• ZERO CANDIES ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ 32G ΚΕΡΑΣΙ COOL ACTION
  • ZERO CANDIES ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ 32G ΚΕΡΑΣΙ COOL ACTION

ZERO CANDIES ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ 32G ΚΕΡΑΣΙ COOL ACTION

Ανακαλύψτε την απόλαυση των ZERO CANDIES καραμέλων χωρίς ζάχαρη 32g με γεύση κεράσι Cool Action! Ένα απολαυστικό σνακ που θα σας ενθουσιάσει με την ανεπανάληπτη γεύση του. Απολαύστε τις καραμέλες μας και αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει με την απολαυστική γεύση τους!
40257
5201583089214
0,93 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΤΗΓΑΝΙ FEST PROFESSIONAL ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ (30cm)

Η ΤΗΓΑΝΙ FEST PROFESSIONAL ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ (30cm) είναι η ιδανική επιλογή για κάθε επαγγελματία σεφ και ερασιτέχνη μάγειρα. Με την αντικολλητική επίστρωση της, μπορείτε να μαγειρέψετε τα αγαπημένα σας φαγητά χωρίς να ανησυχείτε για το κολλημένο φαγητό. Η εξαιρετική ποιότητα κατασκευής της θα σας διασφαλίσει μακροχρόνια χρήση, ενώ ο εργονομικός σχεδιασμός της θα σας προσφέρει άνεση και ευκολία κατά τη χρήση. Αποκτήστε την τώρα και ανακαλύψτε την
Τιμή 19,40 €

TAFT GEL 150ml - POWER

Το TAFT GEL 150ml - POWER είναι το απόλυτο εργαλείο για να δώσεις στα μαλλιά σου το απαραίτητο boost που χρειάζονται. Με τη δύναμη του, το χτένισμα σου θα διαρκέσει όλη μέρα, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείς για αναδιαμόρφωση. Απλά εφάρμοσε το gel στα μαλλιά σου και είσαι έτοιμος να εντυπωσιάσεις με το look σου. Απόκτησε το TAFT GEL 150ml - POWER τώρα και αναδείξε το στυλ σου!
Τιμή 2,88 €

Ποτηρι χαρτινο coffee roasters single wall 12οz-14oz 50τεμ

Ανανεωτικά και αρωματικά χαρμάνια καφέ που θα σας ταξιδέψουν στον κόσμο της γεύσης. Απολαύστε τον καφέ σας με την τέλεια θερμοκρασία και απολαύστε κάθε σταγόνα με αυτά τα υπέροχα ποτηράκια χαρτινα coffee roasters. Η τέλεια επιλογή για κάθε λάτρη του καφέ!
Τιμή 1,69 €

Κορυφαία προϊόντα

Misko μακαρόνια για παστίτσιο No2 500gr

Είναι χονδρά µακαρόνια µε τρύπα στο εσωτερικό τους. Χρησιµοποιούνται κυρίως για το παραδοσιακό παστίτσιο. Υπάρχουν και πιο µοντέρνες συνταγές, όπως σε τάρτα, µε σάλτσα αντί για σπαγγέτι, ακόµη και σαν σαλάτα.

Τιμή 1,23 €

Φτερο ξεσκονισματος μαγνητικο

Το φτερό ξεσκονίσματος με μαγνητική ιδιότητα είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε νοικοκυρά που θέλει το σπίτι της να λάμπει. Με τη μοναδική του τεχνολογία, απομακρύνει αποτελεσματικά τη σκόνη από κάθε επιφάνεια, ενώ η μαγνητική έλξη του εξασφαλίζει ότι καμία σκόνη δεν θα μείνει πίσω. Αποκτήστε το τώρα και δώστε λάμψη στο σπίτι σας με έναν απλό και αποτελεσματικό τρόπο!
Τιμή 1,11 €

Κόφτης λαχανικών με προστασία κοπής

Ανακαλύψτε τον κόφτη λαχανικών με προστασία κοπής και απολαύστε εύκολη και γρήγορη προετοιμασία των φαγητών σας. Με ασφαλή μηχανισμό κοπής και εργονομική λαβή, αυτός ο κόφτης θα σας βοηθήσει να κόψετε τα λαχανικά σας με ακρίβεια και ευκολία. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέλειο εργαλείο κουζίνας που θα σας διευκολύνει στην καθημερινή σας μαγειρική!
Τιμή 3,66 €

Κύκλωψ πιγάλ τουαλέτας ορθογώνιο secret

Η τουαλέτα Κύκλωψ πιγάλ ορθογώνια secret είναι η τέλεια επιλογή για κάθε μπάνιο. Με το μοντέρνο και κομψό σχεδιασμό της, προσδίδει έναν αέρα πολυτέλειας και στυλ. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής της εγγυάται μακροχρόνια αντοχή και αξιοπιστία. Με τις προηγμένες τεχνολογίες που διαθέτει, η Κύκλωψ πιγάλ ορθογώνια secret θα σας προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία χρήσης. Αποκτήστε την τώρα και ανανεώστε το μπάνιο σας με στυλ και πρακτικότητα.
Τιμή 5,45 €

Toshiba μπαταρίες LR44 5τεμ

Η αλκαλική μπαταρία της Toshiba, είναι κατάλληλη για την τροφοδοσία μικρών φορητών ηλεκτρονικών συσκευών, όπως ρολόγια χειρός, κλειδιά αυτοκινήτων και άλλα πολλά. Οι αλκαλικές μπαταρίες κατασκευάζονται στα ίδια μεγέθη με τους άλλους τύπους, αλλά συνήθως παρέχουν μικρότερη χωρητικότητα και λιγότερο σταθερή τάση από τις ακριβότερες μπαταρίες silver oxide ή λιθίου.

Τιμή 2,78 €