• ΠΕΤΣΕΤΕΣ ΣΕΤ D.GREY 100% ΚΕΝΤΗΜΑ (3τεμ) 430gr.
  • ΠΕΤΣΕΤΕΣ ΣΕΤ D.GREY 100% ΚΕΝΤΗΜΑ (3τεμ) 430gr.

ΠΕΤΣΕΤΕΣ ΣΕΤ D.GREY 100% ΚΕΝΤΗΜΑ (3τεμ) 430gr.

Αποκτήστε τώρα το σετ πετσετών D.GREY 100% κεντήματος, με 3 τεμάχια και βάρος 430gr. Απολαύστε την υψηλή ποιότητα και την απαλότητα που προσφέρουν αυτές οι πετσέτες, και αναβαθμίστε το μπάνιο σας με στιλ και κομψότητα. Αγοράστε τώρα και απολαύστε την άνεση και την πολυτέλεια που σας προσφέρουν οι πετσέτες μας!
41081
5206952017706
11,88 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 4-10 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΝΟΥΝΟΥ ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΡΕΜΑ 7 ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ (ΜΠΑΝΑΝΑ/ΓΑΛΑ) 300gr -20Λ

Η ΝΟΥΝΟΥ ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΡΕΜΑ με 7 ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ (ΜΠΑΝΑΝΑ/ΓΑΛΑ) 300gr -20Λ είναι η ιδανική επιλογή για τους μικρούς μας φίλους! Με γεύση μπανάνας και γάλα, αυτή η κρέμα θα κάνει το πρωινό τους ακόμα πιο νόστιμο και θρεπτικό. Δοκιμάστε την τώρα και απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία!
Τιμή 6,60 €

Ευρηκα βρεφικο μαλακτικο 2lt

Το Ευρηκα βρεφικό μαλακτικό 2lt είναι η ιδανική επιλογή για να φροντίσετε τα ρούχα του μωρού σας. Με τη μοναδική του σύνθεση που προσφέρει απαλότητα και φρεσκάδα, τα ρούχα θα παραμείνουν απαλά και απορροφητικά. Η μακρά διάρκεια της μαλακτικής δράσης του θα σας ενθουσιάσει, ενώ η μεγάλη συσκευασία 2lt εξασφαλίζει οικονομία και βολικότητα. Αποκτήστε το Ευρηκα βρεφικό μαλακτικό 2lt σήμερα και αφήστε τα ρούχα του μωρού σας να αισθάνονται απα?
Τιμή 6,97 €

ΜΑΚΒΕΛ 400gr. - (ΣΠΑΓΓΕΤΙ Νο6) (ΧΑΜΗΛΟΥ ΓΛΥΚΑΙΜΙΚΟΥ ΔΕΙΚΤΗ)

Η ΜΑΚΒΕΛ 400gr. είναι η ιδανική επιλογή για τους λάτρεις της γεύσης και της ποιότητας. Το σπαγγέτι Νο6 με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη θα σας προσφέρει μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας καθηλώσει. Απολαύστε το με την οικογένεια και τους φίλους σας και ανακαλύψτε την απόλυτη γευστική απόλαυση.
Τιμή 1,14 €

SWIFFER ΑΝΤ/ΚΤΙΚΟ DUSTER 4 ΠΑΝΑΚΙΑ

Το Swiffer Αντικτίκικο Duster 4 Πανάκια είναι η ιδανική λύση για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με την εξαιρετική του ποιότητα και απόδοση, το Swiffer Duster σας επιτρέπει να αφαιρέσετε τη σκόνη και τις βρωμιές με ευκολία και γρήγορα. Μην αφήνετε τη βρωμιά να σας ενοχλεί πια - επενδύστε στο Swiffer Αντικτίκικο Duster και απολαύστε ένα καθαρό και φρέσκο περιβάλλον στο σπίτι σας!
Τιμή 3,69 €

Κορυφαία προϊόντα

Misko κριθαράκι χονδρό 500gr

Το πιο παραδοσιακό σχήμα κοντού ζυμαρικού, γνωστό από τις παραδοσιακές συνταγές της γιαγιάς. Έχει σχήμα σπόρου σιταριού και είναι πολύ γευστικό σε γιουβετσάκι, με αρνάκι και σε ραγού. Βέβαια, δεν αποκλείονται και πρωτότυπες συνταγές ..

Τιμή 1,16 €

Herbal essences σαμπουάν αργανέλαιο 400ml

Το Herbal Essences Pure Μαροκινό έλαιο argan είναι ένα σαμπουάν 90% φυσικής προέλευσης* με φυσικά συστατικά και ενεργά αντιοξειδωτικά, που βοηθά στον καθαρισμό και την προστασία των μαλλιών σας.

*καθαρισμένο νερό (purified water) και υλικά συστατικών φυσικής προέλευσης με περιορισμένη επεξεργασία.

Τιμή 3,47 €

Soft care υποσέντονο 60x90cm 15τεμ

Απορροφητικά υποσέντονα ακράτειας μιας χρήσης της εταιρίας Bournas Medicals, τα οποία προστατεύουν απο την υγρασία και τις δυσάρεστες οσμές προσφέροντας άνεση και υγιεινή. Παρέχουν προστασία για κλινοσκεπάσματα, καναπέδες, καρέκλες και οποιαδήποτε επιφάνεια μπορεί να λερωθεί. Είναι ιδανικά για περιπτώσεις ακράτειας, μετεγχειρητικές περιόδους και καταστάσεις όπου απαιτείται προστασία από ανεπιθύμητες διαρροές.

Τιμή 3,05 €

Παπαγεωργίου γλυκό κουταλιού ντολμά 450gr

Το γλυκό του κουταλιού ντολμά της εταιρείας Παπαγεωργίου είναι ιδανικό για να το καταναλώσετε μόνο του, με τον καφέ ή το πρωινό σας, με γιαούρτι ή παγωτό, ή να το χρησιμοποιήσετε για την παρασκευή ποικίλων γλυκισμάτων.

Τιμή 4,32 €

Mentos τσιχλοκαραμέλες χρωματιστές 37,5gr

Ανακαλύψτε την μοναδική γεύση και το χρώμα των Mentos τσιχλοκαραμέλων χρωματιστές 37,5gr της εταιρίας Mentos. Με μια μαστίχα, θα νιώσετε μια έκρηξη γεύσης που θα σας κάνει να θέλετε περισσότερο. Απολαύστε τη φρεσκάδα και την ποικιλία των χρωμάτων που θα φωτίσουν την ημέρα σας. Αγοράστε τώρα και απολαύστε μια γευστική εμπειρία που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα γύρω σας.
Τιμή 0,63 €