• ΓΙΩΤΗΣ ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ 200gr.
  • ΓΙΩΤΗΣ ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ 200gr.

ΓΙΩΤΗΣ ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ 200gr.

49347
5201002000011
1,32 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΦΑΙΔΩΝ ΒΟΥΤΗΜΑΤΑ 350gr. - (ΣΠΙΤΙΚΟ)

Το ΦΑΙΔΩΝ ΒΟΥΤΗΜΑΤΑ 350gr. - (ΣΠΙΤΙΚΟ) είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε μια νόστιμη γεύση στο σπίτι. Με φρέσκα υλικά και ποιότητα που ξεχωρίζει, αυτό το προϊόν θα σας κερδίσει αμέσως. Απολαύστε το μόνοι σας ή μοιραστείτε το με την οικογένειά σας για μια απόλαυση που θα σας μείνει αξέχαστη.
Τιμή 2,99 €
Proderm ενυδατικη κρεμα 200ml Proderm - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Proderm ενυδατικη κρεμα 200ml

Η Proderm ενυδατική κρέμα 200ml είναι το μυστικό για απαλό, λαμπερό και υγιές δέρμα. Με ειδικά σχεδιασμένη φόρμουλα που ενυδατώνει βαθιά την επιδερμίδα σας, αφήνοντάς την απαλή και αναζωογονημένη. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε την αίσθηση της πολυτέλειας κάθε μέρα.
Κανονική τιμή 5,19 € Τιμή 4,18 €
  • -1,01 €
  • -1,01 €

ΠΟΤΗΡΙ ΚΡΑΣΙΟΥ ΜΑΥΡΟ 255ml - (GC-42)

Ανανεωτικό ποτήρι κρασιού με μαύρο χρώμα και χωρητικότητα 255ml. Ιδανικό για να απολαύσετε το αγαπημένο σας κρασί με στυλ και κομψότητα. Κάντε την εμπειρία του ποτού σας ακόμα πιο ευχάριστη με αυτό το κομψό ποτήρι κρασιού. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την συλλογή σας με ποιοτικά ποτήρια κρασιού.
Τιμή 3,50 €

Εξεταστικο ρολο non-woven 20gr, 58cm x 50m ροζ

Ανανεωτικό, ανθεκτικό και πρακτικό, το εξεταστικό ρολό non-woven 20gr σε ροζ χρώμα είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε εξέταση. Με μήκος 50 μέτρα και πλάτος 58 εκατοστά, προσφέρει άνεση και ευκολία στη χρήση. Απαραίτητο για κάθε εργασία, το ροζ χρώμα του προσθέτει μια διακριτική νότα θηλυκότητας. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει - επενδύστε στο εξεταστικό ρολό non-woven και κάντε τη διαφορά στις εξετάσεις σας!
Τιμή 4,26 €

Σκευος στρογγυλο σαλατας pet 1000ml 50τεμ μαυρο ft-120

Ανανεώστε την τραπεζαρία σας με το σκεύος σαλάτας που προσφέρει στυλ και λειτουργικότητα. Με χωρητικότητα 1000ml και σχεδιασμό σε μαύρο χρώμα, το σκεύος αυτό είναι ιδανικό για κάθε τραπέζι. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία φαγητού σας!
Τιμή 5,30 €

Κορυφαία προϊόντα

Agrifreda σιρόπι παγωτού καραμέλα 1kg

AGRIFREDA ΣΙΡΟΠΙ ΠΑΓΩΤΟΥ 1kg - (ΚΑΡΑΜΕΛΑ) είναι η απόλυτη απόλαυση για τους λάτρεις του παγωτού. Με την γλυκιά γεύση της καραμέλας, αυτό το σιρόπι θα σας ταξιδέψει σε μια γεύση που θα σας κάνει να θέλετε να την απολαύσετε ξανά και ξανά. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία!
Τιμή 3,83 €

Arion food κάσιους ψημένα ανάλατα 200gr

Τα Arion food κάσιους ψημένα ανάλατα 200gr είναι ο ιδανικός συνοδός για κάθε στιγμή της ημέρας. Με την απίστευτη γεύση και την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της Arion food, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα ενθουσιαστείτε με κάθε μπουκιά. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας κάνει να τα ξαναπροτιμήσετε ξανά και ξανά.
Τιμή 5,01 €

Χιών αλάτι ψιλό 500gr

Συσκευασία μαγειρικού αλατιού 500γρ. (με έκπτωση 20%) που περιέχει θαλασσινό αλάτι σε ομοιόμορφους κρυσταλλικούς κόκκους, απολύτως καθαρό, φυσικά λευκό, ιωδιούχο χωρίς πρόσθετα ροής.

Τιμή 0,57 €

Fini ζελεδάκια sour little mix 90gr

Η Fini 90gr, lttle mix είναι ένα προϊόν που θα σας ενθουσιάσει με τη μοναδική του γεύση και ποικιλία. Απολαύστε τη γευστική εμπειρία που σας προσφέρει η Fini και ανακαλύψτε τη χαρά του γλυκού σε κάθε δαγκωμό. Αγοράστε τώρα το Fini 90gr, lttle mix και αφήστε τις αισθήσεις σας να ταξιδέψουν!

Τιμή 0,84 €