• Vellis σφουγγαριστρα microfibra επαγγελματικη μαυρη
  • Vellis σφουγγαριστρα microfibra επαγγελματικη μαυρη

Vellis σφουγγαριστρα microfibra επαγγελματικη μαυρη

Η Vellis σφουγγαρίστρα microfibra επαγγελματική μαύρη είναι το ιδανικό εργαλείο για να κάνετε τον καθαρισμό στο σπίτι σας γρήγορα και εύκολα. Με την υψηλή ποιότητα και απορροφητικότητα της microfibra, αυτή η σφουγγαρίστρα θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε αποτελεσματικά όλες τις επιφάνειες χωρίς να αφήνει ίχνη ή να καταστρέφει τα υλικά. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε ένα καθαρό και λαμπερό σπίτι χωρίς πολύ κόπο!
35387
5203162502145
4,98 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κυκλωψ πιατο νo 306 ανθρακι

Το Κυκλωψ πιάτο νο 306 ανθρακί είναι η ιδανική επιλογή για να διακοσμήσετε το τραπέζι σας με στυλ και κομψότητα. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, το Κυκλωψ πιάτο νο 306 είναι ανθεκτικό και λειτουργικό, κάνοντας το ιδανικό για καθημερινή χρήση. Με το μοντέρνο και διαχρονικό σχεδιασμό του, αυτό το πιάτο θα κλέψει τις εντυπώσεις και θα δώσει μια ξεχωριστή νότα σε κάθε γεύμα. Αποκτήστε το Κυκλωψ πιάτο νο 306 σήμερα και αναβαθμίστε τη?
Τιμή 1,59 €

Κορυφαία προϊόντα

Septona μαντηλάκια ντεμακιγιάζ άνθρακα 2x20τεμ

Μαύρα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ SEPTONA Daily Clean με ενεργό άνθρακα, ειδικά σχεδιασμένα για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Η σύνθεση τους ενυδατώνει την επιδερμίδα και προσφέρει Detox αποτέλεσμα.

Τιμή 2,69 €

Cajoline συμπυκνωμένο μαλακτικό μπλε φρεσκάδα 52μεζ 1196ml

Το Cajoline συμπυκνωμένο μαλακτικό μπλε φρεσκάδα 52μεζ 1,196lt της εταιρίας Cajoline είναι το ιδανικό προϊόν για να δώσετε μια αίσθηση φρεσκάδας και μαλακίας στα ρούχα σας. Η μοναδική του σύνθεση θα σας εντυπωσιάσει και θα κάνει τα ρούχα σας να μυρίζουν απίστευτα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν και να απολαύσετε τα αποτελέσματα που προσφέρει!
Τιμή 3,32 €

Λεσβιακή γη χειροποίητο παραδοσιακό σαπούνι λευκό 4x250gr

Το λευκό χειροποίητο παραδοσιακό σαπούνι Λεσβιακής γης είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν φυσική φρεσκάδα και απαλότητα στην περιποίηση του σώματος τους. Η μοναδική σύνθεσή του με φυσικά συστατικά θα αφήσει το δέρμα σας απαλό, ενυδατωμένο και ευωδιαστό. Αφεθείτε στην αίσθηση της πολυτέλειας και ανανέωσης με το παραδοσιακό σαπούνι Λεσβιακής γης. Αποκτήστε το τώρα και απογειώστε την καθημερινή σας περιποίηση!
Τιμή 4,05 €

Mamma Greca καστανή ζάχαρη 1kg

Η καστανή ζάχαρη της εταιρείας Mama Greca σε σκόνη, αποτελείται από κρυστάλλους ζάχαρης και έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε μελάσα. Eίναι πιο αρωματική και έχει ελαφρώς μεγαλύτερο κόκκο από τη λευκή, για αυτό χρειαζεται περισσοτερο χρονο για να διαλυθει σε ροφήματα και γλυκά. Έχει μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε κάποια θρεπτικά συστατικά όπως ασβέστιο και φυλλικό οξύ, ενώ Θερμιδικά αποδίδει τις ίδιες θερμίδες με τη λευκή.

Τιμή 1,81 €