• Zewa deluxe χαρτί υγείας γιασεμί 8τεμ
  • Zewa deluxe χαρτί υγείας γιασεμί 8τεμ
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςZewa

Zewa deluxe χαρτί υγείας γιασεμί 8τεμ

Tο τρίφυλλο Zewa Deluxe είναι απαλό κι ανθεκτικό στη χρήση με άρωμα γιασεμί και βιοδιασπώμενο ρολό Aqua Tube. Φέρει ανάγλυφα το λογότυπο της Zewa.

3010
9011111035783
4,59 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Το χαρτί υγείας 3φυλλο 8 τεμάχια αναφέρεται σε μια συσκευασία που περιλαμβάνει 8 ρολλά χαρτιού υγείας, κάθε ένα με τρία φύλλα. Αυτό σημαίνει ότι κάθε ρολλό περιέχει τρεις στρώσεις χαρτιού, και η συσκευασία περιέχει συνολικά 8 ρολλά.

Το χαρτί υγείας 3φυλλο προσφέρει αξιοπρεπή απορροφητικότητα και άνεση κατά τη χρήση. Είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση και καλύπτει τις ανάγκες πολλών χρηστών.

Πριν την αγορά, μπορεί να είναι χρήσιμο να ελέγξετε την ποιότητα του χαρτιού υγείας, την απαλότητα, την απορροφητικότητα και τις διαστάσεις των ρολλών που περιλαμβάνονται στη συσκευασία. Επίσης, να λάβετε υπόψη τις ανάγκες σας και τις προτιμήσεις σας για να επιλέξετε το κατάλληλο χαρτί υγείας που ταιριάζει στις απαιτήσεις σας.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Zebra maliva χαρτί υγείας alpine 3φυλλο 8τεμ

Το χαρτί υγείας 3φυλλο 8 τεμάχια αναφέρεται σε μια συσκευασία που περιλαμβάνει 8 ρολλά χαρτιού υγείας, κάθε ένα με τρία φύλλα. Αυτό σημαίνει ότι κάθε ρολλό περιέχει τρεις στρώσεις χαρτιού, και η συσκευασία περιέχει συνολικά 8 ρολλά.

Τιμή 2,26 €

Smile χαρτί υγείας 2φυλλο 10τεμ

Το χαρτί υγείας 2φυλλο 10 τεμάχια αναφέρεται σε μια συσκευασία που περιλαμβάνει 10 ρολλά χαρτιού υγείας, κάθε ένα με δύο φύλλα. Αυτό σημαίνει ότι κάθε ρολλό περιέχει δύο στρώσεις χαρτιού, και η συσκευασία περιέχει συνολικά 10 ρολλά.

Τιμή 2,56 €

Maxi χαρτί υγείας 2φυλλο 40x125gr

Μαλακό και απορροφητικό

Υδατοδιαλυτό, από 100% φυσική χαρτόμαζα

Φύλλα ανά ρολό: 319 διπλά φύλλα

Μικτό Βάρος: 125gr /ρολό

Μήκος: 35m /ρολό

Ύψος: 9,8cm

Τιμή 15,23 €

Κορυφαία προϊόντα

Λάβδας καραμέλες jelly pops 350gr

Οι Λάβδας καραμέλες jelly pops 350gr είναι η τέλεια επιλογή για να γευτείτε τη γλυκιά απόλαυση σε κάθε δάκτυλο. Με μια μοναδική συνταγή που συνδυάζει τη γεύση της τζελέ με την εκρηκτική γεύση των καραμελών, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να θέλετε να το δοκιμάσετε ξανά και ξανά. Αποκτήστε τις Λάβδας καραμέλες jelly pops 350gr τώρα και απολαύστε τη μοναδική γεύση τους!
Τιμή 4,26 €

Pedigree schmackos sticks multi mix 36gr

Συμπληρωματική τροφή με τρυφερές λιχουδιές σε γεύσεις μοσχάρι, αρνάκι & πουλερικά για σκύλους άνω των 4 μηνών.

Τιμή 1,39 €

Αναγνώστου χώμα φυτόχωμα compost A

Το φυτόχωμα compost A της εταιρίας Αναγνώστου είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε στα φυτά σας τη θρεπτική ώθηση που χρειάζονται. Με την προσεκτική σύνθεσή του, το φυτόχωμα αυτό εξασφαλίζει υγιείς ρίζες, πλούσια ανθοφορία και εντυπωσιακή ανάπτυξη. Αφήστε το φυτόχωμα compost A της Αναγνώστου να φροντίσει τα φυτά σας και θα απολαύσετε τα εκπληκτικά αποτελέσματα στον κήπο σας.
Τιμή 1,71 €

Zebra χαρτί υγείας λευκό 4φυλλο 10τεμ

Το Zebra χαρτί υγείας λευκό 4φυλλο προσφέρει απαλή αίσθηση και αποτελεσματική απορρόφηση. Η συσκευασία περιέχει 10 τεμάχια, κάθε ένα από τα οποία είναι ποιοτικά και αξιόπιστα. Ιδανικό για την καθημερινή χρήση στο μπάνιο ή στην τουαλέτα.

Τιμή 3,70 €

Luna ετικέτες τιμών αυτοκόλλητες λευκές ρολό 10x500τεμ 656716

Οι Luna ετικέτες τιμών αυτοκόλλητες λευκές ρολό 10x500τεμ 656716 είναι το τέλειο προϊόν για κάθε κατάστημα. Με την υψηλή ποιότητα και την ευκολία στη χρήση τους, αυτές οι ετικέτες θα κάνουν τη ζωή σας ευκολότερη. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε τις Luna ετικέτες τιμών και να βελτιώσετε την παρουσίασή σας στο κατάστημα σας!
Τιμή 3,71 €