• Skip υγρό απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων talc soft 28μεζ 1,4lt
  • Skip υγρό απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων talc soft 28μεζ 1,4lt

Skip υγρό απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων talc soft 28μεζ 1,4lt

41941
8720181426223
6,45 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Καρτα πλαστικ/νη 2 οψεων 10τεμ ''σεντονια'' 10x11ycm

Ανανεωμένος σχεδιασμός και πρακτική χρήση είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά αυτών των καρτών πλαστικοποίησης 2 οψεων. Με διαστάσεις 10x11 εκατοστά, αυτές οι κάρτες είναι ιδανικές για κάθε είδους χρήση. Αποκτήστε τώρα τις δικές σας, γιατί η ποιότητα και η λειτουργικότητα δεν πρέπει να συμβιβάζονται! Αποκτήστε τις καρτες πλαστικοποίησης σας τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας!
Τιμή 2,71 €

Κορυφαία προϊόντα

Αυτοκόλλητο κρεμαστράκι γάντζος μεγάλος λευκός 2τεμ

Κρεμαστράκια τα οποία αποτελούν κατάλληλη επιλογή για να τα χρησιμοποιήσετε στην κουζίνα σας για να κρεμάσετε πετσέτες, εργαλεία μαγειρικής και οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο στο οποίο θέλετε να έχετε άμεση πρόσβαση. Επίσης μπορούν να βρουν εφαρμογή και σε άλλους χώρους του σπιτιού σας, όπως στο μπάνιο για να τοποθετείτε προϊόντα για την προσωπική σας περιποίηση. Διαθέτουν αυτοκόλλητη ταινία ώστε η τοποθέτηση να γίνεται εύκολα και γρήγορα και χωρίς να ανοίγετε τρύπες. Η κόλλα είναι πολύ ισχυρή, παρέχοντας σας μέγιστη σταθερότητα. Σε περίπτωση που χρειαστεί να τα ξεκολλήσετε, αυτό μπορεί να γίνει πολύ εύκολα χωρίς να αφήσουν σημάδια στην επιφάνεια.

Τιμή 1,65 €

Granforte relevi block λεκάνης άρωμα λουλουδιών 33ml

Η λεκάνης άρωμα λουλουδιών 33ml της εταιρίας Granforte είναι ένα προϊόν που θα σας μεταφέρει σε έναν κόσμο γεμάτο από φρεσκάδα και αισθησιασμό. Αφήστε το άρωμα των λουλουδιών να σας περιποιηθεί και να δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα ηρεμίας και χαλάρωσης στο χώρο σας. Με το Granforte relevi block λεκάνης άρωμα λουλουδιών 33ml, κάθε στιγμή στο μπάνιο σας θα γίνει μια ευχάριστη εμπειρία που θα σας κάνει να αισθάνεστε ξεχωριστοί.
Τιμή 0,38 €

Πασχαλινές χαρτοπετσέτες 33x33cm decor 20τεμ

Δημιουργήστε μια ατμόσφαιρα γιορτής με τις όμορφες Πασχαλινές χαρτοπετσέτες 33x33cm decor 20τεμ! Με μοναδικά σχέδια και ζωηρά χρώματα, αυτές οι χαρτοπετσέτες θα δώσουν έναν λαμπερό αέρα στο τραπέζι σας. Ιδανικές για το πασχαλινό γεύμα σας ή για ένα πάρτι με φίλους και οικογένεια. Μην χάσετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε μια αξέχαστη εμπειρία για τους αγαπημένους σας!
Τιμή 1,21 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού