• Ratchet & Clank (Hits) PS4
  • Ratchet & Clank (Hits) PS4
  • Ratchet & Clank (Hits) PS4
  • Ratchet & Clank (Hits) PS4
  • Ratchet & Clank (Hits) PS4
  • Ratchet & Clank (Hits) PS4
  • Ratchet & Clank (Hits) PS4
  • Ratchet & Clank (Hits) PS4
  • Ratchet & Clank (Hits) PS4
  • Ratchet & Clank (Hits) PS4
  • Ratchet & Clank (Hits) PS4
  • Ratchet & Clank (Hits) PS4

Ratchet & Clank (Hits) PS4

Έτσι γεννιούνται οι θρύλοι στο PlayStation κι εσείς θα το δείτε από πρώτο χέρι με έναν ολοκαίνουργιο φανταστικό τρόπο. Λίγο μετά την επερχόμενη ταινία κινουμένων σχεδίων, ξαναζήστε την ξεκαρδιστική ιστορία όπου ο τριχωτός μηχανικός Ratchet της φυλής Lombax γίνεται φίλος με το ανυπάκουο ρομπότ σκοπιάς Clank. Φορέστε τη διαστημική σας στολή και ετοιμαστείτε γι' αυτήν την επανασχεδιασμένη, συναρπαστική περιπέτεια με νέα παιχνίδια, αρχηγούς και επίπεδα που δεν υπήρχαν στον πρώτο τίτλο του PlayStation. Σώστε το γαλαξία με ακόμα περισσότερα όπλα και gadget στο ήδη πρωτότυπο οπλοστάσιο της σειράς και απολαύστε εκπληκτικά πλάνα από την ίδια την ταινία καθώς και εκθαμβωτικά γραφικά που αξιοποιούν στο έπακρο τις απίστευτες δυνατότητες του PS4.

49312
711719426370
15,99 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

TRATA ΜΟΣΧΟΧΤΑΠΟΔΟ ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ 100γρ

Αποκτήστε το TRATA ΜΟΣΧΟΧΤΑΠΟΔΟ ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ 100γρ και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας καθηλώσει. Αφεθείτε στην απόλυτη απόλαυση και ανακαλύψτε τη γαστρονομική ευχαρίστηση με κάθε δάγκωμα. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το μοναδικό προϊόν και να αναβαθμίσετε την γευστική σας εμπειρία. Αγοράστε τώρα!
Τιμή 2,70 €

Ζωγραφος μαρμελαδα με στεβια 330gr, ροδακινο

Η μαρμελάδα Ζωγράφος με στέβια 330gr, ροδάκινο, είναι ένα προϊόν που θα σας μαγέψει με την απίστευτη γεύση της. Απολαύστε την πλούσια γεύση του ροδακινού σε συνδυασμό με τη γλυκύτητα της στέβιας, χωρίς να προσθέτετε περιττές θερμίδες στη διατροφή σας. Αποκτήστε τη μαρμελάδα Ζωγράφος τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 3,21 €

Κυκλωψ φαρασι γαλβανιζε στενο

Η Κυκλωπα φαρασι γαλβανιζε στενο είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που προσφέρει μεγάλη αντοχή και ανθεκτικότητα. Με τον μοναδικό του σχεδιασμό και την προσεγμένη κατασκευή του, το Κυκλωπα φαρασι γαλβανιζε στενο είναι ιδανικό για κάθε χρήση. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση της ασφάλειας και της ποιότητας στον χώρο σας!
Τιμή 3,08 €

ΒΙΟΛΑΝΤΑ ΜΠΑΡΕΣ ΒΡΩΜΗΣ 200gr. (10x20gr.) - (ΜΑΥΡΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ)

Απολαύστε τις απολαυστικές ΒΙΟΛΑΝΤΑ ΜΠΑΡΕΣ ΒΡΩΜΗΣ σε μαύρη σοκολάτα! Με 10 μικρές μπάρες των 20gr. η κάθε μία, αυτό το προϊόν θα σας κατακτήσει με την γεύση και την ποιότητά του. Απολαύστε το ως σνακ μεταξύ γευμάτων ή ως γλυκό κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αγοράστε τώρα και ζήστε μια γευστική εμπειρία!
Τιμή 2,61 €

ΠΟΔΟΜΑΚΤΡΟ - (40x60cm) (LONDON)

Το ΠΟΔΟΜΑΚΤΡΟ (40x60cm) (LONDON) είναι ένα μοναδικό προϊόν που θα δώσει ένα μοντέρνο και στυλάτο ύφος στον χώρο σας. Με τον εντυπωσιακό σχεδιασμό του και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, το ΠΟΔΟΜΑΚΤΡΟ θα κλέψει τις εντυπώσεις και θα αναβαθμίσει τη διακόσμηση του χώρου σας. Αποκτήστε το τώρα και δώστε νέα ζωή στον χώρο σας!
Τιμή 3,02 €

Κορυφαία προϊόντα

Bodycare σερβιέτα ελαφριάς ακράτειας super 40τεμ

Οι σερβιέτες ελαφριάς ακράτειας είναι υγιεινοί υγροαπορροφητικοί υγιεινοί ενδιάμεσοι δίσκοι που σχεδιάστηκαν για να αντιμετωπίσουν την ακράτεια ούρων και τις μικρές απώλειες ούρων που μπορεί να συμβούν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αυτοί οι δίσκοι διαθέτουν ειδικές υποαλλεργικές και ανθεκτικές επιφάνειες που παραμένουν ξηρές και αναζωογονημένες ακόμα και μετά από αναπνοή.

Τιμή 4,82 €

Anatoli σκόρδο γκρανούλε 60gr

Αποκτήστε τη μοναδική γεύση και αρωματική εμπειρία του Anatoli σκόρδο γκρανούλε 60gr. Ανανεώστε τις γεύσεις σας και απογειώστε τα φαγητά σας με αυτό το προϊόν υψηλής ποιότητας από την εταιρία Anatoli. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια νέα διάσταση στη μαγειρική σας.
Τιμή 2,63 €

Σκούπα στενή ίσια

Σκούπα καθαρισμού η οποία είναι ένα πολύ χρήσιμο είδος για τον καθαρισμό του χώρου, αφού η χρήση ηλεκτρικής σκούπας δεν είναι πάντα πρακτική ή εφικτή. Πολλές ηλεκτρικές σκούπες δεν μπορούν να απορροφήσουν γυαλιά κάτι που με την συμβατική σκούπα μπορεί να επιτευχθεί. Επίσης, η σκούπα είναι πολύ χρήσιμη για να πλύνετε το μπαλκόνι και να απομακρύνετε τα νερά. Καλό είναι ανά τακτά χρονικά διαστήματα πλένετε τη σκούπα ώστε να επιτυγχάνεται η μέγιστη υγιεινή στον επόμενο καθαρισμό.

Τιμή 0,79 €

Κούλα αλεύρι 5kg

Το αλεύρι σιταριού της εταιρείας Κούλα, παράγεται από μαλακό σιτάρι και έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες και γλουτένη, με αποτέλεσμα η ζύμη να μην έχει τόση ελαστικότητα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μεγάλη ποικιλία αρτοσκευασμάτων και συνταγών ζαχαροπλαστικής όπως ψωμί, πίτσα, κουλουράκια, κέικ, τάρτες και οτιδήποτε άλλο επιθυμείτε.

Τιμή 5,76 €