• PAPOUTSANIS ΣΑΠΟΥΝΙ 125gr. ΓΛΥΚΕΡΙΝΗΣ - (ΚΙΤΡΙΝΟ) (3+1ΔΩΡΟ)  - 1
  • PAPOUTSANIS ΣΑΠΟΥΝΙ 125gr. ΓΛΥΚΕΡΙΝΗΣ - (ΚΙΤΡΙΝΟ) (3+1ΔΩΡΟ)  - 1

PAPOUTSANIS ΣΑΠΟΥΝΙ 125gr. ΓΛΥΚΕΡΙΝΗΣ - (ΚΙΤΡΙΝΟ) (3+1ΔΩΡΟ)

Το PAPOUTSANIS ΣΑΠΟΥΝΙ 125gr. ΓΛΥΚΕΡΙΝΗΣ - (ΚΙΤΡΙΝΟ) (3 1ΔΩΡΟ) είναι ο ιδανικός σύντροφος για την καθημερινή σας περιποίηση. Με την απαλή του σύνθεση βασισμένη στη γλυκερίνη, καθαρίζει απαλά το δέρμα σας, ενώ το άρωμά του αφήνει μια αίσθηση φρεσκάδας και ευεξίας. Αποκτήστε τώρα το PAPOUTSANIS ΣΑΠΟΥΝΙ και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία φροντίδας και απαλότητας.
37390
5201109000785
1,96 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

PARODONTAX COMPLETE PROTECTION 75ml - (WHITENING) (ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ)

Η PARODONTAX COMPLETE PROTECTION 75ml - (WHITENING) (ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ) είναι μια οδοντόκρεμα που προσφέρει πλήρη προστασία για τα δόντια και τα ούλα σας. Η σύνθεσή της βοηθά στην απομάκρυνση των πλάκας και των ερεθισμών, ενώ ταυτόχρονα παρέχει λεύκανση για λαμπερό χαμόγελο. Αποκτήστε υγιή και λευκά δόντια με την PARODONTAX COMPLETE PROTECTION 75ml - (WHITENING) (ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ) και αισθανθείτε αυτοπεποίθηση κάθε φορά που χαμογελάτε!
Τιμή 3,79 €

ΟΔΟΝΤOΒΟΥΡΤΣΑ ΠΑΙΔΙΚΗ FLASHING - (BABY SHARK)(3+)

Η οδοντόβουρτσα παιδική Flashing - (Baby Shark)(3) είναι η τέλεια επιλογή για τα παιδιά σας! Με χαριτωμένο σχεδιασμό Baby Shark και φωτεινές λάμπες που αναβοσβήνουν, θα κάνει την πρωινή ρουτίνα τους πιο διασκεδαστική από ποτέ. Η μοναδική σχεδίαση της θα τους ενθαρρύνει να βουρτσίσουν τα δόντια τους με χαρά και παιχνιδιάρικο τρόπο. Μην χάσετε την ευκαιρία να προσφέρετε στα παιδιά σας ένα προϊόν ποιότητας που θα τους κάνει να χαμογελούν κάθε φορά που β?
Τιμή 2,84 €

Κορυφαία προϊόντα

Nava misty τρίφτης χειρός για φρούτα και λαχανικά ανοξείδωτος 24,8x11,2x0,8cm

Ο τρίφτης χειρός Nava misty είναι το απόλυτο εργαλείο για να προετοιμάσετε τα φρούτα και τα λαχανικά σας με άνεση και ακρίβεια. Με τις διαστάσεις 24,8x11,2x0,8cm και την ανοξείδωτη κατασκευή του, είναι ο ιδανικός σύντροφος στην κουζίνα σας. Αποκτήστε τον τώρα και διευκολύνετε την καθημερινή σας ζωή!
Τιμή 1,66 €

Multy συρμάτινο πετσετάκι 2τεμ

Απομακρύνει ακόμα και τη σκληρή βρωμιά από τα καμένα λίπη εύκολα και γρήγορα, αντέχοντας στα δύσκολα και σε κάθε απαιτητική χρήση. Πολύ δυνατό, πολύ ανθεκτικό, διαρκεί πολύ, δεν ξεφτίζει και δεν σκουριάζει. Αποφύγετε τη χρήση σε ευαίσθητες επιφάνειες.

Τιμή 0,24 €

Septona calm n care μωρομάντηλα πανθενόλη kids 3x60τεμ

Τα μαλακά μωρομάντιλα SEPTONA calm n’care KIDS Panthenol είναι ιδανικά για την καθημερινή φροντίδα του ευαίσθητου βρεφικού δέρματος. Η ιδιαίτερα απαλή τους σύνθεση με πανθενόλη και 96% νερό καθαρίζει απαλά και αποτελεσματικά το δέρμα των παιδιών σας.

Τιμή 2,60 €

Vileda dermo plus γάντια οικιακής χρήσης νιτριλίου πράσινα large

Τα Vileda dermo plus γάντια οικιακής χρήσης νιτριλίου πράσινα σε μέγεθος large είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυρά που αναζητά προϊόν υψηλής ποιότητας. Με την εγγύηση της εταιρίας Vileda, αυτά τα γάντια προσφέρουν απόλυτη προστασία και άνεση κατά τη διάρκεια των καθημερινών εργασιών στο σπίτι. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στον καθαρισμό!
Τιμή 2,16 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού