• ΚΥΚΝΟΣ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ 425gr.
  • ΚΥΚΝΟΣ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ 425gr.

ΚΥΚΝΟΣ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ 425gr. - (ΕΛΙΕΣ ΚΑΛΑΜΩΝ)

Η κυκνός σάλτσα ντομάτας 425gr. με ελιές Καλαμών είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας! Με φρέσκια γεύση ντομάτας και την πλούσια γεύση των ελιών Καλαμών, αυτή η σάλτσα θα κάνει κάθε γεύμα σας μοναδικό. Απολαύστε την σε πάστα, πίτσα, ζυμαρικά ή ακόμα και σαν dip για τα τσιπς σας. Αποκτήστε την τώρα και ανακαλύψτε τη γεύση της πραγματικής Ιταλίας!
40562
5201066100702
3,53 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Σιδερωστρα classic 110x33x90cm gimi

Η σιδερωστρα classic 110x33x90cm της εταιρίας Gimi είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε νοικοκυρά που αναζητά ποιότητα και απόδοση στο σιδέρωμα. Με τις διαστάσεις της να την κάνουν εύκολη στη χρήση και την αποθήκευση, αλλά ταυτόχρονα επαρκώς ευρύχωρη για να μπορείτε να σιδερώνετε με άνεση, αυτή η σιδερωστρα ξεχωρίζει για την ανθεκτικότητά της και την αξιοπιστία της στον χρόνο. Μη διστάσετε, αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο
Τιμή 29,97 €

NOXZEMA ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΟ SPRAY 150ml - (PILOT)

Το NOXZEMA ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΟ SPRAY 150ml - (PILOT) είναι το ιδανικό προϊόν για όσους αναζητούν αποτελεσματική προστασία κατά της κακοσμίας. Με τη μοναδική του φόρμουλα, προσφέρει μακράς διάρκειας φρεσκάδα και αποτρέπει την εμφάνιση ανεπιθύμητων οσμών. Απλά ψεκάστε το spray και απολαύστε την αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας όλη μέρα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αυτοπεποίθηση που σας προσφέρει!
Τιμή 2,60 €

Papoutsanis karavaki σαμπουαν 600ml τονωση & ενυδατωση αντλια

Το Papoutsanis karavaki σαμπουάν 600ml είναι η ιδανική επιλογή για την τόνωση και ενυδάτωση των μαλλιών σας. Με την ειδική αντλία της εταιρίας Παπουτσάνης, μπορείτε να απολαύσετε την ευκολία και την αποτελεσματικότητα στη χρήση του προϊόντος. Αφήστε τα μαλλιά σας λαμπερά και υγιή με το Papoutsanis karavaki σαμπουάν 600ml! Αποκτήστε το τώρα και απογειώστε την εμπειρία σας στο πλύσιμο των μαλλιών!
Τιμή 2,60 €

Κορυφαία προϊόντα

Dettol απολυμαντικό επιφανειών surface cleanser atlantic fresh 440ml

Το DETTOL SPRAY MULTI ACTION CLEANER ATLANTIC FRESH 440ml είναι η ιδανική λύση για την καθαριότητα του σπιτιού σας. Με μια μοναδική σύνθεση που προσφέρει απολύτως αποτελεσματική καθαριότητα και ευχάριστο άρωμα, το προϊόν αυτό θα σας ενθουσιάσει. Αποκτήστε το τώρα και αφήστε το σπίτι σας να λάμπει κάθε μέρα!
Τιμή 1,86 €

Barista ποτήρι χάρτινο double wall 12οz-14oz 25τεμ

Το Barista ποτήρι χάρτινο double wall 12οz-14oz 25τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε λάτρη του καφέ. Με την ποιότητα και την αντοχή του χάρτινου double wall design, αυτά τα ποτήρια είναι ο τέλειος σύντροφος για τον καθημερινό σας καφέ. Μην αφήνετε την ευκαιρία να πάει χαμένη, αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε τον καφέ σας με στυλ και άνεση.
Τιμή 1,76 €

Evergreen ζάχαρη καρύδας βιολογικό 250gr

Η ζάχαρη καρύδας της εταιρείας Evergreen Organics σε κρυσταλλική μορφή, προέρχεται από τα άνθη του φοινικόδεντρου, έχει καφέ χρώμα που μοιάζει με την ακατέργαστη ζάχαρη, αλλά οι κόκκοι της είναι συνήθως μικρότεροι σε μέγεθος. Έχει απαλή καραμελωμένη γεύση, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην ίδια ποσότητα με τη ζάχαρη. Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε μέταλλα, όπως κάλιο, χαλκό και ψευδάργυρο. Πρόκειται για προϊόν πιστοποιημένης βιολογικής καλλιέργειας, όπου δεν έχει γίνει η χρήση φυτοφαρμάκων και χημικών λιπασμάτων κατά την καλλιέργειά τους.

Τιμή 2,67 €

Nestle μπάρες δημητριακών fitness με σοκολάτα και μπανάνα 6x23,5gr

Οι Nestle μπάρες δημητριακών fitness σοκολάτα και μπανάνα 6x23,5gr είναι η ιδανική λύση για ένα γρήγορο και υγιεινό σνακ! Η γλυκιά σοκολάτα συνδυάζεται με τη φρουτώδη γεύση της μπανάνας, προσφέροντας μια γευστική εμπειρία που θα σας κερδίσει. Απολαύστε τις Nestle μπάρες δημητριακών fitness σοκολάτα και μπανάνα οπουδήποτε και οποτεδήποτε, για ένα γευστικό σνακ γεμάτο ενέργεια!

Τιμή 3,55 €

Milka σοκολάτα τριπλή καραμέλα 90gr

Η Milka σοκολάτα τριπλή καραμέλα 90gr είναι μια απολαυστική επιλογή για τους λάτρεις της γλυκιάς γεύσης. Με την τριπλή γεύση καραμέλας, αυτή η σοκολάτα θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και ικανοποίηση. Απολαύστε την μόνοι σας ή μοιραστείτε την με αγαπημένα πρόσωπα. Αγοράστε τώρα τη Milka σοκολάτα τριπλή καραμέλα 90gr και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης!
Τιμή 1,11 €