ανακαλύψτε την απόλαυση της γεύσης με τον ροζέ ημίγλυκο οίνο Τζούλια Γεωργιάδη. Μια εκλεπτυσμένη επιλογή που θα σας ταξιδέψει με τη φρουτώδη αρωματικότητά του και την απαλή γεύση του. Απολαύστε τον σε κάθε ευκαιρία και αναδείξτε τις στιγμές σας με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα αυτού του εξαιρετικού οίνου.
Τιμή 2,64 €

Melitta φίλτρα καφέ 1x4 40τεμ

Ανακαλύψτε μια ισορροπημένη και ακόμα πιο αρωματική γευστική εμπειρία καφέ με τα φίλτρα Melitta Original. Το εξελιγμένο, πολλαπλών στρώσεων, πορώδες φίλτρο διαιρείται πλέον σε τρεις ζώνες αρώματος με την κάθε μία ζώνη να διαθέτει διαφορετικό αριθμό πόρων. Έτσι τα φίλτρα καφέ Melitta Original προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης!

Τιμή 1,66 €