• ΤΡΑΠΕΖΟΜΑΝΤΗΛΟ ΑΛΕΚΙΑΣΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ (140x140cm)
  • ΤΡΑΠΕΖΟΜΑΝΤΗΛΟ ΑΛΕΚΙΑΣΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ (140x140cm)

ΤΡΑΠΕΖΟΜΑΝΤΗΛΟ ΑΛΕΚΙΑΣΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ (140x140cm)

Ανανεωτικό, πολυτελές, μοναδικό, με έντονα χρώματα και εντυπωσιακό σχέδιο. Απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε τραπέζι, προσφέρει άριστη ποιότητα και αντοχή. Ιδανικό για να διακοσμήσετε τον χώρο σας με στυλ και κομψότητα. Αποκτήστε το τώρα και ξεχωρίστε!
41171
5203642111836
4,45 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

NIVEA AFTER SHAVE PROTECT CARE 100ml - (2 ΣΕ 1)

Η NIVEA AFTER SHAVE PROTECT CARE 100ml (2 ΣΕ 1) είναι η ιδανική επιλογή για τον σύγχρονο άνδρα που θέλει την απόλυτη προστασία μετά το ξύρισμα. Η μοναδική φόρμουλα της NIVEA προστατεύει και ενυδατώνει την επιδερμίδα σας, προσφέροντας άνεση και αίσθηση ανανέωσης. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την απαλότητα και τη φρεσκάδα που προσφέρει στο δέρμα σας.
Τιμή 8,04 €

Old spice stick 50ml restart

Το Old Spice Stick 50ml Restart είναι ένα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα στον κλάδο του ηλεκτρονικού εμπορίου. Με τη μοναδική του φόρμουλα που προσφέρει μακράς διαρκείας προστασία από την ιδρώτα και τη μυρωδιά, το Old Spice Stick Restart είναι η ιδανική επιλογή για κάθε άνδρα που επιθυμεί να αισθάνεται φρέσκος και αυτοπεποίθητος όλη μέρα. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη αίσθηση ευεξίας και φρεσκάδας που σας προσφέρει το Old Spice Stick Restart!
Τιμή 3,72 €

ROSHEN WAFERS SANDWICH ΤΡΑΓΑΝΗ ΓΚΟΦΡΕΤΑ 142gr. - (ΒΑΝΙΛΙΑ)

Η τραγανή γκοφρέτα ROSHEN WAFERS SANDWICH σε γεύση βανίλιας είναι η τέλεια επιλογή για ένα γλυκό σνακ που θα σας καταπλήξει. Με την τραγανή υφή της γκοφρέτας και την εκλεπτυσμένη γεύση της βανίλιας, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε σε αυτό το απολαυστικό γλυκό. Αποκτήστε τώρα τη δική σας συσκευασία 142gr και απολαύστε την κάθε στιγμή της ημέρας.
Τιμή 1,38 €

Κορυφαία προϊόντα

Timotei σαμπουάν με χαμομήλι 400ml

Το Timotei σαμπουάν με χαμομήλι 400ml είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά και υγιή μαλλιά. Η μοναδική του φόρμουλα με χαμομήλι θα χαρίσει αίσθηση φρεσκάδας και ενυδάτωσης στα μαλλιά σας, ενώ η ευχάριστη μυρωδιά του θα σας κερδίσει αμέσως. Αποκτήστε το Timotei σαμπουάν σήμερα και απολαύστε τα πιο απαλά και λαμπερά μαλλιά που είχατε ποτέ!
Τιμή 2,98 €

Riva cafe ζάχαρη λευκή σε sticks 400x4gr

Η λευκή ζάχαρη Riva Café σε sticks 400x4gr είναι η τέλεια προσθήκη στον καφέ σας. Με την απαλή της γεύση και την ευκολία που προσφέρει η συσκευασία σε sticks, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε σε αυτήν την πολυτέλεια. Απολαύστε την κάθε στιγμή της ημέρας σας με τη ζαχαρωτή γλυκύτητα της Riva Café.
Τιμή 7,99 €

Amita χυμός με βύσσινο 250ml

Φρουτοποτό από συμπυκνωμένο πολτό βύσσινου. Πλούσιος σε βιταμίνες και με υπέροχη γεύση. Οι χυμοί Amita δεν περιέχουν συντηρητικά και πριν τους ανοίξετε μπορείτε να τους αφήνετε εκτός ψυγείου χωρίς τον κίνδυνο αλλοιώσεων, χάρη στην παστερίωση τους και στις χάρτινες συσκευασίες TetraBrik Aseptic

Χωρίς συντηρητικά.

Τιμή 0,81 €

Vir μαλακτικό ρούχων magnetic 925ml

Το Vir μαλακτικό ρούχων magnetic 925ml της εταιρίας Vir είναι η ιδανική επιλογή για να προστατεύετε τα ρούχα σας και να τα κρατάτε απαλά και μυρωδάτα. Η μοναδική του φόρμουλα με μαγνητικές ιδιότητες εξασφαλίζει άριστα αποτελέσματα στο πλύσιμο, ενώ παράλληλα προσθέτει μια αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί. Αποκτήστε το Vir μαλακτικό ρούχων magnetic 925ml τώρα και απολαύστε την απαλότητα και τη φρεσκάδα που αξίζετε!
Τιμή 2,13 €