• Ψυγειο πικ νικ 25lt  - 1
  • Ψυγειο πικ νικ 25lt  - 1

Ψυγειο πικ νικ 25lt

Το ψυγείο πικ νικ 25lt είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε εξόρμηση σας στη φύση. Με τη μεγάλη χωρητικότητά του, μπορείτε να διατηρήσετε τα τρόφιμα και τα ποτά σας φρέσκα και δροσερά για ώρες. Ελαφρύ, φορητό και εύκολο στη μεταφορά, αυτό το ψυγείο είναι ο απόλυτος σύμμαχος για κάθε εξόρμησή σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία πικ νικ!
28019
8008133007080
18,54 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Safe 4 all ιατρικά γάντια νιτριλίου μαύρα S/M/L 100τεμ

Τα ιατρικά γάντια νιτριλίου Safe 4All είναι η ιδανική επιλογή για όλους τους επαγγελματίες στον τομέα της υγείας. Με την αξιοπιστία και την ποιότητα τους, σας προσφέρουν την απόλυτη προστασία και ασφάλεια κατά τη διάρκεια της εργασίας σας. Η μαύρη απόχρωση τους τους δίνει μια μοντέρνα εμφάνιση, ενώ η ελαστική τους σύνθεση τα καθιστά άνετα για μακροχρόνια χρήση. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την άνεση και την προστασία που σας προσφέρου?
Τιμή 6,35 €

Miss sandy κρεμοσαπουνο αντλια 300ml

Ανανεωτικό και αρωματικό κρεμοσάπουνο Miss Sandy, με αντλία 300ml. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια απαλή και ενυδατωμένη επιδερμίδα κάθε μέρα. Η απόλυτη επιλογή για την καθημερινή σας περιποίηση!
Τιμή 0,96 €

Κορυφαία προϊόντα

Μιχάλη Γεωργιάδη ρετσίνα 1,5lt

Χρυσό χρώμα με αρώματα φρεσκάδας ρετσινιού και κίτρινων φρούτων , δροσερή οξύτητα με ελαφρύ σώμα και επίγευση μεγάλης διάρκειας. Σαββατιανό 80% – Ροδίτης 20%

Τιμή 3,80 €

Knorr snack pot asia κοτόπουλο 65gr

Το Knorr Snack Pot Asia Noodles Chicken είναι μια τέλεια λύση για ένα γρήγορο, απολαυστικό σνακ που θα σας ταξιδέψει!

Όταν ψάχνετε ένα γρήγορο και χορταστικό snack, ένα από τα Snack Pots της Knorr είναι η ιδανική λύση. Έτοιμο εύκολα και γρήγορα, χρειάζεστε μόνο ζεστό νερό και ένα πιρούνι για να απολαύσετε λαχταριστή μακαρονάδα μέσα σε μόνο 5'! Μπορείτε να το απολαύσετε στο σπίτι, το γραφείο, τη σχολή, το ταξίδι ή όπου και εάν βρίσκεστε.

Τιμή 1,40 €

Friskies σκυλοτροφή shapes μπισκότα 400gr

Tα FRISKIES Shapes μπορούν να προσφερθούν οποιαδήποτε ώρα της ημέρας ως λιχουδιά, ως ανταμοιβή ή ως ένα νόστιμο συμπλήρωμα του κυρίως γεύματος του σκύλου σας. • Με ινώδεις ουσίες που βοηθούν στη υποστήριξη της υγιούς πέψης. • Με Ωμέγα 3 & 6 λιπαρά οξέα που βοηθούν στη διατήρηση υγιούς δέρματος και λαμπερού τριχώματος. • Περιέχουν αντιοξειδωτικά που βοηθούν στην υποστήριξη της φυσικής αμυνας. • Με σίδηρο που βοηθά στην υποστήριξη της φυσικής ζωντάνιας. • Με ασβέστιο και βιταμίνη D για γερά δόντια και οστά. Tα FRISKIES Shapes μπορούν να προσφερθούν οποιαδήποτε ώρα της ημέρας ως λιχουδιά, ως ανταμοιβή ή ως ένα νόστιμο συμπλήρωμα του κυρίως γεύματος του σκύλου σας.

Τιμή 3,41 €