• ΒΙΟΛΑΝΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ BREAKFAST 180gr.
  • ΒΙΟΛΑΝΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ BREAKFAST 180gr.

ΒΙΟΛΑΝΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ BREAKFAST 180gr. - (ΜΠΑΝΑΝΑ & ΜΑΥΡΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ)

49584
5200100947952
1,41 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Old spice deo spray 150ml restart

Η απίστευτη φρεσκάδα του Old Spice deo spray 150ml restart θα σας κατακλύσει με τη μοναδική του μυρωδιά. Αφήστε το άρωμα να σας ανανεώσει και να σας δώσει αυτοπεποίθηση όλη μέρα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα σας κάνει να ξεχωρίζετε!
Τιμή 3,72 €

Tulip καραμελα crystal 1kg menta

Η Tulip καραμέλα Crystal 1kg με γεύση μέντα είναι η τέλεια επιλογή για να γλυκάνετε την καθημερινότητά σας. Με την αναζωογονητική γεύση της μέντας και την κρυστάλλινη υφή της, αυτή η καραμέλα θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να απολαύσετε κάθε στιγμή. Αποκτήστε τη δική σας συσκευασία τώρα και απολαύστε τη μοναδική γεύση της Tulip καραμέλας Crystal με μέντα!
Τιμή 5,86 €

Κορυφαία προϊόντα

Agros χυμός πορτοκάλι 250ml

Χυμός νέκταρ πορτοκάλι AGROS που παράγεται από την Ένωση Αγροτών Συνεταίρων Αργολίδας (Ε.Α.Σ.Α). Ανακινήστε καλά πριν από τη χρήση. Μετά το άνοιγμα διατηρείται στο ψυγείο μέχρι 3 ημέρες.

Τιμή 0,41 €

Arion food φασόλια γίγαντες 500gr

Τα φασόλια γίγαντες 500gr της Arion food είναι η ιδανική επιλογή για να προσθέσετε στη διατροφή σας. Με υψηλής ποιότητας συστατικά και φρέσκο ​​γεύση, αυτά τα φασόλια θα σας ενθουσιάσουν. Απολαύστε τα σε σαλάτες, σούπες ή ως παρελκόμενο σε κυρίως πιάτα. Μη χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το νόστιμο προϊόν από την Arion food!
Τιμή 2,63 €

Fini ζελεδάκια κλέφτες τούβλων 90gr

Τα FINI ΖΑΧΑΡΩΤΑ BRICK LADRILLOS 90GR ΕΛ είναι η τέλεια επιλογή για όσους αγαπούν τις γλυκές απολαύσεις. Με την πλούσια γεύση τους και την τραγανή υφή τους, θα σας κάνουν να ξεχάσετε τα πάντα και να απολαύσετε κάθε τεμάχιο. Αποκτήστε τα τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη γλυκιά απόλαυση!
Τιμή 0,84 €

Ariel υγρές κάψουλες all in 1 pods regular 2x55τεμ

Οι κάψουλες Ariel All in 1 Pods Regular 2x55τεμ είναι η ιδανική επιλογή για καθαρά ρούχα που λάμπουν. Με την αξεπέραστη τεχνολογία της Ariel, τα ρούχα σας θα είναι πεντακάθαρα και μυρωδάτα με ελάχιστη προσπάθεια. Απλά ρίξτε μια κάψουλα στον πλυντήριο και αφήστε τη μαγεία της Ariel να κάνει τη δουλειά της. Αποκτήστε τις κάψουλες Ariel All in 1 Pods Regular τώρα και απολαύστε άψογα αποτελέσματα κάθε φορά.
Τιμή 32,21 €