• LISTERINE 250ml - (TOTAL CARE 10 in 1)
  • LISTERINE 250ml - (TOTAL CARE 10 in 1)

LISTERINE 250ml - (TOTAL CARE 10 in 1)

49688
6003001015558
2,40 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΚΥΚΛΩΨ ΚΑΛΑΘΑΚΙ 0,39 lit ΜΠΛΕ - (3 τεμ.)

Μπλε καλαθάκια Κύκλωψ 0,39 lit, ιδανικά για την ταξινόμηση και την οργάνωση των αντικειμένων σας. Κομψός και λειτουργικός σχεδιασμός που θα αναβαθμίσει τον χώρο σας. Αποκτήστε τα τώρα και δώστε μια νέα πνοή στη διακόσμησή σας!
Τιμή 1,63 €

TRIDENT MAX SPLASH STRAWBERRY 22gr

Η απίστευτα φρουτώδης γεύση της φράουλας συνδυάζεται με την ανεπανάληπτη αναζωογονητική δροσιά του TRIDENT MAX SPLASH STRAWBERRY 22gr. Απολαύστε μια έκρηξη γεύσης και αναζωογόνησης κάθε φορά που δαγκώνετε ένα κομμάτι. Ανανεώστε την αναπνοή σας και αναζωογονήστε τις αισθήσεις σας με το TRIDENT MAX SPLASH STRAWBERRY 22gr. Απλά αδυνατίστε για να αποκτήσετε μια μοναδική εμπειρία γεύσης που δεν θα ξεχάσετε ποτέ.
Τιμή 0,97 €

Απλωστρα μπαλκονιου αλουμινιου 105x55cm

Η απόλυτη λύση για το μπαλκόνι σας! Το Απλώστρα μπαλκονιού αλουμινίου 105x55cm είναι ο ιδανικός σύντροφος για την καθημερινότητά σας. Με ανθεκτική κατασκευή και εύκολη τοποθέτηση, θα σας δώσει τη δυνατότητα να απλώνετε τα ρούχα σας με άνεση και ευκολία. Μην αφήνετε τον χώρο σας να περιορίζει την καθημερινότητά σας, επενδύστε στην πρακτικότητα και τη λειτουργικότητα με το Απλώστρα μπαλκονιού αλουμινίου 105x55cm! Αποκτήστε το τώρα και απολαύσ
Τιμή 16,50 €

Κορυφαία προϊόντα

Knorr πουρές snack pot μπέικον & κρεμμύδι 51gr

Γρήγορο και χορταστικό σνακ. Χρειάζεστε μόνο ζεστό νερό και ένα πιρούνι για να απολαύσετε λαχταριστό πουρέ με μπέικον και κρεμμύδι μέσα σε μόνο 5'.

Όταν ψάχνετε ένα γρήγορο και χορταστικό snack, ένα από τα Snack Pots της Knorr είναι η ιδανική λύση. Έτοιμο εύκολα και γρήγορα, χρειάζεστε μόνο ζεστό νερό και ένα πιρούνι για να απολαύσετε λαχταριστή μακαρονάδα μέσα σε μόνο 5'! Μπορείτε να το απολαύσετε στο σπίτι, το γραφείο, τη σχολή, το ταξίδι ή όπου και εάν βρίσκεστε.

Τιμή 1,40 €

Galaxy κρέμα βαλσάμικου με σύκο 250ml

Κρέμα βαλσάμικου της εταιρείας Galaxy, η οποία παρασκευάζεται από βαλσάμικο ξίδι στο οποίο έχουν προστεθεί βιομηχανικά σάκχαρα με σκοπό το τελικό μίγμα να έχει πιο γλυκιά γεύση. Είναι κατάλληλη για χρήση σε πράσινες σαλάτες, ιδιαίτερα σε όσες περιέχουν αλλαντικά ή λιπαρά τυριά, αλλά και για να δημιουργήσετε dressing. Βοηθάει στην καλή διατήρηση της υγείας του δέρματος, στη ρύθμιση του σακχάρου στο αίμα, προάγει την υγιή πέψη και συμβάλει στη ρύθμιση της χοληστερόλης. Καλό θα είναι να αποθηκεύεται σε δροσερό και σκοτεινό μέρος για να διατηρείται σε καλή κατάσταση.

Τιμή 2,24 €

Endless σακούλες τροφίμων μεσαίες 50τεμ

Οι διαφανείς σακούλες τροφίμων μεγάλες μεγέθους της εταιρείας Endless σε διάσταση 28x36cm, διατηρούν τα τρόφιμα και κρατούν τις μυρωδιές μακρυά. Προϊόν κατάλληλο για επαφή με τρόφιμα. Πρακτικές και υγιεινές σακούλες τροφίμων για εξοικονόμηση χώρου στο ψυγείο, στην κατάψυξη, στην κουζίνα.

Τιμή 1,13 €