• Soft μαλακτικο 750ml argan oil  - 1
  • Soft μαλακτικο 750ml argan oil  - 1

Soft μαλακτικο 750ml argan oil

Αποκτήστε μεταξένια μαλλιά με το Soft μαλακτικό argan oil 750ml! Η μοναδική φόρμουλα με αργκάν προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και θρέψη στα μαλλιά σας, αφήνοντάς τα μαλακά, λαμπερά και εύκολα στο χτένισμα. Ανανεώστε την εμφάνισή σας και αποκτήστε υπέροχα μαλλιά με το Soft μαλακτικό argan oil 750ml!
32249
8003640033065
1,36 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κυκλωψ καδος αιωρουμενος 10 lt

Ο Κυκλωψ κάδος αιωρούμενος 10lt είναι η ιδανική λύση για την αποθήκευση των απορριμμάτων σας με άνεση και στυλ. Με την πρωτοποριακή του σχεδίαση και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, ο Κυκλωψ κάδος αιωρούμενος 10lt δεν αποτελεί μόνο ένα απλό αξεσουάρ, αλλά ένα αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητάς σας. Αποκτήστε τον σήμερα και αναβαθμίστε τον χώρο σας με ένα μόνο κλικ!
Τιμή 4,26 €

Pellto lov oat μπαρα 50gr, ταχινι, μελι, πορτοκαλι & κακαο

Η Pellito Lov Oat μπάρα 50gr είναι ένα απολαυστικό σνακ που συνδυάζει τη φρεσκάδα του ταχινιού και του μελιού με τη γλυκιά γεύση του πορτοκαλιού και του κακάο. Μια απόλαυση για τις αισθήσεις που δεν μπορείτε να αντισταθείτε. Αποκτήστε τώρα την Pellito Lov Oat μπάρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 0,84 €

TRIDENT ORAL-B SPEARMINT 17gr

Το TRIDENT ORAL-B SPEARMINT 17gr είναι το τέλειο προϊόν για να ανανεώσετε την αναπνοή σας και να απολαύσετε μια δροσερή αίσθηση. Με τη μοναδική γεύση της δυναμικής σπερμίντας, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να αισθανθείτε φρέσκοι και αυτοπεποιθητικοί όλη μέρα. Αποκτήστε το TRIDENT ORAL-B SPEARMINT 17gr σήμερα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας ρουτίνα φροντίδας του στόματος.
Τιμή 1,01 €

Κορυφαία προϊόντα

Flos vero υγρό καθαριστικό τζαμιών με ξύδι διαφανές 4lt

Το καθαριστικό τζαμιών της εταιρείας Flos, καθαρίζει και γυαλίζει τα τζάμια καθώς και τις γυάλινες και λείες επιφάνειες, απομακρύνοντας σκόνη, στίγματα και λιπαρούς λεκέδες.

Τιμή 4,61 €

Olympus σακούλα απορριμμάτων με κορδόνι recycled 52x75cm 10τεμ

Η σακούλα απορριμμάτων Olympus διαθέτει κορδόνι για εύκολη χρήση και είναι κατασκευασμένη από ανακυκλωμένο υλικό. Με διαστάσεις 52x75cm και ποσότητα 10 τεμάχια, αποτελεί την ιδανική λύση για τη διαχείριση των απορριμμάτων σας. Αγοράστε τώρα για μια πιο οικολογική και βιώσιμη επιλογή!
Τιμή 0,85 €

Pellito φυστίκια peanuts με ρίγανη 50gr

Φιστίκια πίνατς της εταιρείας Pellito, τα οποία είναι είδος ξηρού καρπού γνωστά για την πλούσια διατροφική τους αξία και τη νόστιμη τους γεύση. Ο ξηρός αυτός καρπός μπορεί να καταναλωθεί είτε ωμός ή μαγειρεμένος είτε μπορεί να εμπλουτίσει διατροφικά διάφορα πιάτα, αλμυρά ή γλυκά. Είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά όπως φυτικές πρωτεΐνες, φυτικές ίνες, καλά (ακόρεστα) λιπαρά, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία. Ωστόσο, περιέχουν αρκετές θερμίδες οπότε η κατανάλωση τους χρειάζεται μέτρο και ισορροπία.

Βάρος: 50gr

Τιμή 0,50 €

Ματίνα μιξ για μακαρονάδες βάζο 36gr

Η Ματίνα μιξ για μακαρονάδες βάζο 36gr είναι ο ιδανικός τρόπος για να δώσετε μια μοναδική γεύση στις μακαρονάδες σας. Με την αυθεντική συνταγή της εταιρίας Ματίνα, αυτό το προϊόν θα κάνει τις μακαρονάδες σας ακόμα πιο νόστιμες και ελκυστικές. Απολαύστε τον απολαυστικό συνδυασμό γεύσεων και αρωμάτων και αναβαθμίστε το μαγείρεμά σας με τη Ματίνα μιξ για μακαρονάδες βάζο 36gr!
Τιμή 1,92 €