• ΠΟΔΙΑ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΕΩΣ 80x130CM (100TEM.)
  • ΠΟΔΙΑ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΕΩΣ 80x130CM (100TEM.)

ΠΟΔΙΑ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΕΩΣ 80x130CM (100TEM.)

48983
5213000741476
5,56 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΠΟΤΗΡΙ ΧΑΡΤΙΝΟ COFFEE TIME (4οz) - (50τεμ.)

Ανακαλύψτε την τέλεια συντροφιά για τον πρωινό σας καφέ με τα ποτήρια χαρτίνα Coffee Time! Κομψά, λειτουργικά και πρακτικά, αυτά τα ποτήρια θα σας προσφέρουν μια απόλαυση σε κάθε γουλιά. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε τον καφέ σας με στυλ και άνεση. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας ρουτίνα!
Τιμή 0,76 €

LILIA BLACK ΚΡΕΜΟΣΑΠΟΥΝΟ ΑΝΤΛΙΑ 550ml - (ΑΛΟΗ)

Η LILIA BLACK ΚΡΕΜΟΣΑΠΟΥΝΟ ΑΝΤΛΙΑ 550ml - (ΑΛΟΗ) είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε μια αίσθηση πολυτέλειας και φρεσκάδας καθημερινά. Η σύνθεσή του με αλόη ενυδατώνει βαθιά το δέρμα σας, ενώ η αντλία του κάνει τη χρήση του προϊόντος εξαιρετικά εύκολη και βολική. Αφήστε το LILIA BLACK ΚΡΕΜΟΣΑΠΟΥΝΟ ΑΝΤΛΙΑ να σας συνοδεύει καθημερινά και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία φρεσκάδας και ευεξίας.
Τιμή 1,47 €

ROSHEN KONAFETTO ΠΟΥΡΑΚΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ 1kg - (BIANCO)

Ανακαλύψτε τη γεύση του καλύτερου σοκολατένιου πουράκια ROSHEN KONAFETTO, γεμισμένα με πλούσια σοκολάτα και επικάλυψη σοκολάτας. Με τον απαλό και γλυκό συνδυασμό γεύσεων, αυτά τα πουράκια θα σας κάνουν να νιώσετε σαν να λιώνετε στην απόλαυση. Μην αφήνετε την ευκαιρία να περάσει, αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε ένα γλυκό ταξίδι γεύσεων!
Τιμή 8,70 €

Μπρετας ελιες καλαμων 5lt ροδελα

Οι Μπρετας ελιές καλαμών 5lt ροδέλα είναι η τέλεια επιλογή για όσους αγαπούν τη γεύση των παραδοσιακών ελιών. Με τη μοναδική τους γεύση και πλούσια υφή, αυτές οι ελιές θα σας ταξιδέψουν στην Μεσογειακή κουζίνα. Απολαύστε τις σε σαλάτες, ως ορεκτικό ή ακόμα και σαν συνοδευτικό σε πιάτα με κρέας. Αγοράστε τώρα τις Μπρετας ελιές καλαμών 5lt ροδέλα και απολαύστε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία!
Τιμή 28,32 €

Κορυφαία προϊόντα

Παπαδοπούλου Mascot μπισκότα με σοκολάτα & φράουλα 2x200gr

Τα μπισκότα Mascot γεμίζουν τους μικρούς μας φίλους με κέφι, απόλαυση και ενέργεια και τους παρασύρουν σε έναν κόσμο διασκέδασης, ψυχαγωγίας και άθλησης. Περιέχουν απολαυστική κρέμα με γεύση φράουλας και σοκολάτας.

Τιμή 2,80 €

Ristora ζαχαρίνη light 60τεμ

Η ζαχαρίνη "Ristora Light" 60 τεμάχια πιθανόταν να είναι ένα είδος τεχνητού γλυκαντικού που παράγεται από την εταιρεία Ristora. Η ζαχαρίνη είναι ένα γνωστό τεχνητό γλυκαντικό που χρησιμοποιείται για να προσδώσει γλυκό γεύση σε τρόφιμα και ποτά χωρίς να περιέχει θερμίδες.

Τιμή 1,34 €

Always maxi night σερβιέτες profresh 9τεμ

Η σερβιέτα Always Maxi Night σας χαρίζει αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας. Προσφέρει προστασία από διαρροές και οσμές, χάρη στο προσεγμένο σχήμα της (φαρδιά στο κέντρο και ακόμη φαρδύτερη στα άκρα) και το υλικό της που εξουδετερώνει τις οσμές.

Τιμή 2,09 €

Primo gusto σάλτσα pesto genovese 190gr

Αυθεντική, κλασική συνταγή με αρωματικό βασιλικό και κουκουνάρι που δίνει στα Primo Gusto ζυμαρικά σας μια ιδιαίτερη, φίνα γεύση.

Χρησιμοποιείστε τη σάλτσα απευθείας στα ζυμαρικά χωρίς να τη ζεστάνετε.

Ιδανική και για pizza.

Τιμή 3,57 €

Vileda universal γάντια οικιακής χρήσης πλαστικά ροζ small

Τα Vileda universal γάντια οικιακής χρήσης πλαστικά ροζ small είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε νοικοκυρά. Με την απίστευτη ποιότητα κατασκευής της εταιρίας Vileda, αυτά τα γάντια θα σας βοηθήσουν να κάνετε τις καθημερινές σας εργασίες με άνεση και αποτελεσματικότητα. Μην αφήνετε καμία λεκέδα να σας εμποδίσει, αφού αυτά τα γάντια θα σας προστατέψουν από όλες τις βρωμιές και τους υγρούς καθαρισμούς. Αγοράστε τα τώρα και κάντε τη ζωή σας πιο εύκολη
Τιμή 1,53 €