• ΠΟΤΗΡΙΑ ΧΑΡΤΙΝΑ 8oz D.W.
  • ΠΟΤΗΡΙΑ ΧΑΡΤΙΝΑ 8oz D.W.

ΠΟΤΗΡΙΑ ΧΑΡΤΙΝΑ 8oz D.W. 25ΤΜΧ ΜΑΥΡΟ

48957
5202054469634
1,26 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Θερμαντικό Στρώμα Spira Yellow Ματ 10 Κιλά

Ανανεωτικό Ύπνο σε Μόλις λίγα λεπτά! Το Θερμαντικό Στρώμα Spira Yellow Ματ 10 Κιλά θα σας προσφέρει την απόλυτη άνεση και χαλάρωση κάθε βράδυ. Με την τεχνολογία του θερμαντικού στρώματος, θα αισθανθείτε σαν να βρίσκεστε σε έναν παράδεισο ζεστασιάς και άνεσης. Αφήστε το σώμα σας να χαλαρώσει και να αναζωογονηθεί κάθε νύχτα με το Θερμαντικό Στρώμα Spira Yellow Ματ 10 Κιλά.
Τιμή 3,37 €

Ποτηροθηκη 2 θεσεων 50τεμ coffee roasters

Δείτε εδώ την καλύτερη ποτηροθήκη 2 θέσεων 50 τεμαχίων για τους λάτρεις του καφέ! Με την ποιότητα και την αξιοπιστία των coffee roasters, αυτή η ποτηροθήκη θα κάνει την καθημερινή σας εμπειρία απολαυστική και άνετη. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε τον καφέ σας με στυλ και πρακτικότητα!
Τιμή 2,41 €

Καδος πλαστικος με πενταλ 18lt γκρι 275-18l-3-bcol

Αναβαθμίστε την κουζίνα σας με τον καδο πλαστικό με πεντάλ 18lt σε γκρι χρώμα! Με μοντέρνο design και χωρητικότητα 18 λίτρων, αυτός ο κάδος είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε χώρο. Εξοπλισμένος με πεντάλ για εύκολο άνοιγμα, είναι άνετος και πρακτικός στη χρήση. Αποκτήστε τον σήμερα και κάντε την καθημερινότητά σας πιο εύκολη και οργανωμένη!
Τιμή 5,56 €

Κορυφαία προϊόντα

Dettol απολυμαντικό επιφανειών surface cleanser 500ml

Το Dettol surface cleanser απολυμαντικό επιφανειών 500ml της εταιρίας Dettol είναι η ιδανική επιλογή για καθαρισμό και απολύμανση των επιφανειών σας. Με ισχυρή φόρμουλα που εξουδετερώνει τα μικρόβια και τα βακτήρια, αφήνει τις επιφάνειες λαμπερές και καθαρές. Αποκτήστε το τώρα και δώστε στον χώρο σας την αίσθηση της απόλυτης καθαριότητας και υγιεινής.

Τιμή 1,77 €
Ava perle υγρό πιάτων με λεμόνι 900ml
Περιορισμένη προσφορά!

Ava perle υγρό πιάτων με λεμόνι 900ml

Το Ava perle υγρό πιάτων με λεμόνι 900ml είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά και καθαρά πιάτα. Η φρέσκια μυρωδιά του λεμονιού θα ανανεώσει την κουζίνα σας ενώ η ισχυρή σύνθεσή του θα απομακρύνει αποτελεσματικά τους λίπους και τις λεκέδες. Αποκτήστε το Ava perle υγρό πιάτων τώρα και απολαύστε καθαρά πιάτα κάθε μέρα!
Κανονική τιμή 2,24 € Τιμή 2,06 €
  • -0,18 €
  • -0,18 €

Σκεύος αλουμινίου νο533 100τεμ

Το σκεύος αλουμινίου νο533 100τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σύγχρονο νοικοκυριό. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας αλουμίνιο, το σκεύος αυτό είναι ανθεκτικό, ελαφρύ και εύκολο στη χρήση. Με τη μοναδική του σχεδίαση, προσφέρει μια στυλάτη εμφάνιση στην κουζίνα σας και εξυπηρετεί σε κάθε μαγειρική ανάγκη. Αποκτήστε το σκεύος αλουμινίου νο533 100τεμ τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα προϊόν που συνδυάζει ποιότητα, λειτουργ?
Τιμή 7,24 €

Bic ξυραφάκια με μονή λεπίδα 5τεμ

Τα Bic ξυραφάκια με μονή λεπίδα 5τεμ της εταιρίας Bic είναι η ιδανική επιλογή για ένα γρήγορο, εύκολο και αποτελεσματικό ξύρισμα. Η υψηλή ποιότητα και η αξιοπιστία της μάρκας Bic εγγυώνται ένα άνετο αποτέλεσμα κάθε φορά. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε ένα λείο και απαλό δέρμα κάθε μέρα!
Τιμή 0,96 €

Uncle ben's ρύζι parboiled 10' 500gr

Σπυρωτό & μακρύκοκκο ρύζι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως συνοδευτικό σε διάφορες συνταγές. Ταιριάζει ιδανικά με κρέας, ψάρι, κοτόπουλο και γαρίδες.

Χωρίς γλουτένη.

Κατάλληλο για χορτοφάγους.

Τιμή 3,69 €