• RUGEN ΦΙΛΕΤΟ ΣΚΟΥΜΠΡΙ ΚΑΠΝΙΣΤΟ 190gr.
  • RUGEN ΦΙΛΕΤΟ ΣΚΟΥΜΠΡΙ ΚΑΠΝΙΣΤΟ 190gr.

RUGEN ΦΙΛΕΤΟ ΣΚΟΥΜΠΡΙ ΚΑΠΝΙΣΤΟ 190gr. - (ΣΕ ΣΠΟΡΕΛΑΙΟ)

47479
0639138717902
3,31 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Vellis σφουγγαριστρα επαγγελματικη με νημα λευκη 400gr,

Η Vellis σφουγγαρίστρα επαγγελματική με νήμα λευκή 400gr είναι η ιδανική επιλογή για κάθε επαγγελματία καθαρισμοών. Με υψηλή ποιότητα κατασκευής από την εταιρία Vellis, αυτή η σφουγγαρίστρα εξασφαλίζει άριστα αποτελέσματα καθαρισμοών χωρίς να αφήνει υπολείμματα. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε τον εξοπλισμό σας για επαγγελματικά αποτελέσματα!
Τιμή 3,32 €

Magic σφουγγαριστρα eco 1+1 δωρο e,11

Η Magic σφουγγαρίστρα eco 1+1 δώρο είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με την εκπληκτική της απόδοση, αφαιρεί εύκολα τους λεκέδες και τη βρωμιά από κάθε επιφάνεια. Αποτελεί μια οικολογική επιλογή, καθώς δεν απαιτεί χρήση χημικών καθαριστικών. Αποκτήστε τώρα τη Magic σφουγγαρίστρα eco 1+1 δώρο και απολαύστε ένα καθαρό και υγιές περιβάλλον στο σπίτι σας!
Τιμή 2,08 €

Κορυφαία προϊόντα

Παπαδοπούλου μπισκότα digestive με 35% λιγότερα λιπαρά 250gr

Τα υπέροχα μπισκότα που χρόνια τώρα αγαπάτε για την πλούσια και απολαυστική τους γεύση και θρεπτική αξία, παρασκευάζονται με αλεύρι ολικής άλεσης και είναι ιδανικό σνακ για όλες τις ώρες της ημέρας.

Τιμή 1,92 €

Ζαναέ σπιτική κοτόσουπα 200gr

Σούπα της εταιρίας Ζαναε, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Χορταστικό γεύμα για τους κρύους και μη μήνες του χρόνου.

Συσκευασία των 200γρ.

Τιμή 2,17 €

O.B. ταμπόν pro comfort mini 8τεμ

Τα O.B. ταμπόν pro comfort mini 8τεμ είναι τα ταμπόν που θα σας προσφέρουν άνεση και προστασία κάθε μέρα. Με την προηγμένη τεχνολογία τους, εξασφαλίζουν μέγιστη προστασία και άνεση, χωρίς να νιώθετε τίποτα. Αφήστε πίσω τις ανησυχίες και απολαύστε κάθε στιγμή της μέρας σας με τα O.B. ταμπόν pro comfort mini 8τεμ.
Τιμή 1,43 €

Every Day σερβιετάκια extra dry large 30τεμ

Ανατομικά σχεδιασμένα σερβιετάκια, 15% μεγαλύτερα σε μήκος και πλάτος, σε σχέση με τα σερβιετάκια EveryDay Normal. Με έξτρα στεγνό κάλυμμα και εκχύλισμα χαμομηλιού. Με πυρήνα από ίνες φυτικής προέλευσης και πιστοποίηση FSC™ (Κωδικός αδείας FSC™ C118785). Διαθέτουν διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100, για απουσία βλαβερών ουσιών.

Δερματολογικά ελεγμένα.

Τα προϊόντα EveryDay ακολουθούν υπεύθυνες περιβαλλοντικές πρακτικές.

Xαρτοκιβώτια 100% ανακυκλώσιμα και περιέχουν κατά 100% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Σακούλες συσκευασίας 100% ανακυκλώσιμες και περιέχουν κατά 30% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Προϊόντα που δεν δοκιμάζονται σε ζώα.

Τιμή 2,05 €