• Pedigree dentastix 4τεμ 154gr large
  • Pedigree dentastix 4τεμ 154gr large

Pedigree dentastix 4τεμ 154gr large

Τα Pedigree Dentastix είναι ιδανικά για μεγάλους σκύλους και βοηθούν στη φροντίδα των δοντιών τους. Με μοναδική σύνθεση που βοηθά στον έλεγχο της πλάκας και της πέτρας, τα Dentastix είναι μια νόστιμη λύση που κάνει το σκύλο σας να αισθάνεται ευχαριστημένος και ταυτόχρονα προστατευμένος. Αποκτήστε τα τώρα και δώστε στον τετράποδο φίλο σας ένα λαμπερό χαμόγελο!
34485
5998749144503
2,73 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΠΗΡΟΥΝΙ ΓΛΥΚΟΥ professional (17041)

Το πηρούνι γλυκού professional (17041) είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε επαγγελματία ζαχαροπλάστη. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και το εργονομικό σχεδιασμό, αυτό το πηρούνι θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε τα πιο λεπτομερή και εντυπωσιακά γλυκά. Μην χάσετε την ευκαιρία να απογειώσετε τις δημιουργίες σας με αυτό το εξαιρετικό εργαλείο!
Τιμή 0,43 €

Tns καλαθι απλυτων πλαστικο 38lt λευκο 32-800-1847

Το καλάθι απλυτων πλαστικό 38lt λευκό της εταιρίας Tns είναι η ιδανική λύση για την οργάνωση και την αποθήκευση των απλυτων σας. Με τη μεγάλη του χωρητικότητα 38 λίτρων, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για τα ρούχα σας, τα παιχνίδια των παιδιών σας, ή ακόμα και για την αποθήκευση των καθημερινών ειδών καθαριότητας. Η λευκή απόχρωση του το κάνει να ταιριάζει εύκολα σε κάθε χώρο, ενώ η ανθεκτική πλαστική κατασκευή του εξασφαλίζει μακροχρόνια ?
Τιμή 8,96 €

Κορυφαία προϊόντα

Melissa πέννες ριγέ 500gr

Οι Πέννες Ριγέ Melissa από τα πιο αγαπημένα σχήματα ζυμαρικών,παράγονται από εκλεκτά ελληνικά σιτάρια αποκτώντας αυθεντική γεύση.

Τιμή 1,16 €

Jannis μπάρα σουσαμιού χωρίς ζάχαρη 40gr

Η Jannis μπάρα σουσαμιού 40gr είναι το ιδανικό σνακ για όλες τις ώρες της ημέρας. Με την απίστευτη γεύση του σουσαμιού και την απουσία ζάχαρης, σας προσφέρει μια υγιεινή επιλογή που δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε. Απολαύστε την κάθε στιγμή της ημέρας και απογειώστε την ενέργειά σας με τη Jannis μπάρα σουσαμιού 40gr!
Τιμή 0,75 €

Renkli μωρομάντηλα με καπάκι εφέ κρέμας 120τεμ

Τα Renkli μωρομάντηλα με καπάκι εφέ κρέμας 120τεμ είναι ο απόλυτος σύμμαχος κάθε γονιού! Με τη μοναδική τους σύνθεση και την προσεγμένη σχεδίασή τους, προσφέρουν την ιδανική λύση για την αλλαγή του μωρού σας. Ξεχάστε τις ανησυχίες και απολαύστε την ευκολία και την άνεση που προσφέρουν τα Renkli μωρομάντηλα! Αποκτήστε τα τώρα και δώστε στο μωράκι σας τη φροντίδα που του αξίζει.
Τιμή 0,90 €