• ΑΡΩΜ. ΝΤΟΥΛΑΠΑΣ ΦΑΚΕΛΟΣ 4ΤΕΜ ΛΕΒΑΝΤΑ
  • ΑΡΩΜ. ΝΤΟΥΛΑΠΑΣ ΦΑΚΕΛΟΣ 4ΤΕΜ ΛΕΒΑΝΤΑ

ΑΡΩΜ. ΝΤΟΥΛΑΠΑΣ ΦΑΚΕΛΟΣ 4ΤΕΜ ΛΕΒΑΝΤΑ

48709
5202290005047
0,80 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Μαλαματίνα ρετσίνα 500ml

Η Μαλαματινα ρετσίνα 500ml είναι ένα εξαιρετικό κρασί που συνδυάζει την παράδοση με την ποιότητα. Με την μοναδική του γεύση και το άρωμά του, σας ταξιδεύει στην ελληνική γη και σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία γευστικής απόλαυσης. Αποκτήστε τη Μαλαματινα ρετσίνα 500ml φιάλη και απολαύστε την σε κάθε ευκαιρία.
Τιμή 1,79 €

SYOSS ΣΑΜΠΟΥΑΝ 440ML PURE FRESH

Το SYOSS ΣΑΜΠΟΥΑΝ 440ML PURE FRESH είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά και υγιή μαλλιά. Η μοναδική του φόρμουλα προσφέρει ενυδάτωση και φρεσκάδα στα μαλλιά σας, ενώ παράλληλα τα καθαρίζει απαλά. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τα αποτελέσματα που πάντα ονειρευόσασταν!
Τιμή 3,21 €

ΠΕΤΣΕΤΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ (45x65cm) - (ΡΙΓΕ)

Η πετσέτα κουζίνας (45x65cm) με ρίγες είναι ο απαραίτητος σύντροφος στην κουζίνα σας! Με τη μοναδική της ποιότητα και ανθεκτικότητα, θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε την κουζίνα σας καθαρή και τακτοποιημένη. Οι ζωηροί ρίγες της προσθέτουν ένα ανανεωτικό στυλ στον χώρο σας, ενώ η μαλακή υφή της θα σας κάνει να τη λατρέψετε αμέσως. Μην αφήνετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτήν την υπέροχη πετσέτα να σας ξεφύγει - αγοράστε τώρα και αναβαθμίστε τ?
Τιμή 0,64 €

Κορυφαία προϊόντα

Sanitas wavy σφουγγαράκια κουζίνας 4τεμ

Τα Sanitas wavy σφουγγαράκια κουζίνας 4τεμ είναι το απόλυτο απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε νοικοκυριό. Με τη μοναδική τους κυματιστή υφή, αυτά τα σφουγγαράκια εξασφαλίζουν αποτελεσματικό καθαρισμό και απορρόφηση των υγρών, κάνοντας την κουζίνα σας λαμπερή και αψεγάδιαστη. Μην αφήνετε τις λεκέδες να σας ενοχλούν πια - επενδύστε στα Sanitas wavy σφουγγαράκια κουζίνας και απολαύστε έναν καθαρό και οργανωμένο χώρο μαγειρέματος.
Τιμή 2,56 €

Primo gusto σάλτσα pesto genovese 190gr

Αυθεντική, κλασική συνταγή με αρωματικό βασιλικό και κουκουνάρι που δίνει στα Primo Gusto ζυμαρικά σας μια ιδιαίτερη, φίνα γεύση.

Χρησιμοποιείστε τη σάλτσα απευθείας στα ζυμαρικά χωρίς να τη ζεστάνετε.

Ιδανική και για pizza.

Τιμή 3,57 €

Παπουτσάνης natura κρεμοσάπουνο ανταλλακτικό aegean breeze 750ml

Το Papoutsanis natura κρεμοσάπουνο ανταλλακτικό aegean breeze 750ml είναι ένα προϊόν που θα σας μεταφέρει στις ακτές του Αιγαίου με το φρέσκο άρωμα που αφήνει στο δέρμα σας. Η πλούσια σύνθεσή του θα αφήσει το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο, ενώ η ανταλλακτική συσκευασία των 750ml θα σας προσφέρει μακράς διαρκείας χρήση. Αποκτήστε το Papoutsanis natura κρεμοσάπουνο και απολαύστε μια εμπειρία καθαριότητας και φρεσκάδας που δεν θα ξεχάσετε!
Τιμή 1,77 €

Rio mare τόνος σε σάλτσα με φασόλια 2x160gr

Τόνος Rio Mare με επιλεγμένα λαχανικα σε συνδυασμό με μια εξαιρετική σάλτσα ντομάτας. Η γεμάτη γεύση των φασολιών ενισχύεται από τον συνδυασμό με τόνο για να σας προσφέρει ένα σκεύασμα πλούσιο σε γεύση.

Τιμή 5,44 €