• SERENATA ΓΚΟΦΡΕΤΑ (20τεμ. x 25gr.
  • SERENATA ΓΚΟΦΡΕΤΑ (20τεμ. x 25gr.

SERENATA ΓΚΟΦΡΕΤΑ (20τεμ. x 25gr. ) - (ΚΡΕΜΑ ΚΑΚΑΟ)

49715
5201008624433
5,81 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

PAPOUTSANIS ΣΑΠΟΥΝΙ 125gr. ΓΛΥΚΕΡΙΝΗΣ - (ΚΙΤΡΙΝΟ) (3+1ΔΩΡΟ)

Το PAPOUTSANIS ΣΑΠΟΥΝΙ 125gr. ΓΛΥΚΕΡΙΝΗΣ - (ΚΙΤΡΙΝΟ) (3 1ΔΩΡΟ) είναι ο ιδανικός σύντροφος για την καθημερινή σας περιποίηση. Με την απαλή του σύνθεση βασισμένη στη γλυκερίνη, καθαρίζει απαλά το δέρμα σας, ενώ το άρωμά του αφήνει μια αίσθηση φρεσκάδας και ευεξίας. Αποκτήστε τώρα το PAPOUTSANIS ΣΑΠΟΥΝΙ και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία φροντίδας και απαλότητας.
Τιμή 1,96 €

Ποδια με τσεπη 60x84cm 8166 βαμβακι 100%

Οι ποδιές με τσέπη 60x84cm 8166 βαμβακερές 100% είναι ιδανικές για κάθε χρήση στην κουζίνα σας. Με υψηλή ποιότητα και ανθεκτικότητα, αυτές οι ποδιές θα κάνουν τη μαγειρική σας εμπειρία ακόμα πιο ευχάριστη. Αποκτήστε τώρα τις δικές σας και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στυλ και πρακτικότητα.
Τιμή 4,35 €

Κορυφαία προϊόντα

Farcom HD color βαφή μαλλιών N/B 60ml

Σετ μόνιμης βαφής μαλλιών της Farcom σε μπλε απόχρωση, που επιτρέπει σε σημαντικό βαθμό την αλλαγή χρώματος στα μαλλιά, καλύπτοντας τις λευκές τρίχες και χαρίζοντας διάρκεια.

Τιμή 2,56 €

Οι τρεις καμπάνες βαφή 50 αυγών με χαλκομανίες και γάντι

Η συγκεκριμένη βαφή με χαλκομανίες και γάντι της εταιρίας προσφέρει λαμπερό χρώμα και μακράς διάρκειας αποτέλεσμα. Με την εφαρμογή των τριών καμπάνων βαφής, τα μαλλιά σας θα λάμψουν και θα αποκτήσουν μια μοναδική όψη. Αποκτήστε τώρα την εμπειρία της επαγγελματικής βαφής στο σπίτι σας και αναδείξτε την ομορφιά σας με ένα μόνο προϊόν!
Τιμή 1,18 €

HF αρωματικό κερί πούδρας 140gr

Το αρωματικό κερί σε βάζο της εταιρείας HF περιέχει αιθέρια έλαια και το άρωμά του σας προσφέρει ένα αίσθημα χαλάρωσης και ηρεμίας. Είναι αρκετά ασφαλές, αφού δεν στάζει ούτε χύνεται, και όταν το κερί τελειώσει μπορείτε να επαναχρησιμοποιήσετε το βάζο.

Τιμή 2,18 €

Παπαδοπούλου ψωμί γερμανικού τύπου σίκαλης σε φέτες 500gr

To ψωμί Γερμανικού Τύπου με σίκαλη είναι πλούσιο σε εδώδιμες ίνες, έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε κορεσμένα λιπαρά, ενώ αποτελεί εξαιρετική πηγή πρωτεϊνών.

Ο συνδυασμός της σίκαλης με το φυσικό προζύμι χαρίζουν μία ξεχωριστή, μεστή γεύση και υφή στο ψωμί γερμανικού τύπου.

Τιμή 2,72 €

Ariel υγρό πλυντηρίου ρούχων fiber care 2x23μεζ 2x1,15lt

Το Ariel υγρό 23μεζ με fiber care 1 1 δώρο είναι η ιδανική λύση για το πλύσιμο των ρούχων σας. Με τη μοναδική του σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά τους λεκέδες και παρέχει προστασία στα ίνες των ρούχων σας. Αφήνει τα ρούχα σας απαλά, φρέσκα και ευωδιαστά, ενώ παράλληλα προσφέρει φροντίδα στο ύφασμα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν και να φροντίσετε τα ρούχα σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Τιμή 13,29 €