• Gillette ξυραφάκια sensor 3 cool 5τεμ
  • Gillette ξυραφάκια sensor 3 cool 5τεμ
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςGillette

Gillette ξυραφάκια sensor 3 cool 5τεμ

49329
7702018495344
5,68 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Gillette ξυραφάκια με σταθερή κεφαλή 5τεμ

Τα GILLETTE 5 ΞYΡΑΦΑΚΙΑ BLUE ΣΤΑΘΕΡΟ είναι η τέλεια επιλογή για κάθε άντρα που θέλει ένα κομψό και απροβλημάτιστο look. Με τις πέντε λεπίδες που προσφέρουν απαλή ξύριση και το σταθερό λαβής για άνετο κράτημα, αυτά τα ξυραφάκια θα σας βοηθήσουν να δείχνετε πάντα περιποιημένοι και εντυπωσιακοί. Αποκτήστε τα τώρα και αναδείξτε τον πραγματικό εαυτό σας!
Τιμή 1,92 €

Old spice after shave wolfthorn 100ml

Το Old Spice after shave Wolfthorn 100ml είναι ένα από τα πιο δυνατά αρώματα που έχετε δοκιμάσει ποτέ. Με μια μόνο εφαρμογή, θα νιώσετε αμέσως την ενέργεια και τη δύναμη ενός αληθινού λύκου. Η μοναδική φόρμουλα του δεν αφήνει λιπαρότητα και απορροφάται γρήγορα, χαρίζοντάς σας μια αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί όλη μέρα. Αποκτήστε το Old Spice after shave Wolfthorn 100ml σήμερα και αναδείξτε την ανδρική σας προσωπικότητα με ένα μόνο άγγιγμα.
Τιμή 14,91 €

Gillette ανταλλακτικές λεπίδες fusion5 power 4τεμ

Τα Gillette Fusion5 Power ανταλλακτικά ξυραφάκια είναι η τέλεια επιλογή για το απόλυτα λείο ξύρισμα. Με την πρωτοποριακή τεχνολογία τους, εξασφαλίζουν άνετο και αποτελεσματικό ξύρισμα, ενώ παράλληλα προσφέρουν μακρά διάρκεια και υψηλή ποιότητα. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία ξυρίσματος με τα Gillette Fusion5 Power ανταλλακτικά.
Τιμή 16,59 €

Bic ξυραφάκια με μονή λεπίδα 5τεμ

Αυθεντικό και απλό. Το ξυραφάκι μίας χρήσης για άντρες BIC 1, χάρη στον έξυπνο και απλό σχεδιασμό της σταθερής κεφαλής με μονή λεπίδα εξακολουθεί να προσφέρει τέλειο ξύρισμα. Η λεπίδα από ανοξείδωτο ατσάλι έχει επικάλυψη χρωμίου για να αντέχει στον χρόνο. Η λευκή λαβή είναι εύκολη στη χρήση. Απλά, BIC.

Τιμή 1,10 €

Κορυφαία προϊόντα

Το μαννα παξιμαδια λαδιου mini 400gr,

Το μαννα παξιμαδια λαδιου mini 400gr από την εταιρία Το Μάννα είναι το τέλειο σνακ για κάθε στιγμή της ημέρας. Με την απαλή γεύση του λαδιού και την τραγανή υφή του παξιμαδιού, σίγουρα θα σας κερδίσει. Απολαύστε το μόνοι σας ή μοιραστείτε το με αγαπημένα πρόσωπα. Αγοράστε τώρα το μαννα παξιμαδια λαδιου mini 400gr και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 3,85 €

Babycare μωρομάντηλα calming 2x20τεμ

Μωρομάντηλα, των οποίων η σύνθεση περιέχει αγνό νερό (πάνω από 96% της φόρμουλας), φυτικά εκχυλίσματα βαμβακιού και οργανικής λεβάντας. Φροντίζουν το δέρμα του μωρού, ενώ προσφέρουν μια μοναδικά χαλαρωτική αίσθηση. Επιπλέον, καθαρίζουν απαλά και βοηθούν στην προστασία από τυχόν ερεθισμούς και συγκάματα του ευαίσθητου βρεφικού δέρματος.

Οι χρήστες που τα έχουν αγοράσει τα ξεχωρίζουν κυρίως γιατί είναι απαλά και καθαρίζουν αποτελεσματικά.

Τιμή 1,36 €

Galaxy κρέμα βαλσάμικου με σύκο 250ml

Κρέμα βαλσάμικου της εταιρείας Galaxy, η οποία παρασκευάζεται από βαλσάμικο ξίδι στο οποίο έχουν προστεθεί βιομηχανικά σάκχαρα με σκοπό το τελικό μίγμα να έχει πιο γλυκιά γεύση. Είναι κατάλληλη για χρήση σε πράσινες σαλάτες, ιδιαίτερα σε όσες περιέχουν αλλαντικά ή λιπαρά τυριά, αλλά και για να δημιουργήσετε dressing. Βοηθάει στην καλή διατήρηση της υγείας του δέρματος, στη ρύθμιση του σακχάρου στο αίμα, προάγει την υγιή πέψη και συμβάλει στη ρύθμιση της χοληστερόλης. Καλό θα είναι να αποθηκεύεται σε δροσερό και σκοτεινό μέρος για να διατηρείται σε καλή κατάσταση.

Τιμή 2,24 €

Pantene σαμπουάν defined curls για τέλειες μπούκλες 360ml

Το σαμπουάν Pantene Pro-V Τέλειες Μπούκλες καθαρίζει απαλά τα μαλλιά, χαρίζοντας τους ενεργά συστατικά περιποίησης Pro-V. Δημιουργεί καλοσχηματισμένες μπούκλες και ελέγχει το φριζάρισμα.

Τιμή 3,58 €

Pez blister ανταλλακτικό fruit mix 100x8,5gr

Το Pez blister ανταλλακτικό fruit mix 100x8,5gr είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε τη γεύση των αγαπημένων σας φρούτων σε μια πρακτική συσκευασία. Με την ανανεωμένη συνταγή της Pez, αυτό το ανταλλακτικό θα σας κερδίσει με την εκλεπτυσμένη γεύση και την απαράμιλλη ποιότητά του. Απολαύστε το Pez blister ανταλλακτικό fruit mix 100x8,5gr και ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία γεύσης που προσφέρει στους λάτρεις των γλυκών!
Τιμή 13,06 €