• Νέο
  • Tergo χλωρίνη παχύρρευστη κλασική 4lt
  • Tergo χλωρίνη παχύρρευστη κλασική 4lt

Tergo χλωρίνη παχύρρευστη κλασική 4lt

51108
5202399414870
4,74 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Βοσινακη φρυγανια σιτου 250gr,

Η Βοσινάκη φρυγανιά σίτου 250gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας κάνει να αισθανθείτε τη γεύση και τη νοστιμιά του παραδοσιακού ψωμιού. Με φρέσκες πρώτες ύλες και παραδοσιακή συνταγή, αυτή η φρυγανιά θα σας μεταφέρει στις γεύσεις της παράδοσης. Απολαύστε την με έναν καφέ ή ένα τσάι και αφήστε τον εαυτό σας να ταξιδέψει σε γευστικές απολαύσεις.
Τιμή 1,94 €

MISS SANDY ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΑΝΤΛΙΑ 750ml - (COCONUT OLIVE OIL)

Το MISS SANDY ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΑΝΤΛΙΑ 750ml - (COCONUT OLIVE OIL) είναι ένα απαλό και ενυδατικό σαμπουάν που θα αφήσει τα μαλλιά σας λαμπερά και ανανεωμένα. Η μοναδική σύνθεσή του με καρύδα και ελαιόλαδο θα δώσει στα μαλλιά σας βαθιά θρέψη και ενυδάτωση, ενώ ταυτόχρονα θα τα καθαρίσει απαλά από τη βρωμιά και τα υπολείμματα. Απολαύστε την αίσθηση των απαλών και μαλακών μαλλιών κάθε φορά που χρησιμοποιείτε το MISS SANDY ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΑΝΤΛΙΑ 750ml - (COCONUT OLIVE OIL).
Τιμή 2,31 €

Κορυφαία προϊόντα

Croco crackers με ζαμπόν 100gr

Αλμυρά σνακ με γεύση μπέικον της εταιρείας Croco που αποτελούν ιδανικά συνοδευτικά για την μπύρα ή το κρασί σας.

Τιμή 0,51 €

Dermomed κρεμοσάπουνο αμύγδαλο 1lt

Υγρό κρεμοσάπουνο της Dermomed, σχεδιασμένο για τον καθαρισμό και την φροντίδα των χεριών, απομακρύνει τους καθημερινούς ρύπους και τυχόν δυσάρεστες μυρωδιές.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει ωραίο άρωμα.

Τιμή 1,92 €

Septona αυτοκόλλητα επιθέματα για κάλους 6τεμ

Τα επιθέματα, της εταιρείας Septona, είναι ιδανικά για την κάλυψη, την πρόληψη και την προστασία όλων των τύπων τραυμάτων. Είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά, απορροφητικά και δεν προκαλούν ερεθισμούς στο δέρμα, ενώ κρατάνε στεγνό το τραύμα.

Οι κάλοι των ποδιών αποτελούν μια φυσική αντίδραση της επιδερμίδας στην προσπάθειά της να προστατεύσει τα βαθύτερα και ευαίσθητα στρώματα του δέρματος από συνεχόμενη πίεση ή τριβή. Μπορεί να εμφανιστούν τόσο στο πέλμα, όσο και στα σημεία των αρθρώσεων και να κάνουν το περπάτημα αρκετά επώδυνο.

Υπάρχουν αρκετοί λόγοι που μπορεί να οδηγήσουν στην δημιουργία των κάλων όπως: η ορθοστασία, τα ακατάλληλα υποδήματα, οι κραδασμοί κατά το περπάτημα κλπ.

Τιμή 1,30 €

Bio shout υγρό καθαριστικό λεκέδων 500ml

Το Shout® περιέχει ένζυμα που διαλύουν τους λεκέδες πριν και κάτα τη διάρκεια της πλύσης. Δεν χρειάζεται τρίψιμο. Για λευκά και χρωματιστά που δεν ξεβάφουν. Απομακρύνει περισσότερους δύσκολους λεκέδες από την πρώτη φορά!

Τιμή 3,34 €