• TAFT HAIR SPRAY 250ml - (No 4) (VOLUME GREEN)
  • TAFT HAIR SPRAY 250ml - (No 4) (VOLUME GREEN)

TAFT HAIR SPRAY 250ml - (No 4) (VOLUME GREEN)

49336
4015000935531
4,32 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

NIVEA ROLL ON 50ml WOMEN FOR BLACK & WHITE INVISIBLE ORIGINAL 48h

Το NIVEA ROLL ON 50ml WOMEN FOR BLACK & WHITE INVISIBLE ORIGINAL 48h είναι ένα απαραίτητο προϊόν για κάθε γυναίκα που θέλει να διατηρεί το δέρμα της φρέσκο και απαλό για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η μοναδική φόρμουλα του προϊόντος προσφέρει 48ωρη προστασία ενάντια στον ιδρώτα και το άσχημο άρωμα, ενώ παράλληλα προστατεύει τα ρούχα από τις λεκέδες. Αποκτήστε το NIVEA ROLL ON τώρα και απολαύστε μια αίσθηση φρεσκάδας και προστασίας όλη μέρα!
Τιμή 2,56 €

WASH & GO SHAMPOO 360ml - (FORTYFING) (1+1 ΔΩPO)

Το WASH & GO SHAMPOO 360ml - (FORTYFING) (1+1 ΔΩΡΟ) είναι το ιδανικό προϊόν για λαμπερά και υγιή μαλλιά. Η μοναδική του φόρμουλα ενισχύει την τρίχα από τη ρίζα έως τις άκρες, προσφέροντας απαλότητα και λάμψη. Ξεχάστε τα άλλα σαμπουάν και δοκιμάστε το WASH & GO για εντυπωσιακά αποτελέσματα με μόνο ένα πλύσιμο. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε τη φυσική ομορφιά των μαλλιών σας!
Τιμή 4,75 €

ΚΕΡΙ Τ50 luxe

Το ΚΕΡΙ Τ50 luxe είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα δώσει έναν άριστο φινιρισμένο χαρακτήρα στον χώρο σας. Με την αρωματική του σύνθεση θα δημιουργήσετε μια ατμόσφαιρα άνεσης και ζεστασιάς, που θα κάνει τους φίλους και την οικογένειά σας να αισθάνονται ευπρόσδεκτους. Αποκτήστε το ΚΕΡΙ Τ50 luxe σήμερα και αναβαθμίστε τον χώρο σας με ένα απλό και κομψό τρόπο.
Τιμή 1,43 €

Κορυφαία προϊόντα

Primo gusto σάλτσα pesto genovese 190gr

Αυθεντική, κλασική συνταγή με αρωματικό βασιλικό και κουκουνάρι που δίνει στα Primo Gusto ζυμαρικά σας μια ιδιαίτερη, φίνα γεύση.

Χρησιμοποιείστε τη σάλτσα απευθείας στα ζυμαρικά χωρίς να τη ζεστάνετε.

Ιδανική και για pizza.

Τιμή 3,57 €

Αλθέα αλάτι 400gr

Θαλασσινό αλάτι της εταιρείας Αλθέα σε συσκευασία 400 γραμμαρίων. Η συγκομιδή του γίνεται από την εξάτμιση θαλασσινού νερού και είναι σχετικά πιο χοντρό από το επιτραπέζιο αλάτι. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι περιέχει (ανάλογα με τη θάλασσα από την οποία προέρχεται) και διαφορετικά μέταλλα όπως ψευδάργυρο, σίδηρο κάλιο κ.λπ. Αυτή η περιεκτικότητα οδηγεί και στη διαφορετική και χαρακτηριστική γεύση που έχει το θαλασσινό αλάτι.

Τιμή 0,65 €

Tesori συμπυκνωμένο μαλλακτικό japanese 760ml

Το Tesori συμπυκνωμένο μαλλακτικό japanese 760ml είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά και μεταξένια μαλλιά. Η μοναδική του φόρμουλα είναι ειδικά σχεδιασμένη για να προσφέρει βαθιά θρέψη και ενυδάτωση, ενώ παράλληλα προστατεύει τα μαλλιά από τη θερμότητα και τη φθορά. Αφήνει τα μαλλιά απαλά, λεία και ευκολοχτένιστα, με μια μοναδική μυρωδιά που θα σας σαγηνεύσει. Αποκτήστε το Tesori συμπυκνωμένο μαλλακτικό japanese 760ml τώρα και απογειώστε την εμφάνισή ?
Τιμή 3,00 €

Μάννα φαρίνα 500gr

Η φαρίνα Μάννα είναι φτιαγμένη με μεράκι, γούστο και οικογενειακή φροντίδα από εκλεκτά δημητριακά της ευλογημένης Μακεδονικής γης. Δεν περιέχει συντηρητικά και βελτιωτικά και είναι ιδανικό για κέικ, μηλόπιτα, παντεσπάνι, πάστα φλώρα, πίτσες, λουκουμάδες.

Τιμή 1,02 €